- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambala73
csendes tag
Sziasztok, tegnap leheltünk életet a g3-ba, már magyar, de most meg nem megy sem a wifi, sem a kékfog, lehet hogy csak vmi beállítás, de ha tud vki, segíthetne benne, köszi a választ előre is!
-
apeelme
addikt
válasz cappa72 #1361 üzenetére
Nah közben ma nézegettem a rom-okat...ismerkedtem.
Kérdésedre válaszolván biztosan nem a boot.img-ben van a factory mode. Azt látom hogy nem "szabvány" img, de a szétszedése összerakása nem gond. A ramdisk-ben semmi olyan pl. bináris nem található ami arra utalna hogy onnan lehetne elérni, plusz az ilyen jellegű megoldások sokkal alacsonyabb szinten helyezkednek el a boot processz során...tehát tuti boot.img előtt van. Én a uboot-ra gondolok kizárásos alapon bár a fájl neve beszélő a tartalma kérdéses. A scatter szerint az offset címekből látszik hogy talán ott elférhet (~400k). Bár ha le tudnád írni hogy pontosan mit takar pár elnevezés benne rengeteg időt spórólnál nekem... (pl. uboot-ig bezárólag van pár ismeretlen) thenkjú...
Jól látom hogy nem látom hogy bárki foglalkozna vele hogy legyen rá CyanogenMod? (Azt a hekkelt ál "CM10"-et nem számolva! ) Vagy olyan eszköz ami ezt a SoC-t használja és van már rá vmilyen CM? -
gabika318
aktív tag
Ehhez a custom romhoz mit szóltok, elvileg azt írja minden nyelvet támogat:
(én még elég kezdő vagyok...)http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-24/
Description
ROM Mobile JIAYU G3 – ROM Android 4.1.2Model name:JIAYU G3
ROM version number: G3ervius_4_1_2_tether_dualsim-ringer_wipe – build 18_03_2013
Based on the version:16.01.2013 JB G3 buildFeatures ROM:
new version of my rom, based on 16.01.2013 JB G3 build
wath inside:
deleted all chineses programs
all deodexed
ottimized build.prop
no battery led flashes for battery < 15%
long sms composing (no more automatic mms after sms > of 400 chars)
disabled volume keys wakeup
new boot logo
different phone keypad
extended power-menu with "recovery" option.
ITALIAN setted as initial language
some mew programs settings into settings panel:into sim management:
you can set the dualsim ringer, a little utility to have 2 different rings on calls or notification on sms, pratically, you can choice different sounds per sim, so if a contact call or send to you a sms on sim 1 you have a kind of sound/vibration, it same call you on sim 2 you have different sounds/vibration lenght…..on develop panel:
you can start Engineer and Factory mode (all English transated!)on tether panel:
you can configure my tether natter, becouse no one 4.1.2 build have tether working, while, my rom is the first one with all tethers working:remembering that this is the first ROM with WIFI/BT/USB TEHTERS Full working!!!
all language supported!
it makes a full WIPE, so if you want:
1) clean install, only have to go on recovery mod, install it!
2) with restore, by recovery mod, make a backup (only data and cache), install ROM, and make a restorerom update 03/20 :
fixed some problems with dualsim ringer
added some optimization scripts, like supercharger
and some other little fixes…..[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
Sanyesz.
őstag
válasz gabika318 #1406 üzenetére
Elég lett volna a link, majd megnézi a leírást, akit érdekel.
Remélhetőleg a ROM-hoz jobban ért, mint amilyen az angol tudása.
A needrom-on mindig vannak "újdonságok", amelyekről egy részéről hamar kiderül, hogy használhatatlan."all language supported!" Szóval nincs az a nyelv, ami ne lenne benne?
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
AMDFan
addikt
Hali, újra felteszem a kérdést hátha tudja valaki
Ha nem akarom rootolni a telefont, akkor a belső memória szabad 2,3 gigáját nem tudom saját célra használni, nem tudok oda fájlokat másolni vagy akármit? -
gabika318
aktív tag
Érdekes, mert az asszony 8 GB-os tabletjén mennek a programok, memóriakártya nélkül.
Nálam (egyenlőre) memóriakártya nélküli használatnál a programok 75%-a nem vagy korlátozottan működik.És csak az mnt mappa írható. Rootolt a teló. Szerintem tudod szabadon használni.
Már várom, hogy megérkezzen a kártya mert így még egy fotót sem tudok készíteni, sem letölteni.
Sanyesz: igazad van, legközelebb csak linket nyomok be.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz apeelme #1404 üzenetére
Kérdésedre válaszolván biztosan nem a boot.img-ben van a factory mode.
Köszönöm.
Ma élesben is kipróbáltam az tippemet. Hát tényleg nem ott van. Csak a helyzet az, hogy nem tudományos alapon jutottam erre a következtetésre.
Mivel ZTE V970-es telefonon jutottam eddig, ezért ez itt off.Van két cwm-ből telepíthető rom.
2.3 és 3.1
A 2.3 esetén van factory mode, a 3.1 esetén nincs.Kibontottam mindkét boot.img-t.
Lett belőle kernel és ramdisk rész.
a 3.1 kernelét összepárosítottam (összecsomagoltam) a 2.3 ramdiszkjével.
Azt vártam, hogy lesz factory mode. Nem lett. Ez miat jutottam arra a következtetésre, hogy nem a ramdiszk tartalmazza.
(- - viszont fordtva még nem próbáltam - a 2.3 kernelt a 3.1 rmdiszkjével - -)
Viszont belenézve a telepítő zip szkriptjébe:
a data, a system, a boot, a cache és a logo.bin az, amik telepítéskor változatásra (telepítésre) kerülnek.
Lehet, hogy valahol itt kellene keresni?
És itt megáll az én tudományom.
Jó lenne érteni hozzá, de hát nem értek hozzá...Ja, a blade3-nak is van mtk6577-es 2 kártyás változata. A v889m.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
hevizms
addikt
válasz gabika318 #1406 üzenetére
Ebben a felsorolásban viszont nem látni a magyar röviditést:
Language support: AR/BN/DE/EN/ES/FA/FR/HI/IN/IT/MS/NL/PT/RU/TH/TR/UR/VI/CN
Egyébként én kipróbáltam a romot és ahogy mindig is szoktam eleve lemagyaritottam a jbart-al.
Fel is települt a magyaritott rom csak éppen nem tudtam magyarra állitani,mert nem volt settings ikon -
Liberator24
tag
Az miért van, hogy ha lehúzom a töltőről a készüléket, pár percen belül leesik 93-94%-ra a töltöttségi szint, akkor is ha hozzá se nyúlok? Csináltam egy kalibrálást ezzel, akkor jó is volt, viszont következő töltésnél már megint hirtelen leesett pár százalékot.
-
gabika318
aktív tag
válasz Liberator24 #1416 üzenetére
Ha megnézzed a play-en a kommenteket, ez az app többet árt mint használ a telónak...
-
AMDFan
addikt
válasz Liberator24 #1416 üzenetére
Bocs, ha hülyeséget írok, de biztos vagy benne, hogy teljesen feltöltötted 99%-ra? Mert a led már zölden világít 91%-on is ami megtévesztő lehet.
-
M43g
aktív tag
válasz Liberator24 #1419 üzenetére
Csak ide tévedtem, de lelkes kiscserkész, segít ahol tud:
Ennek egy elég hosszú irodalma van, a lényeg, hogy kíméli az akksit, töltés után leállítja a töltést, és vár, amíg lejjebb merül az akksi, mielőtt újra tölteni kezdené. Ennek köszönhetően nem mindig 100% az akksi, amikor annyit mutat. Cserébe hosszabb életű. -
gabika318
aktív tag
"Halihó.
Ma jött mégegy G3ma haveromnak, felraktam a Sanyesz féle androidot,de azóta nem jó a wifi és a bluetooth sem. Be sem tudom őket kapcsolni a telón...Visszaraktam a gyáriról a mentést,és azzal is ugyanez.
Valaki járt már így? Megoldás?"
A zip telepítése előtt megvolt:
- Wipe Data Factory Reset
- Wipe Cache
???[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz gabika318 #1425 üzenetére
"Az egyáltalán lehetséges???"
- minden lehetséges, akár ez is; más telefonoknál is van ilyen "gond", hogy előtte ki kell menteni a persist részt.
- nem akarok hülyeséget mondani, valahol láttam erre megoldást, de gőzöm nincs, hogy hol; szerintem várjuk meg az okosabbakat, ők mit mondanak.
- amúgy van hálózat?[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
nekem meg mindig nem sikerult eletre kelteni a gps-t
-
Mekkora toltot erdemes/lehet hasznalni g3-hoz? Nem teszi tonkre hamarabb? Toltesnel ha be van kapcsolva jatek/egyeb, lassabban tolti? Boraszto lassan tolt fel 500-assal es 700-assal is.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
kymco
veterán
A töltő teljesítménye azt fejezi ki, hogy képes leadni annyi áramot, ami rá van írva. De alapvetően az akkumulátorhoz tartozó elektronika határozza meg, mennyivel tölt. Egy 2A-es töltő is csak annyi áramot fog leadni, amennyit a telefon névlegesen fogadni tud. Ez kb megfelel a biztosítónak a 230V-os hálózatnál. Ahol 16A-es a biztosító, nem fog 16A folyni egy fél Amper áramfelvételű eszköznél...
A névlegesnél kisebb teljesítményű töltő elvileg még hasznos is lehet, mert nem melegszik annyira az akkumulátor, és ez jótékonyan hat az élettartamra, max a töltési idő növekedik. Extrém esetben (töltés alatt használt navigáció) a leadott teljesítmény nagyobb lehet, mint a töltőn felvett, így akár a töltőre helyezett telefon még merülhet is....www.refujvaros.hu
-
-
Sanyesz.
őstag
Meg fogsz lepődni. Az urdu benne szokott lenni a ROM-ok egy részében. Gondolnak a pakisztáni, indiai potenciális vevőkre. A hindi is benne van, ami gyakorlatilag az urdu "devanagari" írásjelekkel írt változata.
Van itthon hindi nyelvkönyvem, majd ellenőrzöm a szövegezést... Ha megfelel, jelzek neked és átállíthatod urdura.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
bagkri01
őstag
A szenzorokat lehet kalibrálni valahogy?A közelség és a fény érzékelő érdekelne elsősorban.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
pazirezz
tag
Szerintem a 300 - 500 mA-s között van valahol az optimális .. és kisebbel töltöttem, töltés közben az érintő kijelző "megbolondult" .. majd egy másik töltővel (300 mA) .. azzal meg szépen tölti .. nagyobbat meg nem próbáltam
Dominó85: Nekem is kb 3,5-4 óra alatt tölti fel hasonló "merültség" mellett .. és ugyanúgy kell várnom vele még vagy negyed órát, hogy 100% legyen .. ha hamarabb húzom le, percek alatt lemerül 90% környékére .. aztán úgy marad
https://m.facebook.com/paZirez
-
gabika318
aktív tag
válasz pazirezz #1439 üzenetére
Én egy BOYU CHARGER nevű töltőt kaptam a jiayuhoz.
Input: 100-240VAC 50-60Hz 150 mA
Output: DC5.0V 1500 mAJa és a telefon érintője meghülyül ha rá van dugva a töltő.
+ 2-3 óra alatt tölt 10-20%-otTudnátok ajánlani egy normális minőségi töltőt jó áron???
[ Szerkesztve ]
-
bgaborka1
csendes tag
Nektek a 2es sim foglalatba működik a 3g? Próbáltam vodafone és T-s kártyával is de csak edge-re csatlakozik. Sanyesz féle 4.12 van fenn.
-
pazirezz
tag
válasz gabika318 #1440 üzenetére
"Output: DC5.0V 1500 mA" az odaba***sz
Szerintem bemész bármelyik mobilos boltba (telefont magaddal viszed, kipróbálod, hogy a kijelző ne bolonduljon meg) és simán választhatsz akármilyent, ami árban megfelelő
sacc-kb: 300-500 mA és 5,0 V kimenet mellett.. .u.i. ismerősök Samsung Galaxy Ace és SE Xperia mini Pro töltői ugyancsak szépen töltik
[ Szerkesztve ]
https://m.facebook.com/paZirez
-
pazirezz
tag
válasz Liberator24 #1445 üzenetére
Abban az esetben, ha a hozzá adott töltőd tényleg 500mA-s volt
Mint ahogy az előző példa (kép) is jól mutatta, kamuznak mint állat
(Kizárt, hogy az tényleg 1500 mA-s lenne )https://m.facebook.com/paZirez
-
-
bagkri01
őstag
válasz pazirezz #1446 üzenetére
Én is 500mA-es töltőt kaptam, nekem tökéletesen működik. Nem melegszik nagyon, nem sípol, mint egy-két töltő.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Dominó85
addikt
Nekem ez a töltő van a kezdetek óta: [link]
Tökéletesen működik, nem melegszik, nem sípol és nem is szikrázik bedugáskor (mint anno a Blade-em gyárija néha). Ez garantáltan nem hülyíti meg a teló kijelzőjét.* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a
Téma összefoglalót!
Ha G3S készülékkel rendelkezel fáradj át ebbe a topicba!
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest