- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz Somatom #27802 üzenetére
Én nem használom a KODI-t ilyesmire de eszembe jutott, hogy kint Németországban sokszor a MindigTV honlapján néztem az adásokat.
Most ránéztem de teljesen megváltozott a honlap.
Regisztrálni kell....stb.
Esetleg ehhez van kiegészítő bővítmény a KODI-hoz ?
Mert az jó lenne a kollégának....és sok ingyenes csatorna van rajta.Csak egy tipp....hátha.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
urgoz
aktív tag
válasz Borisz76 #27804 üzenetére
Mindigtv kiegészítő már nincs. Mindigo kiegészítő van helyette. Movieshark repoban benne van. Használatához regisztráció kell: https://tv.mindigo.hu
-
samupapa
csendes tag
válasz vazee00 #27758 üzenetére
A Digi online kiegészítők már napok óta szinte használhatatlanok a digi SSL problémája miatt. Lehet tudni, hogy erre mikor lesz megoldás? Sajnos ennyi TV lehetőségünk van, és néha jól jön. Köszönöm a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
("Ha lenne pénzem, már nem lenne..." :-) )
-
vazee00
tag
válasz samupapa #27808 üzenetére
Szia!
A diginek több helyen is írtam, emailban azt írták, nincs hiba, illetve javítás alatt. - tipikus support...
A digionline program fejlesztője azt írta, hogy tesz bele egy kapcsolót, amivel míg a digi nem javítja, használható lesz.
Addig is egy nem túl szép megoldással, a bővítmény ideiglenes módosításával használható csak. - Amennyiben érdekel, PM -ben elküldöm a teendőket.FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
Bozek
nagyúr
Most vettem észre, hogy az HBO Go EU bekerült a hivatalos repóba. Igaz hGo EU néven fut, ha valaki keresné. Onnan frissült már le nálam 2.1.5-re.
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
A Raspberry Pi topikban már feltettem a kérdést, de nem érkezett válasz:
megoldható valahogyan, hogy a teamviewer akkor is működjön (adjon képet), ha a Kodi fut? (Nyilván nem filmeket akarok nézni teamviewer-en keresztül.)
rpi 4 (4GB) + raspbian + Kodi 18.4 -ről van szó
Köszönöm
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Egy beelink mxIII II-t használok a legfrissebb CE-vel, kodival. Házimozi erositővel van összekötve hdmi-n keresztül, ha ez számít. Amikor megállítok egy filmet, majd újra elindítom, a kép elindul, viszont a hang csak minimálisan de később. Ez kb 1 mp időtartam. Azt szeretném kérdezni, hogy ez normális vagy van erre beállítás?
Köszi!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #27811 üzenetére
Én is Androidon vettem észre, ott is fent van minden kiegészítőm. PC-re még nem raktam fel a Kodi-t, mert múlt hét végén Win10 újratelepítés volt.
-
PistiSan
addikt
válasz Flowtation #27814 üzenetére
Nálam is ilyen, htpc, libreelec kombó mellett.
-
Somatom
veterán
Androidos Kodihoz létezik vmi érintés elleni lezáró megoldás? Olyanra gondolok, mint pl. a VLC -ben, nPlayer -ben, BS Player -ben, stb.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ORCA58
addikt
Segítséget szeretnék kérni. MINIX U9-H boxon használom a KODI 18.5-ös verziót. Tegnapelőtt még néztem a Netflixet, tegnap nem indult, pedig nem tudok frissítésről. Az automatikus ki van kapcsolva. Már a Kodi indulásakor jelzi, hogy hiba van.
"Netflix Returned the follovong error:
Request failed validation during key exchange
Error details have been written to the Kodi log file..... "
A hibanaplót betenném ide, de fogalmam sincs, hogyan lehet előcsalogatni, pedig már minden beállításban kerestem. Csak annyit találok, hogy a Kodi bekapcsolt. Leszedtem, majd újra telepíteni a Netflixet, de most sem indul. Ráadásul a Netflix háttérfolyamat is eltűnt. Valamit kellene még telepíteni, vagy másik Netflix addon kellene?
A PC-n ugyan az megy, de az nincs a TV közelében. -
BullZeye
veterán
TVDB-hez Kodi nem tud csatlakozni, már megint hegesztenek valamit, vagy csak nálam hibás?
Médiatár frissítésnél azt írja, hogy Információ letöltése sikertelen, nem lehet kapcsolódni a távoli kiszolgálóhoz.
SickGear is gyengélkedik ha új show-t adok hozzá, nagyon lassan találja meg TVDBn, pedig az oldal működik és pörög.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
melan
senior tag
Sziasztok! Évek óta használom a Kodit egy Pi2-n és minden okés (libreelec, Kodi 17.3) Gondoltam ránézek, fejlődött e a rendszer mióta felraktam, és látom, hogy már van coreelec rendszer is, és biztosan újabb Kodi is.
A kérdésem, hogy érdemes e frissítenem újabb rendszerre, tud valamiben többet? NASról nézek filmeket, ami jól jönne az a 4k támogatás, vagy egy működő exoshark 😄
Köszönöm a válaszokat előre is! -
spiky03
veterán
Az szerintetek mitől lehet, hogy nem scannelte be a Kodi az összes sorozatomat?
A mediatarban nem jelenik meg mind.
De ha a filekezelovel navigalok el a megosztásig akkor ott az összes sorozat.
Meg valami zöld pipák vannak azok mellett amik nem jelentek meg.
Gondolom az okozza a galibát. Azt, hogy lehet eltüntetni?Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
ORCA58
addikt
Próbáltam már mindent. A CastagnaIT repóból telepíteni, külön telepíteni, mindhiába. nem működik. Jelenleg a CastagnaIT repóból van telepítve és a 0.16.2.
Ha visszateszem a régebbit azzal sem megy.Abban valaki segítsen, ha tud, hogy hogyan lehet a hibanaplót kiíratni és megtalálni?
Az eseménynaplóban csak a kodi sikeresen elindítva szerepel, bármit kapcsolok ki vagy be.
Előre is köszönet. -
törölt tag
Helló,
Megvan az Extended infó addon, de csak filmeknél látok trailer opciót. Itt a youtube addont is letöltötte a rendszer.
Sorozatoknál ez hogy oldható meg? -
gyűrű
addikt
válasz #75501312 #27833 üzenetére
Ezt itt nem tudom elmondani... keress rá a MetalliQ 4Qed, addonokra.
Azok jók ha a tmdm-n fenn vannak a sorozatok, filmek.. Nekem most kb ilyesmi, bocs a sz.r videóért. [link]
Elég sok időmbe kerültkerült míg mindent be tudtam állítani..
Sok oktató leírás és videó van az addonokról. -
törölt tag
-
senior tag
Valami gond van az MSREPO-ban lévő Super Subtitles (feliratok.info) csomaggal:
2020-01-12 19:36:16.530 T:1807721344 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.KeyError'>
Error Contents: 'episode'
Traceback (most recent call last):
File "/storage/.kodi/addons/service.subtitles.supersubtitles/service.py", line 526, in <module>
if item['episode'].lower().find("s") > -1:
KeyError: 'episode'
-->End of Python script error report<--
2020-01-12 19:36:16.609 T:1519747968 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.supersubtitles/?action=search&languages=English&preferredlanguage=English
2020-01-12 19:36:16.753 T:1408230272 WARNING: CRenderManager::WaitForBuffer - timeout waiting for buffer
repository.movieshark-2.7.1.zip-et raktam fel.
És ha már írok, akkor szeretném felhívni a figyelmet rá, hogy a Transmission verziószáma nem megfelelő. Tudom, hogy a Thoradia-ból lett kivéve, de ott szerepel még egy 0 is benne; jelenleg ott 9.2.0.20, van viszont az MSREPO-ban 9.2.18-ként került be egy korábbi változat.
És e miatt azt jelzi, hogy van újabb verzió belőle, ha egyszerre fent van a Thoradia és az MSREPO repo. A helyes verziószám az MSREPO-ban a 9.2.0.18 lenne.Más alternatíva feliratokra:
Regisztrációt nem megkövetelő hivatalos OpenSubtitles verzió, ha valakit érdekel:
OpenSubtitles.org by OpenSubtitles KODI add-on -
samupapa
csendes tag
válasz vazee00 #27809 üzenetére
Helló!
Köszi a korrekt infót.
Leellenőrztem egy SSL checkerrel a digionline oldalát, és nyilvánvalóan dobja a hibát, nem értem ott miért nem látják és foglalkoznak ezzel. Van, hogy a firefox is megtalálja a hibát, és olyankor be se akar lépni az oldalra. Elég nyilvánvaló.
Várok még, hogy a fejlesztő bemókolja a gombot a kiegészítőbe, de ha napok múlva se lesz meg, akkor lehet élek vele és kereslek PM-ben, bár nem vagyok egy programozó-zseni
Köszi szépen.[ Szerkesztve ]
("Ha lenne pénzem, már nem lenne..." :-) )
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
megoldható, hogy távolról (web interface-en) karban tartsam a médiatár adatait?
pár száz db-os film- és sorozat gyűjteményünkből néhány tucatot nem ismert fel automatikusan, vagy tévesen ismerte fel a scraper.Ezt szeretném remote módon rendbe tenni (pl. munkahelyről "üres" időben). A kodi egyébként rpi 4-en fut, és TV-re van kötve billentyűzet és egér nélkül).
Bonus kérdés: áramszünet után újraindult minden cucc, és a kodi "bekapcsolta" a TV-t (talán HDMI CEC miatt). Le lehet ezt valahogyan tiltani?
Köszi
-
törölt tag
válasz #75501312 #27838 üzenetére
Találtam pár skint, amit tetszik, de 2 dolgot változtatnék rajtuk, de nem találtam rá opciót.
1, Általában a kikapcsolás menüből hiányzik az az opció, hogy visszabootoljon Androidra. Erre némelyik skinben megvan a menüpont, ahol meg tudom változtatni, de nem látok ilyen opciót. Hogy lehet ezt hozzáadni?
2, A film technikai részletei a kis piktogrammokkal (felbontás, képarány, hang) nem mindenhol tetszik vagy kicsi a méret. Ezeket hol lehet megváltoztatni?
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
A CoreELEC-el működő boxomra USB-n keresztül csatlakozik egy külső HDD, ha torrentről letöltök rá filmeket, azoknak gond nélkül megjeleníti minden infóját és a borítóját is, viszont a sorozatoknak nem.
Mit kellene rajta beállítani, hogy a letöltött sorozatok infóit és borítóit is megjelenítse?
Köszi! -
divan
őstag
-
mexel
veterán
Sajnos nem találtam még auto megoldást hogy a kodi szétszedje a film és sorozat letöltéseket külön mappába. Max kézzel lehet átrakni.
Olvastam itt a sonarr, radarr, és mono - docker megoldásairól, de semmit nem találok a configolásáról Coreelec alatt ( amlogic box). Lehet egyáltalán? A thoradia repo-ból mind telepíthető, azt nem tudom milyen torrent kliens kell ezekhez, és ami kell annak vajon van-e droidról vezérelhető gui appja ( mint pl a Transmission-nak)
Illetve még a flexget talán ami használható lehetne ilyesmire?
Tud ebben valaki segíteni?
Ha nincs ilyen megoldás akkor mást kell kitalálnom. ( pl megtudni hogyan lehet rábírni a kodit hogy egy mappához 2 tartalmat is meg lehessen adni, talán van valami hack rá ha rájövök hol van ez a beállítás)[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
Simán megoldható Coreelec alatt a Radarr, stb. Még Libreelec alatt is, ahol nincs node.js, stb.
Nem kell hozzá gui, mert a böngészős nézetből még telefonon is simán frankó. Mondjuk lehet, hogy van, de emiatt nem is kerestem.
Szerintem, ha fel tudod telepíteni, akkor a beállítása már pofon egyszerű. Egymás után be kell állítani a pontokat. Rengeteg torrent klienst támogat, és sok trackert is.
Leírásokat is lehet találni, de a hivatalos weboldal a legjobb. -
mexel
veterán
válasz GZoli7 #27848 üzenetére
Köszi, a thoradia-ból telepíthető a radarr, sonarr, mono stb, csak éppen nem tudom mit kell velük csinálni. És ahogy olvasom, ezek inkább arra valók, hogy beállítom a sorozatokat amik kellenek, és ő leszedi auto módon. ( ezek beállításai után kutakodok, a flexget után is, de még nem vagyok előrébb )
De én nemezt szeretném: én azt szeretném, ha találok egy torrentet ami tetszik ( film vagy sorozat) annak letöltöm a torrent fájlját és hozzáadom a transmissionhoz és az letölti. Letöltés után pedig valahogy oldja meg hogy az film vagysorozat és tegye a megfelelő mappába.
[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
Fel kell telepíteni őket, aztán böngészős nézetben lehet menedzselni, meg az elején beállítani.
A mono függőségként települ.
A radarr való sorozatokhoz.
A sonarr filmekhez.
A lidarr zenéhez.
Jackett is kellhet, ha zárt trackert akarsz hozzáadni.
A flexget nekem nem feküdt, de az user error lehetett.Ezek szépen mappába szednek mindent, be tudod állítani, hogy kodinak, plexnek, stb tetsző könyvtár szerkezetet hozzon létre, stb.
Azt a filmet, ami még meg sem jelent, de hozza a tmdb (lehet imdb is) már most hozzáadod és amint felkerül, már tölti is le, az általad preferált kliens. Kijön egy új része a sorozatnak, akkor már szedi is az általad választott trackerről, és abban a minőségben és hangsávval, amivel akarod (és létezik).
Imádom és innét is köszönöm, annak aki ajánlotta őket!Az utolsó bekezdésedre (ha jól értem) simán csak remote transmission kell, és abba beírod az előre létrehozott elérési útvonalakat és hozzáadásnál te kiválasztod, sorozatnak/filmnek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest