- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Dave567
addikt
válasz Cole86 #14162 üzenetére
Szia!! Engem halálra rémítettél főleg hogy ilyen tv-t szeretnék majd!!
De most már meg nyugodtam. Bár még nagyon meg gondolandó, mert ha lejjebb megy az 42lm 660s-nek az ára olyan 200alá akkor inkább azt veszem, de mondjuk ezt kétlem.
Gratulálok amúgy a tv-hez reméljük jó ideig nem lesz gond vele. -
tartlev
csendes tag
Sziasztok,
gyorsan átolvasva a plazma, LED topikokat azt gondolom, hogy egy 620-ast kéne vennem.
Weben 235e körül láttam, de mivel arra nincs 5 év, gyorsan körbeírtam a nagy boltoknak, hogy náluk mennyi és hogy lehet-e rá plusz gari (pl. Auchanban lehet).
Még csak az Auchan írt vissza, hogy okt. 5-i akciós újságban pont lesz 299-ért, na ez így kicsit drága.Aztán azon gondolkodtam, hogy a 660s 5 év garival megintcsak elgondolkodtató, mert "csak" 40e-rel drágább, de akkor pár plusz funkció, plusz 3 év gari már megérheti a töbletet.... de kérdéses ugye, hogy a webes árakhoz képest (280e) mennyivel drágábban kapnám meg és ugye az 5 év nem mindenhol elérhető.
A kérdésem, hogy van-e valakinek olyan ismerőse, aki ilyen boltokban dolgozik és várható-e esetleg akció ezekre a tévékre. Szerintetek hol lehet a legolcsóbb az 5 éves akcióban, van erre tapasztalat? MInden boltot nem hívnék végig
-
Crytek
nagyúr
3D-re melyik LG TV-t ajánlanátok?
Next PC Upgrade: 2022
-
Yogibear974
senior tag
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Na majdnem megrendeltem már a 620s-t 164.000-ért, erre jön egy tesco katalógus, amiben ez az akció szerepel:
42lm3400 + sp820 3d smart lejátszó 169.990
Ha jól látom ebben a kütyüben benne van a wifi is alapból. Jobb választás lehet így ez mint a 620s? Ráadásul 0%THM-el kínálja a Tesco.
Gondolom képminőségre nincs különbség a két tv között, csak smart-ban.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Cole86
senior tag
Nem egy kategória a 2 tv..
egyik 100hz a másik 400hz..
Egyik ips panel, a másik nem.. stb...
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
a2d2
addikt
válasz Cole86 #14215 üzenetére
Huh, köszi, teljesen tanácstalan voltam már.
Azt hittem hogy csak a smart funkciókban különbözik a kettő és a dobozzal akarják smartosítani.
Amúgy mi az hogy egyik 100hz másik meg 400Hz?
A 620s-es fórum elején pont azon ment a vita hogy 50Hz-es-e vagy 100Hz-es-e a készülék, majd írták hogy 100Hz-esről van szó.
Szerintem itt keversz valamit valamivel, nem?Amúgy a 620s-ben is vannak letölthető applikációk? mert ezt nem is tudtam, csak most a smartbox tesztnél olvastam.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Yogibear974 #14212 üzenetére
huha...
Egyrészt lehet, mire hazaérek elfelejtem, másrészt ha nem találom meg text fájlba lementve, akkor gáz van, mert a Philips tv-t már eladtam.
A mostanin (Panasonic) meg csak simán játék mód, meleg vagy normál színhőmérséklet, minden kikapcs, élesség 0-ra vége.írj privit, ha érdekel, az szép pirosan ott fog virítani az oldalon, és itt megosztom
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Cole86
senior tag
Ha rákapcsolod a tru motiont képjavítót akkor éri el a 100hzet a régebbi tv és az új pedig maxon elvileg akkor a 400hzet..
Elvileg 100hzes a panel ebben vagy 200, ezt passzolom ,de a régebbi lgben tuti csak 50..
Ha valódi 100 lenne akkor nem mci-nek írnák ,hanem tru motion 100hz-nek..
