- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricibácsi
tag
Új firmware telepítés után a prémiumcsatornáknál megjelent a HBO GO, ez új, vagy csak nekem nem tűnt fel eddig. Fizetős csatorna lesz ez, ki tud róla valamit?
-
Irwine_
csendes tag
válasz Fricibácsi #13601 üzenetére
Eddig nem volt, most (tegnap vettem észre) jelent meg. (Legalábbis nálam... LS570S)
HBO előfizetéssel rendelkezdők tudnak regisztrálni rá, de egyelőre csak kevés szolgáltatónál elérhető.
Nálunk pont van és tök jó, nagyon örültem neki, hogy megjelent az app.
Itt van róla infó: http://www.hbo.hu/hbogo -
csursan
csendes tag
Az LG 42LM3400 készüléknél van rá lehetőség hogy a csatornaszámokat
átnevezzük a csatorna nevére?
A menüjében sajnos nincs,vagyis nem találtam! -
szabozeee
aktív tag
Üdv.
Van egy fontos kérdésem. Van egy LG 55lw659s 3d tv-m, az a gondom vele, hogy van egypár olyan film amit nem tudok lejátszani vele, pedig mkv kiterjesztésű, de azt írja hogy érvénytelen fájlformátum. A tv firmware-jét még nem frissítettem, nem vettem még wifi vevőt hozzá, vezetékkel meg túl messze lenne a frissítéshez. Az LG oldaláról letöltöttem a frissítést, de hogy a fenébe frissítsem pendriveról???
A válaszokat előre is köszi...
Zeee
Hala Madrid :)
-
tigipuf
senior tag
válasz szabozeee #13606 üzenetére
Ezerszer le lett már írva,hogy a level 4.1 feletti kódolású MKV filmeket nem viszi a beépített lejátszó.
A megoldások :
-asztali médialejátszó
-Pc-n keresztüli lejátszás
-adott film átkonvertálása pc-vel .[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
r4dek
csendes tag
Szerintetek az LG LS sorozatú smart TV-k antennaerősítőnek adnak 5V tápot? Mert sajnos nekem a 12V-os erősítőt meg se mozdítja.
-
DQ
tag
Végre megérkezik pár héten belül a kábeles digi a szülőkhöz is. Ennek örömére a régi tv lecserélésre kerül.
A tv egy szekrényelembe kerülne, aminek a szélessége adott: 863 mm, tehát kizárólag a 37"-osok jöhetnek szóba.
Arra szeretnék megkérni valakit, hogy akinek 37LS570S típusa van, mérje meg pontosan, hogy a tv milyen széles?
A gyári adatok szerint 856 mm, tehát pont befér, marad 7 mm.
(a 47-es LW5500 az pár mm-rel kisebb a gyári adatnál, viszont nem szeretnék meglepetést a 37-essel).Esetleg más típus-javaslat?
Amire szükség van: szinte kizárólag tv (a minimális árkülönbség miatt csak a smart funkció), néha usb-n, utp-n keresztül film, fénykép, és majdnem a legfontosabb: a MÉRET. -
gulyasa
őstag
válasz csursan #13605 üzenetére
Nem ismerem az LM sorozatot, nekem tavalyi LW van.
Ez utóbbiaknál csak az analóg csatornákat lehet átnevezni a csatornaszerkesztőben (ide legkönnyebben a távirányítón a LIST - aztán piros gombbal lehet jutni).
Digitális csatornák nevét itt nem lehet átírni (sőt, azokat törölni sem lehet), viszont az LW-kben van egy rejtett "installation menu", ahol a csatornalistát és a beállításokat le lehet menteni pendrive-ra, PC-n egy programmal szerkeszteni (sorrend, csatornanév, törlés, stb.), majd pendrive-ról visszatölteni a tévére.Sajnos az LM szériánál ez a megoldás nem létezik, mert már szó volt itt róla, hogy egyelőre még senki sem jött rá, hogy ezekben van-e ilyen rejtett menü és az hogyan érhető el.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
r4dek
csendes tag
válasz huncutka1029 #13609 üzenetére
Köszi a választ. Tudnál még segíteni, hogy hol keressem? (Bállítások > Antenna, illetve súgóban kerestem de semmi.)
Onnan gondoltam hogy megy 5V-al is, hogy ezt ajánlotta a bolt a dvb-t-hez (LNA-101). A dobozán 12V szerepel, de a működési küszöb lehet más is. Rákeresve a neten látom h tényleg tudja az 5V-ot. :-)
Ráküldenék én 12V-ot feladótápként, csak nem tudom a tv irányába hány pF-os kondival kellene leválasztani az egyent.
-
-
Azurooandrew
tag
A tavalyihoz hasonló (42lw5590) ármozgás látható most a 42lm660s esetében, ott is volt egy "beállás" lassú csökkenéssel 220-230 környékén, majd időről időre egy-két helyen 204/206/209-re esett vissza az ár.
[ Szerkesztve ]
-
atosz88
csendes tag
Hali!
Mi a véleményetek eröl az LG 42ls570s led tv röl?Milyen a képe és a smart funkció?Régi 72 cm CRT tv röl váltanák ilyenre.Vagy milyet ajánlatok hasonló árba másik gyártótol ami jobb ennél?
[link] -
mnorbert17
tag
válasz Lacinavi #13582 üzenetére
Androidos teloval(nalam egy galaxy s2) LG MAGIC az app neve, es nagyszerüen müxik! Letölteni valoban kicsit nehezkes, de van megoldas:
Root-olt teloval lehet letölteni, ugy hogy a MarketAccess [link] appal at kell alitani az orszagot usa-ra mondjuk. Vagy esetleg meg a "Blackmart" alkalmazassal is letölthetö, ha nem root-os a telod:
[link][ Szerkesztve ]
-
nymark
csendes tag
válasz mnorbert17 #13619 üzenetére
Szerintem elég idekattintani, legalábbis ha már egyszer fent volt biztos...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.tv.remoteapps&hl=hu
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Lassan eldőlni láccik a kérdés, a 2 közül:
LG Electronics 37LS570S 132e
LG Electronics 37LM620S 165e 3Da kérdésem az lenne hogy milyen wifi sticket lehet hozzácsatlakoztatni?
-
huncutka1029
addikt
válasz maxika2004 #13621 üzenetére
Csak az LG saját wi-fi stickjét.
Illetve bármilyet, lehet csak nem fog vele működni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
trafipax
tag
miért lehet az, hogy egy két oldalon nem jelennek meg a Flash playeres videók böngészés módban?
a TV típusa 37LV570s, szoftver verziószam:05.12.05elégedett vagyok az elégedettlenségemmel
-
mnorbert17
tag
Külfoldi forumokon azt irjak hogy jo hozza masik is, nem csak a gyari. Peldaul a Netgear WNA1100 usb wlan adapterröl is többen irjak hogy tökeletessen müködik az lm620-assal. Azt irjak hogy bar a tv a stick inicializalasa közen hibat jelez, utanna megis tökeletessen müködik. Sajnos nem tudtam kiprobalni, mert vegül 660-ast vettem...
-
pecsivsk
tag
Sziasztok!
Óriási problémám van, ugyanis sem az LG ügyfélszolgálat sem a TP-Link ügyfélszolgálata nem tud segíteni, már csak bennetek reménykedem.
Adva van:
LG LW 5590 TV és a TV-be dugva LG AN-WF100 Wifi stick
TP-LINK TL-MR3420 3 G routerNa most a tv minden gond nélkül megtalálja a hálózatomat, de pár másodperc gondolkodás után nem sem csatlakozik.
A TP-Linknél azt mondták, hogy kapcsoljam ki a wireless biztonságot, de ez után sem csatlakozott.
Kinek van ötlete miért nem csatlakozik??????
Köszi előre is a segítséget !!!
-
B.i.L
senior tag
válasz mnorbert17 #13619 üzenetére
Kösz az infót - szuper a progi.... Blacmart*
Lg LM620S + Cisco EPC3925 + MotorolaDefy + SE Live.
Hálózatba + kötve wifivel,eddíg mindenféléket próbáltam,de EZ JÓ!!!!Horgászni mentem...B.i.L
-
maxika2004
őstag
válasz huncutka1029 #13622 üzenetére
Szinte gondoltam.... meg gondolom hogy nem lessz occsó...
és tipust tudnál irtni ? iletve valami jó helyet ahonnan meg tudom rendelni ?
-
flatley09
csendes tag
No, nagyon egyszerű kérdésem van. (Remélem)
Van egy LG LV3400 LED TV-m. Azt szeretném megtudni, hogyan tudom összekötni a számítógéppel vezeték nélkül. Milyen eszközökre van szükségem és mit kell tennem? PC, Laptop, wifi van a lakásban. A PC-t szeretném rákötni, h bármit meg tudjak rajta nézni.
Nem netezni akarok rajta, ezért nem smart boxot, vagy médiaboxot szeretnék. arra vagyok kíváncsi, h tudom-e monitorként használni WIFI-n keresztül, más helyiségből.
Előre is köszi
-
netudgii
csendes tag
Hali,nekem most sikerült vennem egy lw5500-ast,neked látom már régóta van,kérlek írj róla pár dolgot,tapasztalatok,trükkök,pl a gyári wifi hwlyett használható más?Vagy bármi ami sz.ted fontos,illetve amire rájöttél használat közben,pl firmware frissítés melyik a legjobb,leg használhatóbb,stb.előre is köszi.üdv
-
tozso88
csendes tag
Sziasztok.A kérdésem az lenne hogy szerintetek a 3d hatást tekintve van különbség az között hogy például pc-ről (Power dvd11)nézem a 3dt vagy asztali 3d blu-ray lejátszóról?Azért érdekel mert valahogy még mindig nem akarnak kimozdulni a dolgok bár lehet hogy csak a technológia miatt van mert soktól hallottam hogy a passzív 3d ezt tudja.Köszönöm.
-
BrTH
tag
A wifi direct-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Tobbszor brobaltam de nem igazan akar mukodni. Korulmenyes a parositas, es ha veletlenup sikerul akkor sem mukodik.
By BrTH
-
aszamóca
aktív tag
válasz tozso88 #13633 üzenetére
Utazás a föld középpontja felé című műremeknél van kijövő csáp, képernyő előtt szálldogáló madárka stb.
Az ámítógép gyengébb képminőség, mint egy 3D célhardver.Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
atosz88
csendes tag
Hali!
Mi a véleményetek eröl az LG 42ls570s led tv röl?Milyen a képe és a smart funkció?Régi 72 cm CRT tv röl váltanák ilyenre.Vagy milyet ajánlatok hasonló árba másik gyártótol ami jobb ennél?[link] -
Fang
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött meg a HDMI kábel a PC és az LM660 közé. A játék mód kiválasztásán kívül van még szükség egyéb módosításokra? Valaki használja így ezt a tv-t?
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok!
LG 42LS570S készüléket tervezek venni. A kérdésem az lenne, hogy játssza e usbről a dts hangsávot, és az mkv formátumú filmeket?
Előre is köszönöm!
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
maxika2004
őstag
Még egy kérdés felvetődött bennem:
ennél a 2 tipusnál? (mé nem döntöttem egészen)
37LS570S
37LM620SSzóval lehet vezeték nélküli bill-egeret kötni, és müxik is mondjuk netezéshez ?
Ha igen tudtok konkrét tipust ? -
Irwine_
csendes tag
Sziasztok!
Miért olyan nagy szó az automatikus képarány váltás? Nagyon meglepődtem, hogy a 32LS570S nem tudja. Én azt hittem, hogy ez a mai világban alap. Milyen kategóriában tudnak ilyet a tévék (az LG-nél és általánosságban)? Köszi!
-
Freakzoid28
csendes tag
Sziasztok!
Van egy lm620s tvm és azt szeretném összekötni a gépemmel.
A tv rá van kötve a routerra a routerről wifin keresztül van a számítógép összekötve,de nem tudtam a kettőt összehozni. Segítséget kérnék,mert nem szeretnék 20 m UTP kábelt vagy usb sticket venni a tv-hez.
Köszi -
bandikabá
csendes tag
válasz Freakzoid28 #13648 üzenetére
Nálam a kábel lett a nyerö,igaz 660s tv.
-
Kolorista
csendes tag
válasz Freakzoid28 #13648 üzenetére
Szia
Azt szeretném kérdezni, hogy mit akarsz csinálni ha összekötöd / játék, filmnézés, stb/,
igy elsőre mediaszerver vagy DLNA kapcsolatÜdv Kolorista
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs