- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz spiritex #57100 üzenetére
Szia, nekem ha megnyomom a távirányítón a FAV gombot ezt a listát adja ki
Nekem a le fel léptető gombokkal lehet mászkálni a csatorna listában, mint a kép is mutatja ott a zöld téglalap és írja : kedvenc csatorna törlése. Ha a fav gombot megnyomja utána pedig a pirosat : (programhelyek szerkesztése ) feljön a csatorna lista és FAV gomb megnyomásával beállíthatja újra kedvencként a törölt csatornát
-
Shingen
addikt
válasz nightshadow #57092 üzenetére
Viszont április végén fordult a kocka, először nem hivatalos forrásból, majd később hivatalos forrásból is megerősítést nyert, hogy valamilyen formában a 2014-es modellek is megkapják a webOS 2.0 újdonságait. Hogy pontosan mikor, az még nem ismert, de az ígéretek szerint valamikor az év második felében. Azonban azt érdemes megjegyezni, hogy ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a webOS 2.0 kerül a régi tévékre is! Valószínű, hogy a jelenleg az 1.4-es verziószámnál járó tavalyi szoftverbe érkeznek meg az új funkciók, így arra nincsen garancia, hogy minden új fícsör megjelenik, és várhatóan a sebességbeli ugrás is valamivel kisebb lesz.
Majd meglátjuk
風林火山
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
van egy LG LM620S 3D TV-m, illetve egy LG BH6420P házimozim, amin szeretnék 3D filmet lejátszani (letöltött SBS verz.), rákötöm a külső HDD-t a házimozira majd elindítom a filmet és a TV távirányítóján rányomok a 3D feliratú ikonra..majd a kétfelé tagolt kép megmarad és mind a két fél képernyőn 3D lesz a kép.
Ha átváltok Házimoziról TV-re és ott kapcsolom be a 3D-t akkor meg felajánlja a 3D váltás módját.
Viszont ha visszaváltok Tv-ről Házimozira..továbbra sem kezeli az előző beállításokkal.Kb. fél évvel ezelőtt néztem meg ezt a filmet (ugyanezt a verziót) és akkor még jól kezelte a Házimozi. Mi lehet a probléma?
Köszönöm
-
taknyí
senior tag
válasz Shingen #57103 üzenetére
Plex media server a PC-re ingyenes. Az LG TV-re a plex app Smart World-ből ami szintén ingyenes csak akkor működik, ha a Plex pass-ra előfizetsz. A plex pass-t ki tudod váltani egyszeri 5 $-ért a Playz-vel.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
limpfred
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges valahogyan Acestream/Sopcast streamet át küldeni DLNA-on keresztül LG webos tv-re?
Köszönöm a segítséget elöre is. -
Watt25
veterán
válasz k.daniel91 #57106 üzenetére
És ha többször nyomsz rá a 3D-re? (Több üzemmódja van.)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
k.daniel91
tag
válasz Watt25 #57111 üzenetére
Szia,
akkor csak ki - bekapcsolja a 3D funkciót, igazából csak azért nem értem mert a 2. képen látszik (TV üzemmódban) meg simán feldobja hogy milyen 3D üzemmódban szeretném megjeleníteni. Pedig régen ugyanezzel a házimozival ugyanezt a filmet néztem meg (persze többet is kipróbáltam most hátha a film formátuma nem tetszik neki) -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lb731 tv-m, amivel szeretnék dlink (plextor nincs rá elvileg, fun_plug minidlna van rajta) nasrol filmeket lejátszani. Lejátszás szépen megy is (igaz néha megtelt memóriaval kilép), csak valahogy a feliratokat nem akarja betölteni. Próbálkoztam mindenfele atnevezessel, de sehogy sem akarja.
Tudna valaki valami ötletet adni?"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
ICSK
újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne van nekem led tv-m és hozzá egy külső 1 teras hdd-m amin rengeteg film és adat van/volt. És egyik alkalommal a tv felvetelben hozta be a hdd-t azóta nem tudom megjeleniteni az adatokat gépen se... szoval nem tudom mit tegyek,ebben kérném előre is segítsegetek! Előre is Köszi! Tv: LG 42LA620S
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
100k-ig milyen Tv-t tudnátok ajánlani? Csak semmi extra. Csak tv nézésre. Nem kell Smart, 3D. 42 célban lenne a legjobb. Lehet használt is,csak garanciális legyen.
-
huncutka1029
addikt
válasz Shingen #57126 üzenetére
netcastos tv-nél nem fogja magától felismerni a PC, mert linuxos partíciót hoz létre a tv (JFS)
A vezérlőpult, felügyeleti eszközök lemezkezelés (partíciók létrehozása) opcióban fog csak megjelenni, ott kell neki elérési utat (betűjelet) adni, majd NTFS-re formázni.
Utána használható megint háttértárként.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz torma1981 #57125 üzenetére
NÉzd meg őt.
semmi flanc, csak FHD leda női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
torma1981
veterán
válasz huncutka1029 #57128 üzenetére
Szia .Pont ezt néztem. Most nálunk Pécsen az Elektro Outletben 80k 2 év bolti garival. Nyitási akció.
-
ICSK
újonc
válasz huncutka1029 #57127 üzenetére
Sikerült leformazni! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Watt25
veterán
válasz nrbi001 #57123 üzenetére
Hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk, hogy ilyen hülyeségeket írtok.
1. Nem (csak) formáz, hanem particionál a tévé. (Ezért nem látszik utána meghajtóként a HDD Windows alatt.)
2. Tehát nem újraformázni kell (legalább is első körben), hanem újraparticionálni.
3. Az újraparticionáláshoz nem kell programot letölteni. Sajátgép->jobb egérgomb->Kezelés->LemezkezelésItt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
ativga
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis megerősítést szeretnék kérni:
55lb730v-t veszek, kb. 2,8-3 méterről fogjuk nézni. 3D-ben látszódni fog a csíkosodás, vagy sem?Köszönöm a válaszokat.
-
Gtaati
őstag
válasz taknyí #57108 üzenetére
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha a tv-n fent van a plex, az asztali gépen szintén fent a plex. A media server rész működik de ugyanazzal a hiányosságokkal mint a serviio vagy a smart share: hangsáv váltás nem nem megy, 4k tartalmak látszódnak, de nem lehet lejátszani(külső vinyóról megy). Ezek után ha Plex alkalmazáshoz megveszem a Playz-t mire lesz lehetőségem, miket fogok tudni vele csinálni?Köszönöm!
-
spiritex
veterán
válasz huncutka1029 #57128 üzenetére
Mi a különbség az általad linkelt LB5500 és az LB5610 között? Melyik és miben jobb a másiknál? Melyik az ajánlottabb, ha ez a kettő közül kell választani? A 220-ban Ft-ra ugyanannyi a kettő. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
blakey
titán
válasz ativga #57135 üzenetére
Olyan messzíről már a 3D-t sem fogod látni. Közelebbről "kell" nézni ill. egyén függő, hogy látja-e a csíkozódást vagy sem.
(#57138) luckyman
"Fanok" és nem "funok". Egyébként itt nincs semmi "fanság", egyértelműen minden második vizszíntes információ kerül az egyik szemre. Egyéntől függ, hogy azt nézi-e vagy a filmet. Ha megfelelő távolságból nézzük és minden ideális akkor látható.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vigyori78
őstag
válasz Watt25 #57133 üzenetére
Programot kért programot kapott , mire írtál addigra a probléma már rég megoldódott .
ICSK : Itt van még egy én ezt használom mindenre vinyó ,pendrive ,memókártya ,linux partició stb... LINK ami sokkal többre használható mint a winfos "Lemezkezelés" és megbízhatóbb ,gyorsabb is.[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz ativga #57135 üzenetére
A szemedtől is függ. Én 50-esen kb 2,2-2,4 méterről látom / láttam, de ettől függetlenül egyáltalán nem volt zavaró, kicsit recésebbek az élek, ez volt a legszembetűnőbb. Persze ez meglehetősen egyén függő! Egyrészt, hogy mit érzékelsz belőle az a szemedtől függ, másrészt kinek mi az ami zavaró és mi fér bele a tűréshatárába? Van akinek ez, van akinek az aktív enyhe vibrálása. Sajnos egyik sem tökéletes.
Szerintem nem lesz vele gondod, de ezt biztosra nem állíthatom, mivel különbözőek vagyunk. Ha bizonytalan vagy, javaslom nézd meg valahol élőben.
blakey: Látni, látni fogja, csak nem lesz olyan jó a hatás, de egyébként mélységesen egyet értünk
vigyori78: Alap feladatokra tökéletes a Windows lemezkezelő is. Megbízhatóságban nincs az ég egy adta semmi semmi különbség, ez butaság.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz blakey #57139 üzenetére
jó ez a táblázat, köszönöm én is
akaratom ellenére én pont a megfelelő távolságból nézem a 3D filmeket
pedig nem is tudtam hogy így érdemes.
viszont ez a Jupiteres film 3D-ben nagyon ott volt, nagyon tetszett"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
lukgab
tag
válasz Gtaati #57136 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert hasonló srt gondban szenvedek, de én a NAS on.
@rzerge: Nekem most ZyXEL 325v2 n miniDLNA szolgáltatás fut és valamikor csak napokkal később veszi észre, hogy a film mellett van .srt is. Ha rescan et nyomok puttyban a minidlna.sh ra, akkor azonnal jó lesz...
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
luckyman
aktív tag
válasz Lacielvtárs #57142 üzenetére
Nem kell mindent megkajálni.
Ez a táblázat nem a 3D-re vonatkozik, hanem a felbontás/méret összefüggésében azt próbálja szemléltetni, hogy az emberi szem fizikai felbontása milyen távolságból tud különbséget tenni felbontások között adott képméretnél. A fizikai része minden bizonnyal igaz, hisz feltehetőleg tanult, szakmabeli emberek készítették. Csakhogy valószínűleg nem az volt a céljuk, hogy lehetetlen és nevetséges távolságokba kényszerítsék a fogyasztót, ezt csak az autodidakta polihisztorok és házimozi rajongók állították így be. Tegye fel a kezét, aki arra kíváncsi egy film alatt, hogy főhősünk tegnap vagy ma nyírta ki a szőrt a füléből? Mert kb erről van szó. A táblázat szerinti értékeket betartva látunk minden egyes képpontot, afelett ez csökken. Monitorként használva a tévét igaz lehet a táblázat, de az átlag felhasználót a méret érdekli elsősorban. És pl. 42"-on még 3 méterről is szebbnek tűnik egy 1080p, mint egy 576akármi, még ha nem is érzékelsz minden képpontot. Megint más kérdés, hogy a film élményhez semmit nem tesz hozzá.
Ez a saját véleményem, de mindenki onnan nézi a tévéjét, ahonnan akarja. Én mindenesetre viccesnek tartom, hogy meglett családapák 150 centire ülnek a tévétől, hogy még a lábukat se tudják kényelmesen kinyújtani. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz luckyman #57144 üzenetére
értelek...
végül is próbáltam én közelebbről is nézni a 3D-t de akkor gyorsan könnyezett a szemem.
ha meg messzebbről néztem (kb 3méter) akkor meg szinte eltűnt a 3d hatás a filmből
sok mindet kipróbáltam, majd vettem egy fotelt és azt rakom mindig ebbe a távolságba ha 3D filmet nézek
de alapvetően értem amit mondasz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
closedown
csendes tag
válasz luckyman #57144 üzenetére
De jól megmondtad. Én 3 m távolságból nézek egy 42" méretet és bátran állíthatom, hogy totális különbség észrevehető az SD, HD és FHD között. Néztem már 3D filmet is és a 3D-hatás is pontosan érzékelhető.
Ebben van egy jó nagy adag tudálékosság és sznobizmus. Kicsit olyan mint, amikor a HIFI berendezésekről vitatkoznak egyesek olyanok jellemzők tekintetében, ami nyilvánvaló okoskodás.
-
Shingen
addikt
válasz huncutka1029 #57127 üzenetére
Köszi!
Ezt nem tudtam, sosem formáztam le még a felvételes hdd-t.風林火山
-
gabiba01
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Az Lg tévémre csatlakoztattam egy régebbi házimozi rendszert.
A tv adást kiválóan erősíti de ha pendrive-ról nézek filmet akkor nincs hang.
Mi a hiba? -
Poo
senior tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy a LG van-e olyan ~40" tv-je ami hálózatról tud képeket lejátszani úgy hogy megadod neki a mappát hogy honnan és akárhányszor ki be kapcsolod vagy képeket cserélsz ő mindég automatikusan lejátssza azokat a képeket amik abba a bizonyos mappába vannak.
Köszönöm.Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Stevenstyle
senior tag
válasz gabiba01 #57148 üzenetére
Szia!
Milyen erősítő, mivel van összekötve és milyen hangsáv van azon a filmen amit a pendrive-ról akarsz lejátszani?
Poo: DLNA-n keresztül még működne is dolog, de automatikusan bekapcsolás után nem fogja neked lejátszani a TV ebben biztos vagyok! Ha közben még cserélnéd is a képeket akkor az még inkább problémás lenne! Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy egyik gyártó TV-je sem fogja ezt az igényt kielégíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs