- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #63718632 #84129 üzenetére
Kicsit olvasgatva a "pókhálón" úgy tűnik nem egyedi a helyzet (problémát direkt nem írok, mert ez közel sem az), másnál is megjelenic DC-ben Arch-on a "systemd-sysusers.service" lemezmeghajtónak.
Letiltani nem ajánlatos a szolgáltatást (boot esetén is kell tudtommal), így max. talán egy újabb DC build-ban el lesz ez rejtve.
Szóval, egyelőre az "ez van" státuszba helyeztem. -
törölt tag
Urak, nem az os-prober feladata lenne az, hogy a grub konfig kiírásakor felismerjen egy windows partíciót és a grub-ban megjelenjen mint választható menüpont?
Mert elméletileg telepítve van az Arch rendszeremen, de nem jelenik meg a win a grub2-n belül és így bios boot-al kell win-re váltanom, ha játszani támad kedvem.Alapvetően nem gond ez sem, de időnként elfelejtem előhozni a boot menüt.
Arról nem beszélve, hogy néha megkeveredem, melyik gépemen, milyen billentyűvel lehet előhozni.Szóval kényelmes volna, ha a grub boot select tartalmazná a win-t is választható módon.
Tudnátok segíteni, hogy mit kell tennem, mit rontok el?Így tettem fel a grub2-t és írom ki a gurub.cfg-t:
grub-install --target=x86_64-efi --bootloader-id="Arch Linux" --efi-directory=/boot --recheck
grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
-
anorche1
őstag
válasz #68216320 #84154 üzenetére
Futtasd kézzel felcsatolt windwos boot partíció mellett az os-probert root joggal. Valszeg kírrja, hogy nem tudja hozzáadni a rendszert, mert a grub configban gyárilag le van tiltva az os-prober, engedélyezned kell, és utána ismét futattva jó lesz.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
törölt tag
válasz anorche1 #84155 üzenetére
A boot partíció EFI esetén az EFI partíció igaz?
Mert azt felcsatolva az os-prober maga nem adott hibaüzenetet.
Viszont kiírva a grub-ot feltűnt már (amit érthetetlen, hogy eddig miért nem vettem észre)$ sudo os-prober
/dev/nvme0n1p1@/EFI/Microsoft/Boot/bootmgfw.efi:Windows Boot Manager:Windows:efi$ sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
GRUB beállítófájl előállítása…
Megtalált linux lemezkép: /boot/vmlinuz-linux
Megtalált initrd lemezkép: /boot/initramfs-linux.img
Found fallback initrd image(s) in /boot: initramfs-linux-fallback.img
Figyelem: os-prober will not be executed to detect other bootable partitions.
Systems on them will not be added to the GRUB boot configuration.
Check GRUB_DISABLE_OS_PROBER documentation entry.
Adding boot menu entry for UEFI Firmware Settings ...
készUpdate:
Az /etc/default/grub fájlban uncomment a "GRUB_DISABLE_OS_PROBER=false" részt, már megtalálta a win-t is.Köszönöm a segítséget.
Valamiért átsiklottam ezen a részen. Hogy miért???[ Szerkesztve ]
-
sisi22
aktív tag
válasz sh4d0w #84146 üzenetére
Igen, eleg ertheto, hogy egy ideje a bogyodben vagyok, es most hirtelen nekem estel, raadasul olyat irtal, amirol szo se volt.
Csak megjegyzem, hogy aki hasznalta aktivan a rufus-t, az tudja, hogy nehany eve bajok voltak vele, mindig ujabb sys fajlokat akart telepiteni, ami sikertelen volt.
Amugy, amiota van ventoy, azota szerintem az a megoldas.
Szivesen maskor is.
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
sisi22
aktív tag
válasz #63718632 #84148 üzenetére
Sajnos a forumban nem tudok keresni, hogy melyikbe irtam, valahova megirtam reszletesen, gmail-t hasznaltam, de mindenaron kovetelte a telefonszamomat, amit nem adtam meg, egy ido utan letiltotta a belepesemet, evtizedes levelezesem lett oda.
Azota barmilyen weboldalra mennek - kugli kereso, yt, stb - ami a kugli erdekeltsegebe tartozik, ez a kotelezo bejelentkezesi kepernyo fogad, amit a 84157 alatt linkeltem.
[ Szerkesztve ]
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
Vasti74
aktív tag
-
Vasti74
aktív tag
válasz sisi22 #84160 üzenetére
Huh, de jó, hogy nem adtad meg a telefonszámodat!!!
Látszik azért, hogy ravasz vagy, téged nem lehet csak úgy csőbe húzni ilyenekkel ;-)
Utána állandóan téged hívogatott volna a Google, hogy mi van veled, ettél-e rendesen, mostál-e fogat, stb...:-)
Istenem... Ez már fáj, de nagyon! :-)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz sisi22 #84160 üzenetére
Nem bejelentkezési képernyő!
A hatályos GDPR szabályozás előírja a weboldalaknak, hogy tájékoztassanak (és bele tudj szólni) az oldalon használt cookiek-ről, amik a gépedre kerülnek a weboldal használata során.
A bejelentkezés dolog csak azért van ott, mert ha már van YT fiókod akkor ezeket a beállításokat áthúzza onnan.
De ez mind le van ott írva, tedd át a nyelvet magyarra az "EN" gombot megnyomva.
Amúgy ez erősen OFF topic, jó lenne kerülni és Linuxal kapcsolatos témáknál maradni.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
fatpingvin
addikt
válasz sisi22 #84157 üzenetére
testvérem az úrban, itt van a böngésződben az uBlock Origin, miért nem használod az element zapper funkcióját??
ezt a bannert 4 element kilövésével végérvényesen el lehet tüntetni...
szerk: bocsi az offért...
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Wait4it
újonc
Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne ha virtual boxban belakok egy rendszert majd csinalok egy timeshiftet akkor azt hasznalhatom virtualon kivul?
Egyelore Fedorat tesztelek de egyre jobban bejon es lehet feltennem rendesen ezert a kerdes. -
tordaitibi
veterán
válasz Wait4it #84166 üzenetére
Szia, nekem nem sikerült anno, viszont azóta magamra szedtem a koszon kívül valamit a grub működéséről. Fuss egy kört vele.
Mentsd, majd a mentést Live alól állítsd vissza egy üres ext4 partícióra. A grubot ne kérd visszállítani, azt te kézimunkával majd intézed.
Nem fog tudni szerintem bootolni, kell neki kis külső segítség, de addig nem tudom hogyan tovább míg meg nem mondod hogy amire, ahova visszaállítod az a gép mbr vagy uefis.
Ettől függ a lemez előkészítése, partícionálása.Ha esetleg megfelel az eddigi VHD fájl is, azt a Ventoy képes elindítani azaz semmit nem kell gépészkedned csak másolgatni.
szerk,
Bocs, ez nem hordozható meghajtó, leesett a tantusz.[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
válasz #63718632 #84168 üzenetére
Pontosan a Te logikád szerint csináltam anno és nem volt jó így.
Azt nem tudom milért hisz a Tineshiftnek mindegy hogy kész rendszerre vagy üres partícióra állít vissza.
A telepítettre rámentéskor szerintem mindennek stimmelni kell, és az ördög az apró részletejben van elbújva. Míg egy totális visszaállításnál nem léphet fel semmi anomális hisz nem felülírogat, esetleg olyanokat amik a két rendszerbe nem kompatibilisek hanem nulláról építi fel a klónt.Mondjuk én egy telepített rendszert klónoztam így, nem viruálisat.
A virtuális azt nem tudom, abba még sose nézem meg egy grub.cfg-t vagy egy fstabot. Vagy ot hogyan emulál pl. videohardvert?
Vagy nem hasal-e el a grub beállításokon?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tordaitibi #84169 üzenetére
Ezek voltak a beállításaid a mentést illetően? Tehát a létező összes felhasználó, összes létező fájlja? [link]
Default: Exclude All Files (ilyenkor csak a minimális rendszerről készül pillanatkép)
Viszont nekünk minden is kell, ezért szerintem: Include All Files oszlopra kell átkattintani és utána csinálni egy pillanat képet.
A pillanatképet kitenni egy külső eszközre. Bebootolni az adott rendszer live ISO-jával. Majd arra feltenni a csomagtárolóból a Timeshift-et. Majd a TS-ből betallózni a pillanatképet és kijelölni a céllemezt, hogy hová tegye fel.
A céllemezzel semmit nem kell csinálni csak legyen elérhető.Most megpróbáltam így az élő vasról bevinni a gépem VBox-ba, csak kifogytam a tárterületből. Így most nem tudom tesztelni.
Nálad, anno valami el lehetett szúrva.
-
törölt tag
válasz tordaitibi #84169 üzenetére
Mondjuk a súgó 3. pontja nem egészen világos. [link]
1: Ha mondjuk a rendszer partíció struktúrájából valamelyik partíció formázva lett, akkor visszaállítható.
2: Ha a rendszer lemez meghibásodott.
Az első pont elég egyértelmű. Csak formázva lett véletlenül egy partíció, de nem lett törölve a partíciós tábla.
A kettes pont alapján szerintem kuka a lemez és kell egy másik. Oké. Hagyjuk szűzen, vagy alakítsunk ki pontosan olyan struktúrát? Mint ami a tönkre ment lemezen volt? Aztán arra tegyük vissza Live-ból a kívánt pillanat képet?Nem tartom kizártnak, hogy esetleg kell az fstab-bal meg a grub-bal is mókolni. De inkább azt mondanám, hogy ha mindent mentesz. Akkor a full rendszert át tudod "klónozni" egy másik, esetleg szűz lemezre is akár.
Most nem tudom kipróbálni, pedig b.........a a csőröm.
[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
válasz #63718632 #84170 üzenetére
Igen, mindent ment a Timeshift nálam, Include All Files,
a Szűrők lapon is minden be van pöttyözve:
Mivel nekem minden át van pakolva másodmeghajtóra, így a / nálam évek óta kompletten 25GB körüli.
Nálam a virtuális diszkek is a háttérlemezen vannak, a letöltések, képek videók stb. minden arra van átirányítva.Amikor ezzel elkezdtem szórakozni, nulla tudással, lehet én rontottam el valamit de bootképtelen volt a telepített rendszerre ráhúzott mentés. Viszont az üres partícióra visszatöltött rendszermentés némi grub és fstab bizergálás után tökéletesen bootolt és működik.
Lehet anno a hiba nálam volt, ezt így már nem tudom megmondani.
Felrántok majd egy virtuális Linuxot, lementem és visszaállítom lemezre, tudósítalak a fejleményekről.
Belenéztem többször a Timeshift mentésekbe, gyakorlatilag lementi a teljes mappastruktúrát az utolsó bájtig vagyis érthető hogy akár sikítókorongra visszaállítva, ha bootképessé tesszük akkor elindul.Ebből az ötletből született a Ventoy projektem és szuperül működik. Hozzátenném hogy azóta a nullához képest erős fejlődést mutatok a grub működés megismerése és az fstab piszkálása terén, az akkori kudarc biztos hogy a nemtudásnak is köszönhető.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tordaitibi #84172 üzenetére
Jól van. Beültetted a bogarat a fülembe és el kezdtem én is hányni a forgácsot.
-
tordaitibi
veterán
válasz #63718632 #84171 üzenetére
A 2. pontot szerintem úgy érti ha a rendszerlemez kuka.
"Nem tartom kizártnak, hogy esetleg kell az fstab-bal meg a grub-bal is mókolni."
Ez akkor nem kell ha ugyanabban gépben, ugyanarra a lemezre, ugyanarra a partícióra visszaállítasz. Ilyenkor lehet a partíciót akár törölni és utána ext-re formázni.
A problem akkor domborodik ki ha teljesen más környezetbe állítod vissza a pillanatképet.
Tapasztalatom szerint nem érdekli magát a rendszer semmi, lehet akár pandrájvra, hordozható eszközre, belső lemezre, másik pc-re is visszaállítani, sőt akár mbr-uefi cseréket is túlél. Maga a rendszer. Viszont hiába tudna elindulni ha nincs indítója, és itt lép be a grub, pontosabban a az EFI partíción szereplő indítóbejegyzés, ÉS a rendszer /boot/grub/grub.cfg-ben lévő bejegyzések. Ha itt valami nem jó akkor em tud elindulni.
És még nem árt belekukkantani az fstab-ba is, bár ettől maga a rendszer el tud indulni de ha beragadt egy nemlétező csatolási pont aminek nincs 'nofail" attribútuma akkor megintcsak megáll a boot, az user meg áll kukán és nem tudja miért nem bootol.Még akadály lehet másik gépre visszaállítva a nagyon eltérő bios-uefi acpi beállítás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tordaitibi #84174 üzenetére
Na most az van, hogy VBox-ba tolok egy Fedora aktuell rendszert. Azon Timeshift-elek majd és a pillanatképet meg átviszem egy "fiók alján porosodó" notira.
Majd meglátjuk. -
-
törölt tag
válasz gregory91 #84178 üzenetére
Ne viccelj, nem lehet belépni, mert nem partíció, hanem service.
Nem ramdrive. Egy service ami boot közben usereket hoz létre az alkalmazásoknak. Nem olyan /home alatt lévőket, hanem olyan virtuálisokat, mint például a http. Mert Arch esetében az van a www-data helyett. Szóval nem ramdrive és nem partíció, hanem a működéshez szükséges service.Mint fentebb írtam, ismert a jelenség Arch-on. [link]
-
gregory91
senior tag
-
törölt tag
válasz #68216320 #84184 üzenetére
Azt hiszem valami ramfs cucc lesz ez a systemd a /run/credentials/systemd-sysusers.service alatt. Szóval gregory91 meg kell kövesselek, mert van igazság abban amit mondasz.
Megnyitni ugye jugosultság miatt nem lehet. Az pedig, hogy miért megy le erre is a disk felderítés, hát passz...
Viszont a neten futottam bele orosz oldalon ugyanebbe. Volt aki Arch-on panaszkodott erről szintén, valaki Ubuntu 22.04-re frissítés után találkozott vele. Gondolom a systemd új verziója hozz ezt. -
törölt tag
Annyit elmondhatok előljáróban, hogy a VBox/Fedora Timeshift pillanat kép átvitele egy teljesen más fizikai eszközre. Folyamatban van, a végeredmény még kétséges, de bizakodom.
Az eredeti elképzelést több ponton is módosítani kellett, mert gubancok akadtak.
Bővebben, később. -
zoltanz
nagyúr
válasz CPT.Pirk #82070 üzenetére
"Mit mond most az
inxi -Gxxx
?"
Debian Testing:Device-1: NVIDIA G84 [GeForce 8600 GT] vendor: ASUSTeK driver: N/A bus-ID: 02:00.0
chip-ID: 10de:0402 class-ID: 0300
Display: x11 server: X.Org 1.20.11 compositor: xfwm4 v: 4.16.1 driver: loaded: vesa
resolution: 1024x768 s-dpi: 96
OpenGL: renderer: llvmpipe (LLVM 11.0.1 128 bits) v: 4.5 Mesa 20.3.5 compat-v: 3.1
direct render: Yes
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Nemreg raktam a gepembe egy nvidia kartyat, felinstallaltam a drivert, de sajnos nem tudom mukodesre birni. A tortenethez hozzatartozik az, hogy eddig neo-val probaltam mukodesre birni az opencl-t, nem sok sikerrel, mert igy sem ment a DaVinci Resolve. De amugy is kene a Cuda a Meshroomhoz.
Amit tudok a geprol:
i5-11400 + nVidia Quatro 4000Linux Mint 20.3
Linux B560M-AORUS-PRO-AX 5.14.0-1036-oem #40-Ubuntu SMP Mon May 9 09:15:08 UTC 2022 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
NVIDIA-SMI 390.151 Driver Version: 390.151
[ 10.149] (II) NVIDIA dlloader X Driver 390.151 Wed Apr 20 17:48:53 UTC 2022Sajna a systemd tele van hibauzenettel:
May 21 13:41:08 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX kernel: ACPI BIOS Error (bug): Failure creating named object [\ADBG], AE_ALREADY_EXISTS (20210604/dswload2-326)
May 21 13:41:08 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX kernel: ACPI Error: AE_ALREADY_EXISTS, During name lookup/catalog (20210604/psobject-220)
May 21 13:41:08 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX kernel: usb 1-11: can't set config #1, error -71
May 21 13:41:09 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX kernel: hdaudio hdaudioC0D2: Unable to configure, disabling
May 21 13:41:09 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX kernel: usb usb1-port11: disabled by hub (EMI?), re-enabling...
May 21 13:41:09 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX nvidia-persistenced[874]: Failed to query NVIDIA devices. Please ensure that the NVIDIA device files (/dev/nvidia*) exist, and that user 126 has rea>
May 21 13:41:28 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX lightdm[1428]: gkr-pam: unable to locate daemon control file
May 21 13:41:28 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX pulseaudio[1311]: Error opening PCM device hdmi:1,2: No such file or directory
May 21 13:41:28 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX pulseaudio[1311]: Error opening PCM device front:3: No such file or directory
May 21 13:41:28 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX pulseaudio[1311]: Error opening PCM device hw:2: No such file or directory
May 21 13:41:28 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX pulseaudio[1311]: Error opening PCM device hw:3: No such file or directory
May 21 17:16:50 tomi-B560M-AORUS-PRO-AX cinnamon-screensaver-pam-helper[36937]: pam_ecryptfs: seteuid errorTudnatok segiteni, hogy mit kezdjek ezzel a sokmindennel?
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz tvamos #84191 üzenetére
Ez meg lemaradt:
$ clinfo
Number of platforms 0
$ ls -lh /dev/nvidia*
crw-rw-rw- 1 root root 195, 0 May 21 13:41 /dev/nvidia0
crw-rw-rw- 1 root root 195, 255 May 21 13:41 /dev/nvidiactl
crw-rw-rw- 1 root root 195, 254 May 21 13:41 /dev/nvidia-modeset[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
válasz lev258 #84194 üzenetére
1, Azt nem tudom pontosan, honnan telepitettem, mert nem irtam fel, de ugy emlekszem, hogy az nvidia.com-rol.
2, Szerintem ki van kapcsolva. A dmidecode azt mondja, hogy "Chassis Information: Security Status: None"Modositanam a dolgot.
Secure Boot
Preferred Operating Mode............AUTOSystem Mode................................Setup
Secure Boot..................................Enabled
......................................................Not ActiveSecure Boot Mode........................* Standard
(#84193) cigam
Nem tudom. Hogy lehet azt megtudni?
En a 390.151 drivert hasznalom, elvileg az az utolso, ami tamogatja ezt a kartyat.[ Szerkesztve ]
-
lev258
veterán
válasz tvamos #84195 üzenetére
"nem tudom pontosan, honnan telepitettem, mert nem irtam fel"
Rosszul kezdődik. Ebből úgy sejtem, hogy a telepítés menetére sem emlékszel. A Zárt illesztőprogramok menüt kellene használni, onnan telepíteni. Persze előbb letörölném a jelenlegit. Másrészt kikapcsolt UEFI mellett kellene megpróbálni a telepítést.Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
tvamos
nagyúr
válasz lev258 #84196 üzenetére
"Rosszul kezdődik. Ebből úgy sejtem, hogy a telepítés menetére sem emlékszel."
Na varjal, mert megtalaltam a jegyzetem.
Ezt toltottem le, es telepitettem."Másrészt kikapcsolt UEFI mellett kellene megpróbálni a telepítést."
Hat... akkor be fog bootolni? Vagy telepitsem ujra az egesz OS-t?Nem ertem az egeszet, mert az NVIDIA X Server Settings aplikacio mukodik, ugy nez ki, mintha rendesen menne, lehet allitani felbontast, meg mindeneket...
De megis ezt kapom folyton:
$ clinfo
Number of platforms 0Amugy eloszor valami ilyesmit probaltam, csak az uj driver nem volt kompatibilis a kartyammal.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz lev258 #84189 üzenetére
Érdekes mert a kőkorszaki geforce 7100 működik. A
nouveau
egy nagy patchwork, fércmű, kókányolt valmi. Vagy megy vagy nem.Graphics: Device-1: NVIDIA C73 [GeForce 7100 / nForce 630i] vendor: ASUSTeK driver: nouveau
v: kernel bus-ID: 00:10.0 chip-ID: 10de:07e1 class-ID: 0300
Display: x11 server: X.Org 1.20.11 compositor: xfwm4 v: 4.16.1 driver:
loaded: nouveau unloaded: fbdev,modesetting,vesa alternate: nv
resolution: 1024x768~60Hz s-dpi: 96
OpenGL: renderer: NV63 v: 2.1 Mesa 20.3.5 direct render: Yes
[ Szerkesztve ]
-
lev258
veterán
válasz zoltanz #84198 üzenetére
"A nouveau egy nagy patchwork, fércmű, kókányolt valmi"
Ennél azért lehetnél tisztelettudóbb. A fejlesztők elég sok energiát beleölnek és az Nvidia-tól nulla segítséget kapnak. Emiatt erősen korlátozottak a driver képességei, de ez sosem volt titok.Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
lev258
veterán
válasz tvamos #84197 üzenetére
Mit mond a
glxinfo|grep OpenGL
A linkelt leírás jó, csak más driver verziót kell megadni. Az Nvidia honlapjáról letöltött telepítő régebben elég körülményes volt. Ki kellett lépni a grafikus felületből, hogy telepítse az ember.[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
Állásajánlatok