Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Nekem erről az jut eszembe hogy nem lehet hogy azért keletkezett péel krisna-rock hogy ezzel az ilyen zenét kedvelőkkel is megkedveltessék magukat?
Ráczlölke: a rockzenének jónéhány fajtája van, és szerintem elég jól meg lehet őket külömböztetni egymástól
Klasszikus rock: mint a nagy öregek, led zeppelin, guns n' roses...
Gothic rock: ez egy erőltetett bekategorizálás, úgyhogy nem is írok példát
Pánk rock: igénytelen szövegek, és zene pl: rózsaszin pitbull, Alvin és a mókusok, Junkies, hétköznaPI CSAlódások
Divat rock: nu-metal, meg ilyen elnevezést is szoktak adni nekik: (de péel: Robbie Williamst is rockernek írták az újságok...
) jellemzőjük hogy minden rádió ezt játsza, minden 14 éves aki ismer két The Rasmus számot a tévéből, már elmond(hat)ja magáról hogy rocker. pl: Evanescence, Good Charlotte, Hooligans (sajnos a Tankcsapda is újabban ezt a kategóriát képviseli)
Alter rock: változó tempójú számok, a dalszövegek sokszor kacifántosak, sokadik hallásra is értelmetlennek, összefüggéstelennek hatnak, megfejteni egy-egy dal értelmét nagy sikerélménnyel jár: Hiperkarma, Kispál és a Borz, Eleven Hold
Industrial rock / ipari rock: gépies/ katonás, militarista hangzás. Ebben a kategóriában csak a Rammsteint tudom felhozni példának
és mint látjuk a vallásos rock: szerintem nem kell elgondolkodni a ''dalszövegen'' és akkor nem rossz.
biztosan kihagytam néhány alstílust, és valószinüleg néhány embert sért az én beskatulyázásom. Ez egy magánvélemény, ne itt vitassuk meg! köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) jellemzőjük hogy minden rádió ezt játsza, minden 14 éves aki ismer két The Rasmus számot a tévéből, már elmond(hat)ja magáról hogy rocker. pl: Evanescence, Good Charlotte, Hooligans (sajnos a Tankcsapda is újabban ezt a kategóriát képviseli)