Az ips panel sem mind1 meg a jobb képjavító progik..
Bár megjegyzem most gépről játszottam le egy full HD blu ray 3d Avatart és ha rátoltam a tru motiont az keményen néha beszagatott (a tv-n a kép) begyorsult és szép sima volt aztán 1x 1x meg meg szakadozott...
-
zrek
csendes tag
válasz tartlev #14203 üzenetére
A 660S-emet én itt vettem:
http://pcdreamshop.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=pcdreamshop&tcskod=pcdreamshop1306297605&alcsoport=LG%2042LM660S&title=LG%2042LM660S
Most jó árban van. (212e)
Korrekt cégnek tűnik (bár a weblapja pocsék design, a leközölt adatok pontosabbak, mint mondjuk az edigital). Saját kocsival, ingyen szállították (vidéki vagyok, és ez jól jött), nem kell hadakoznod a szállítóval, mert beüzemelik neked, ellenőrizheted, és ha tetszik, csak akkor fizeted ki! Kapsz ajándékba HDMI kábelt meg USB-t, scart-ot is, + 3 szemüveget.
Ne a 620-at válaszd, a 660s sokkal szebb, magic remote+dinamikusabb kezelés+szebb kép, stb. Nekem nagyon tetszik!
-
Cole86
senior tag
válasz -=RelakS=- #14221 üzenetére
A film sebességéhez?
Hát 60hznél nem igen tud többet megjeleníteni monitorként a tv.. nem? Akkor ezért hulladék a tru motion bekapcsolva?
-
-
aktív tag
válasz max004 #14224 üzenetére
Hali!
Én,azért kíváncsi lennék rá bekapcsolt állapotban is,hogy tükröződik-e ennyire
Így kikapcsolva viszont nagyon jó tükör csak egy kicsit drágaBocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
max004
tag
válasz storm4 #14225 üzenetére
Eleg zavaro,most mar en sem tudom hogy melyiket is vegyem,hatha a 640-es fel-matt de ezt legjobb az uzletben megnezni.Nem ertem hogy miert csesztek el az idei szeriat evvel a glossy(tukros) kepernyovel,eleg sokan szidjak a forumokon.Kulonben nagyon jo tevek,a dizajn is tetszik meg a kepminoseg is jo ahogy irjatok,csak eppen evvel vagyok felakadva
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz max004 #14226 üzenetére
Ez alapján már azt mondom,mint tavalyi széria tulajdonos (LW5590),hogy bizony ez nagyon gáz
Tény és való szép dizajn,jó kép minőségSzerk: Az Alien filmeknél elég sok részlet elveszne a rengeteg sötét jelenet miatt.
Vagy rosszul gondolom?[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Cole86
senior tag
válasz storm4 #14228 üzenetére
620S nél semmilyen tükröződési probléma nincs.. sokkal inkább matt ,gyönyörű kép, 400hz szerintem megvan, nagyon komoly javulás filmeknél usbről lejátszás esetén..
ennyiért megérte, vannak kis hibái ,de összességében komoly tv/monitor.. nagyon jó érték/aránnyal
-
zrek
csendes tag
válasz max004 #14224 üzenetére
Valóban, sajnos tükröződik, és a fényereje sem olyan nagy, hogy ezt elfeledtesse. Be kell húzni a sötétítőt (nem kell teljesen besötétíteni persze), ha komolyabban tévézel... De sötétben nagyon szép a képe, és netezni is jól lehet rajta, zökkenőmentesen megy közvetlenül az indavideos, youtubeos nagyobb felbontású tartalom.
Nyilván valahol meg kell húzni a határt, de én nem bántam meg, most jópár évig egy szép TV van a nappaliban, amit lehet használni is. (még a nem túl prociterhelő flashjátékok is mennek rajta) 15 év után egy 50 cm-es crt Philipset cseréltem le, az jobban tükröződött (bár a fényereje nagyobb volt). A 660-ast a falra akasztottam, és a kábeleket elrejtettem, esténként amikor a tvhez jutok, szuper! -
a2d2
addikt
Nem tudom ennek van-e HDD-hez dedikált USB portja, de valaki mondja azt hogy a 620s képes megfelelő árammal ellátni a 2,5-es mobilvinyókat hogy külső táp nélkül is működjenek (ergo ne kelljen kapcsolgatni a racket, hanem ha a tv megy bekapcsol, ha nem megy lekapcsol a HDD), és akkor holnap reggel meg is rendelem a tv-t
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Cole86
senior tag
Kb 20perce néztem róla több filmet is egy külső 140es hddről... 1usb elég volt hozzá, azonnal felismerte és már válogattam is a filmek közt aztán gooo (2 usbs a vinyó ,de 1el is kapott elég áramot )
(sőt még külön lehet szabályozni is ,h egyszerre kapcsoljon ki a tv és az összes wifis eszköz ami rá van kötve vagy usb-n. )
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Cole86 #14218 üzenetére
Ha egy kicsit is utána járnál akkor tudnád, hogy ez valós 100Hz-es és TruMotion 100Hz-nek hívják. A 400Hz MCI mást jelent.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Cole86
senior tag
válasz blakey #14235 üzenetére
Utána néztem jobban és le is írtam.. tudom ,h mi a valós 100hz és azt is ,h mit ér el különböző képjavítókkal.. nézd már vissza jobban ;
-
blakey
titán
válasz Cole86 #14236 üzenetére
Akkor nézz utána még egyszer. A 620-as TM 100Hz-es 400Hz MCI-vel, az enyém TM 200Hz-es 850Hz MCI-vel.
Az egészet erre reagáltam: "Ha valódi 100 lenne akkor nem mci-nek írnák ,hanem tru motion 100hz-nek.."Motion Clarity Index
Motion Clarity Index is an indicator of the clarity of high speed motion display, incorporating more than just frame rates. LG's detailed backlight scanning, advance local dimming technology, and the XD engine contribute to a superb performance in enhancing clarity and realism of fast-moving pictures.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dAnky
aktív tag
Van egy olyan gondom hogy a tv-re kiakarom rakni tv-re a gépet full hd-be de valamiért szarabb minőségben jelenik meg és lassan akad a kurzor is... HDMI-DVI kábellel van összekötve. A monitoromon megy a full hd normálisan. nem tudjátok mi lehet a gond?
-
Cole86
senior tag
van még külön pc mód is.. az is sokat javít: P
-
Cole86
senior tag
home = bemeneti jelek = hdmi (1-4 amelyikre kötve van a gép) = rec lenyomása (full piros gomb) át kell nevezi pc-re a hdmi bemenetet..
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Cole86 #14222 üzenetére
Apám, neked annyi mindennek utána kellene járnod, mielőtt ide írogatsz. Először elkezded fikázni a tévét a f@szom játékod miatt vagy 15 hsz-en keresztül (megjegyzem, nem ártana törölni azt a balf@szkodást, mielőtt valakinek elmegy a kedve a tévé vásárlástól), majd fogalmad sincs róla, mi az, hogy egy filmhez igazítani a képfrissítést.. Persze, gondolom, ezzel is totál tisztában vagy, csak épp a kolléga fogalmazott rosszul...
-
zsorzso
csendes tag
Senki se próbálta még ?
LG 47LM660S hoz hozzá lehet kötni a Genius Sw-2.1 1000 Aktív hangfaszettet?
Vagy a CREATIVE INSPIRE T6160 5.1es szettet?
Vagy bármi mást ?
És ha igen. Akkor melyik lenne jobb?
A 2.1vagy az 5.1 es ? -
zrek
csendes tag
Sziasztok, még egy kérdés:
A 660s távirányítója nem IR, hanem rádiós, ugye? Lehet azt infrával is távirányítani? (mondjuk egy taníthatóval)
Köszi! -
Crytek
nagyúr
Max 200ezer ft-ig melyik LG 3D TV-t ajánlanátok?
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest