Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz bilimbalam #27547 üzenetére

    Ceget nem mondok ha nem gond, globalis telko. 5 fos team leadje, az a dolga, hogy jol teljesitsen a team. Ha jol teljesit, akar munkaval akar csak magatol mert jol lett osszevalogatva, a munka el van vegezve.
    Lehet itt hitetlenkedni, mindenkinek szive joga, en voltam ezzel az emberrel hetkoznap delelott az ikeaba butort vasarolni, kint cigiztunk es addig megbeszeltuk, hogy lassan mar neki kellemetlen, hogy mennyire nincsen dolga.
    Nyilvan a hetkoznapokba keresi a munkat, nem fasztverni jar be. De mint mondtam, ujjaepitettek egy komplett csaladi hazat home officeba azzal, es most idezem " telefon van nalam, teamsen tud irni a csapat ha van valami". De szo nelkul beult a kocsiba es elment munkaidobe akarhova festekert/csempeert/butorert, volt mikor mentem vele, megvettuk, hazavittuk, baszki megse jo , akkor vissza a boltba. Gepnek a kozelebe nem volt. Management, ennyi a titok. Egy csapatot vezet, meg van mondva hogy mi a cel, mit kell elerni, megvannak a benchmarkok. Ameddig tartja a csapattal a benchmarkokat, addig a loteri kutyat nem erdekli, hogy ezt hogy sikerul kivitelezni, 11 orat gep elott rohad, vagy mar pentek van de hetfo ota offline.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák