- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
válasz gulyasa #13700 üzenetére
Köszi az infót! A bemenet átnevezése segített... Melyiket érdemesebb használni a PC vagy a JÁTÉKGÉP bemeneti nevet?
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
Bernyó84
aktív tag
válasz gulyasa #13700 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ha JÁTÉKGÉP a bemenet neve, akkor lehet az élességen is állítani, míg PC néven nem.... Szóval köszi szépen még1szer!
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
balázz
csendes tag
Szevasztok
Tervezem egy Led Tv vásárlását.(LG 37LM620S 37" Full HD 3D Smart LED TV (400Hz MCI) )
Ezt LG TVnéztem ki,de teljesen "kezdő" vagyok Tv vásárlás terén.Tudnátok egy pár szót írni milyet érdemes?
-smart tv
-3d-t mennyire érdemes erőltetni?
-mennyire látható ha fénylik
ill. mi ez a 400Hz MCI ?? mennyire fárad el az ember szeme tőle??Előre is köszi
-
gulyasa
őstag
válasz RockCNC #13706 üzenetére
Nem saját tapasztalat, én egy STB-t használok felvételre.
Már többször leírták itt a tévés rögzítés menetét.
De inkább USB-s HDD - minimum 40GB - ajánlott erre a célra - ezt is többször leírták.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
csursan
csendes tag
sziasztok!
LG 42LM3400 TV készülékkel lehet felvenni TV műsort külső winyóra???
(1,5 terrás.) -
Sanyabá
senior tag
A tavalyi LW-s sorozatú Smart tv-hez próbált már valaki valamilyen billentyűzetet használni?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Yoe
tag
válasz RockCNC #13706 üzenetére
Igen ,tapasztalatból ,direkt erre a célra vettem a pendrivot transcend jetflash 500 64gb és nem tudok rá felvenni.
Csak adat és film lejátszás megy de az jól.
Az inicalizálás sem megy mert kiírja hogy hogy nem megfelelő az eszköz.
Ha van valakinek pendrivos tapasztalata vagy működő penje leírhatná hogy lehet beállítani![ Szerkesztve ]
-
toM517
aktív tag
válasz maxika2004 #13674 üzenetére
Szia!
Mar a tulajdonomban az LM660S! Es megerositenem, hgoy annak a menujebol elcsaltam a kompatibiltasi listat, amirol par hsz-el korabban irtam es valoban azok szerepeltek benne, amik a linken is talalhatoak. Szerintem ervenyes a tobbi 2012-es modellre is, de azert azt javaslom ellenorizd te is.
-
toM517
aktív tag
Sziasztok,
LM660S TV-m van es a 46 gigas Full 3D-s filmek (Avengers, Avatar) 3D-ben elkepesztoen hulye neznek ki, faj is tole a fejem.
Nem SBS, vegigprobaltam az osszes modban es nem nez ki sehogy sem valami jol. Az SBS valtozatu Avatar teljesen jo, csak ugye itt inkabb melysege van a kepnek, es nem igazan akarnak kijonni a TV-bol...Oszinten szolva en az utobbi elmeny miatt vettem meg a keszuleket. PC-n jatszom le egy AMD X2 555 es GTX 460 tarsasagaban a miniHDMI kimenetrol. Lehet a kabelem nem 1.4-es?Szerk:
Probaltam a lejatszast mar a PowerDVD12-vel es VLC-vel is az eredmeny mindket esetben ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
aszamóca
aktív tag
válasz toM517 #13717 üzenetére
Már említettem, hogy az utazás a föld középpontja felé az a film, ami nem csak mélységérzetet ad, hanem vannak benne jó effektek is. A többin még csak gyakoroltak a filmesek. A 3D hatás erősségét, be lehet állítani a menüben. A PC egy célhardverhez képest gyengébb minőséget ad.
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
toM517
aktív tag
válasz aszamóca #13718 üzenetére
Szia, koszi a tippet, meglesem!
Viszont ez is SBS illetve Over Under technologias 3D. Azokkal nincs is bajom, ami a problemat jelenti az a dupla streames 3D filmeknel van. De megnezem a beallitasokat, hatha tuningolhatok rajta ott. m2ts kiterjeszteso anyagrol van szo, en csak a legnagyobb fajlt jatszottam le, okozhatja-e ez a problemat? -
törölt tag
válasz aszamóca #13718 üzenetére
"A PC egy célhardverhez képest gyengébb minőséget ad."
Nem tudom, miért szajkózod ezt, már többször téma volt. Annak, aki nem tud egy VGA-t rendesen beállítani, annak lehet, de egy PC rendesen beállítva legalább olyan jó, sőt jobb, mint a "célhardver". Meg talán egy kicsit gondolkodnod kéne, mielőtt butaságokat írogatsz...
[ Szerkesztve ]
-
joy77
csendes tag
válasz szoszo75 #12254 üzenetére
Üdv!
Tomix24 és szoszo75 kollégák beleszaladtak már az általam most tapasztalt hibaüzenetbe TsMuxerrel. Kérdezném, hogy mi lett végül a megoldás?
Még egy kérdés: a TsMuxer van amikor nem látja a feliratot (feliratokat) SBS 3D esetén. Invalid fájlokat jelöl beolvasásnál.
Mkvmerge mutatja őket.
Van még egy chapters nevű fájl a film összetevőit tartalmazó lista végén. Ez mire szolgál, bele kell tegyen, ha Mkvmerge-vel újra összeakarom rakni a filmet a nekem szükséges hanggal és felirattal? Vagy elég a videó+hang+feliratot bedobni az új mkv konténerbe? -
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok! Van egy LG 42LW5500-as TV-m ami rá van kötve gépre HDMI-vel. Azt vettem észre, hogy a 15-16 Gb-nál nagyobb filmeknél néhan-néha lecsúszik a hang és aztán ha beletekerek, akkor visszaugrik a normálsi kerékvágásba... Lehet ez a TV baja? Vagy esetleg a KMPLayer problémája lehet, amit használok? Hardverben nem hiszem hogy gond lehet, mert egy Core2Dou (2x2,2Ghz), 6 GB ram és egy Ati HD4870 1GB rammal szerintem elég kell hogy legyen.Van viszont olyan 23-24 Gb-os filmem, amin nincs ilyen probléma. A nagyobb filmek 30-40%-nál jelentkezik ez a probléma. Lehet hogy rossz a videók kódolása? Valakinek valami ötlet?
-
aszamóca
aktív tag
válasz #03969024 #13721 üzenetére
Mindkettővel rendelkezem, és azért írom, mert nem hiszem hogy mindenkinek csúcs szuper gépe van otthon. Egy valamirevaló képkártya árából már simán veszel egy jó 3D-s lejátszót.
Akkor?
Ja igen, és természetesen az én k. a.-mat kedves uram.Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
Lacinavi
tag
válasz #03969024 #13721 üzenetére
Azért szajkózza mert igaza van. Vegyél egy HDD-s dvd felvevőt vegyél fel vele egy filmet és szabdald szét majd fűzd össze. Ez annak a célorientált gépnek szinte pillanatok műve csináld ezt meg számítógépen azt hiszem rámenne egy pár óra perc attól függően milyen a hardver de sebességben soha nem fogja felülmúlni egy asztali berendezést. És tényleg mire megveszed azt a videokártyát ami tényleg viszi a 3d-s filmeket meg hozzá a szg. belét ami tudja is kezelni azt a kártyát vehetsz egy eleve 3d-s lejátszót. Én ezt megoldottam 620-a LG br lejátszóval semmi bajom a lejátszásokkal és ami tetszik rajta keresztül sokkal szebb a 3d mint a tv lejátszójával. És elég sok film van aminél kijön a kép előre is de nem a tv saját lejátszókáján az sem rossz de van különbség. Ez olyan mint a hifi ez is jól szól meg az is csak az egyiket sokkal tovább tudod hallgatni nem kezd el idegesíteni. Jó igaz ezzel nem lehet e-mailezni meg egyebek de legalább nincs szívás ha filmet akarok nézni. Ha beleolvasol a beírásokba rengetegen panaszkodnak akik szg. akarják tökéletesen nézni a 3-s filmeket, valami mindig nem stimmel.
-
Pötya30
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég vettem egy lg 42 lv 4500 LED lcd tv-t.UPC előfizetésem van HD csatornákkal. Az a problémám, hogy nem sok eltérést látok a HD minőségű csatornák és a digitáls csatornák között. Nem élesebb annyival, mint pl. az egyik haveromnál, akinek ugyanúgy vannak HD csatornái, de nála sokkal szebb a kép ehu PHILIPS lcd Tv-n, ami nem is LED.
Valaki tudna nekem segíteni a legjobb kép beállításában?
Persze HDMI kábel van.Előre is köszi, sokat segítenétek!
[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
Egy 37PFL7606- os tv- t készülök venni !
( 110e ft... bemutató darab, 1 év garral)
Szerintetek érdemes ?Azt szeretném még kérdezni hogy milyen a képernyő felülete?
Illetve a 3d hez, jó a cinema mozikban használatos szemüveg ? -
blakey
titán
válasz maxika2004 #13731 üzenetére
Egyrészt LG topic, másrészt philipset nem vennék, gyatra az alkatrészek minősége, hiába jó ha hamar megadja magát. A passzív 3D-hez elvileg jó a mozis szemüveg.
(#13733) kátránykettő
Szerintem a T a UK változat.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Van valami különbség az LG 42LM620T és a 42LM620S modell között, vagy ez csak országkódok?
-
maxika2004
őstag
válasz blakey #13732 üzenetére
huuu tényleg..... bocsánat...
Csak ez is meg volt nyitva, mert eredetileg Lg 620s-t terveztem venni ! 165e
ez a philips meg igaz hogy tavaji, de árilag több 190e
tudásilag meg adatok alapján kb azt tudja mint a 620s (bár annyira nem vágom a témát)szoval ezt a philipset, meg 1 év garral kapnám 110-ért..
-
goldnarmz
aktív tag
válasz maxika2004 #13734 üzenetére
Én is beszálltam az LG TV tulajok táborába egy 660s-sel. Samsung B650-ről váltottam. Nem hiszem el, hogy nem tudták megoldani a távirányító gombjainak világítását! Illetve, ami még nagyon zavaró nekem, hogy nem jegyzi meg a különböző bemenetek képarányainak beállítását. DLNA-ról, USB-ről vagy HDMI-ről nézek egy filmet, visszatoszom TV-re, és állíthatom vissza a ratiot.
Egyébként tényleg marha fasza a tévé, csak ámulok, mennyi mindenre képes, és milyen intelligens. Pl. hálózatnál be van állítva a wifi és a vezetékes hálózat is. Kihúzom a LAN kábelt, visszadugom, és megkérdezi, hogy szeretnék-e visszaváltani wifiről vezetékesre. Na, ezek a finom dolgok, amik baromira hiányoztak a Samu-ból nekem. Amúgy azt is nagyon szerettem! -
törölt tag
válasz aszamóca #13725 üzenetére
"Ja igen, és természetesen az én k. a.-mat kedves uram. "
Ez mi akar lenni? Semmi ilyesmit nem írtam, nem is gondoltam! Persze, mindenki azt használ, amit akar, ill. amire futja neki. Én csak azt látom, hogy az egyik topikban folyamatosan siránkoznak, míg a másikban alig, s azt is megoldják röpke idő alatt.
-
Lehiñito
senior tag
válasz maxika2004 #13731 üzenetére
Én úgy tudom, a philips 2év garanciát ad a tvkre.
Legyen az bontatlan, vagy kiállított darab.
Lehet, hogy nincs is hozzá hivatalos garancia csak bolti.
Én erre biztos rákérdeznék mielőtt megvenném. -
balázz
csendes tag
Pls segitsetek: katt a hsz.-re
-
aszamóca
aktív tag
válasz goldnarmz #13743 üzenetére
VGA, videókártya, grafikus kártya, képkártya mind ugyanazt jelentik.
A moduláris, vagy más szóval kártyás felépítést már régóta használják, (jóval az ámítástechnikai alkalmazások előtt) mivel könnyebben javítható, könnyen cserélhető, esetenként változtatható a részegység úgymond "tudása". Innen ered a kártya kifejezés.Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
maxika2004
őstag
válasz blakey #13732 üzenetére
igen, már én sem, máshonnan is megerősitettek effelől !
már csak azt nemtom kell e nekem DDD (3D)
eddig ez a 2 az áldozat:
LG Electronics 37LS570S 132e
LG Electronics 37LM620S 165e 3Dszóval a két fentnevezett modellben , a smart, és a 3d-n kivül...
Milyen lényeges külombség van, ami felett esetleg átsiklottam..?? -
Lehiñito
senior tag
válasz maxika2004 #13746 üzenetére
Hali.
Biztos 37-es méretben akarsz venni?
Nem fér el a 42"?
Lehet jobban járnál panel ügyben is.
Tízezerrel lenne drágább az általad említett lm620s 42-es méretben, ami elenyésző mondhatni. -
gulyasa
őstag
válasz maxika2004 #13746 üzenetére
- MCI: 400Hz vs. 200Hz - a 620 javára
- WiFi Direct (570S)Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.