- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz Orf3usz #1850 üzenetére
Senki nem mondta, hogy a gorilla nem fog megkarcolódni. Csak lényegesen nehezebben.
Egyébként meg nincs olyan kemény üveg, amit egy homokszem ne tudna megkarcolni. Nem a kulcs, meg a csavarhúzó jelent ezekre veszélyt, hanem az apró kristályszerű szemcsék.
Valszeg valami kis szar belement/benne volt a zsebedben és ennyi.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
bagkri01
őstag
Valaki egy USB drivert win8 alá tud ajánlani?
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
gabika318
aktív tag
válasz Sanyesz. #1849 üzenetére
Szia! Ha van rá idöd magyaritanád ezt a G3N 4.0.4 romot?
https://www.dropbox.com/s/a7pfgxnxuz1fbal/miui_G3_3.2.22_e8e04f4af3_4.0.zip
Aztán a 4. hsz-hez illetve az összefoglalóhoz hozzá lehetne dobni. Elöre is köszönöm.[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
Sanyesz.
őstag
válasz gabika318 #1853 üzenetére
1. Olvass vissza pár hozzászólást. Pl. nem műxik a GPS.
2. Nagyon sok a különbség a hagyományos ROM-okhoz mérten (új vagy más apk-k), azaz sokat kellene módosítani a repo-n. Csak azért, hogy valaki kipróbálja, nem érdemes foglalkozni a magyarítással.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyaman
tag
Kérdés: letöltöttem a Playből a Sygic trial verziót, aki próbálta már, annak is ennyire szaggat? (a menü is már).
-
amdk7
aktív tag
G3N készülékhez melyik magyrul tudó rom-ot ajánljátok? (link please!)
Mert a 4. hozzászólásban lévő romok, vagy fel sem mennek, vagy amelyik felmegy ott nem müxik a wifi...stb.
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
sasa311
veterán
Ha valaki elhoz hozzám egy 3gN telót én megcsinálom szívesen a magyar ROM-ot hozzá, aztán CWM-ből lementjük és felrakjuk valahova.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Sanyesz.
őstag
-
pazirezz
tag
válasz Sanyesz. #1854 üzenetére
1: gps müxik (úgy ahogy, nem tudom mennyire kellene erős jelnek lennie .. illetve talán lehetne rajta MTK tool-al segíteni, vagy sem .. nem vagyok szakértő )
2: szerintem sem érdemes csak egy "próbáért" magyarítani a rom-ot .. talán célszerűbb lenne egy leírással, linkel segíteni a kollégákat, hogy kell magyarítani .. és mindenki maga elmolyolna vele, ha szükségét érzi?!https://m.facebook.com/paZirez
-
gabika318
aktív tag
válasz Sanyesz. #1859 üzenetére
kosz, ez nekem is elkerulte a figyelmem. A kollegámnak is rendeltünk egy G3at, tartok töle, hogy az már N-es lesz. Neki fontos lenne a magyar, csak azt nem tudjuk, hogy mennyire bonyolult egy romba bedobni.
[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
sasa311
veterán
válasz pazirezz #1858 üzenetére
Nekem érdekesen működött a GPS elsőre.
Honvéd kórháznál 3 műholdat látott kb. 3 perc után, de nem csatlakozott egyhez sem, pedig vagy 10 percet vártam.
Hazajöttem, EPO-t frissítettem (előtte is volt letöltve EPO), kimentem a kertbe és 10 mp alatt 14 műhold, 7 in use. Fene se érti, de most nem piszkálom tovább
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Sanyesz.
őstag
Ha nem jó, akkor leszedem a linket, ne legyen félrevezető vagy hiábavaló próbálkozás másoknak.
#pazirezz: A ROM magyarítás folyamata, nem túlzok, de tíznél többször le lett írva. Nem a folyamat a macerás, hanem a repo összeállítása, toldozgatása. Az ICS repo elérhető valahol, már nem emlékszem. A MIUI ROM-nál ezt kell kb. egy-két napos munkával hozzáigazítani.
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Feltettem a Hevizms által linkelt cwm5.5.0.4-et a második root-olt módszerrel, és amikor bekapcsolom a telót a hangerő fel gomb nyomva tartásával, akkor csak a zöld jiayu logo-ig jut a készülékem. Mit tehetek?
Egyébként normál módban rendesen fut.[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
-
amdk7
aktív tag
válasz Sanyesz. #1865 üzenetére
Letöltöttem újra, de nekem hibát ír ki.
Persze törlés előtt, érdemes lenne meghallgatni mást is akinek G3N készüléke van, mert lehet mégiscsak nálam van valami bibi...Ez a hibaüzenet:
(a G3N_xxxx.zip <- itt a fájl neve szerepel.)assert failed: getprop("ro.board.platform") == "MT77_H958_ICS" II
getprop("ro.board.platform") == "MT77_H958_ICS"
E:Error in /sdcard/JG3/G3n_xxxxx.zip
(Status 7)
Installation aborted[ Szerkesztve ]
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
pazirezz
tag
válasz sasa311 #1864 üzenetére
Az oké, de nekem most a miui v4 van fenn, amiben se EPO, se A-gps nincs .. vagyis a beállítások között nincs ilyen lehetőség
.. ergo bekapcsolom helymeghatározást .. aztán vagy jó, vagy sem
(közben teló ablakban, mtk tools fut, hátha javul valamit a helyzet )https://m.facebook.com/paZirez
-
kymco
veterán
Sehogy nem tudok cwm-et rakni a telóra. Most 6-ssal próbálkoztam... (most normálban indul a teló, bárhogy nyomkodom) Pontosan hogyan is lehet a cwm-be belépni? Bekapcsolás közben a hangerőfel gombot nyomni, de meddig?
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
amdk7
aktív tag
G3N:
Az eredetileg kapott rom-on megtaláltam az angol nyelvet, működött minden, de tele van kínai karakterekkel.
-gondolom csak részben lett lefordítva.Az alábbiakkal próbálkoztam:
Romok
4.0.4 - Sanyesz <- ugyanaz mint lent, telepíteni sem tudtam
4.1.2 beta - Sanyesz <- ezt sem tudtam telepíteni
YABE 4.1.2 magyarítva - hevizms <- elindult, de nem megy a wifi és a többi...
[link] <- ezt telepíteni sem tudtam
MIUI [link] <- Felment, de nem működtek wifi és társai.Amit használok az ez: [link]
Angolul, de egyelőre működik minden. Jó lenne valami telepíthető magyarnyelvű rom...Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
nash13
aktív tag
válasz Sanyesz. #1865 üzenetére
Van működő magyar zip Miui V4-hez, nem is kell semmit jBartozni vagy trükközni csak felflesselni mint a romot. Miui V4 4.1: [HUN]
A nyelvek listájában nem jelenik meg, csak morelocale2 indításával választható ki, de nekem G2-n tökéletesen lefordította. Kár, hogy nem csináltam pár képmentés, mert a teló már nincs nálam.....iPhone 7
-
Dominó85
addikt
Kedves amdk7 és azon fórumtársak akik február közepe után rendelték a telefont.
Többször el lett mondva így kérlek titeket figyelmesen olvassátok el amit írok. A G3-as telefonból, meghallva a fogyasztók gondjait, a JiaYu gyártó legyártatott egy G3N típust, mely az alábbiak alapján tér el és azonosítható be a sima G3-tól:
G3 - MT6620-as chippel van szerelve
G3N - MT6628(Q) chippel van ellátvaUtóbbit 2013 február közepétől gyártják. Beazonosítása:
Beállítások -> Termékinformáció és ott ezt a sort keresni -> 20130223-071508 G3N
Hogy a G3N miben más? Abban, hogy új micro chipet kapott, ami a Bluetooth-ért, GPS-ért és Wifi-ért felelős. Ezáltal MÁS rom van rajta, mint a korábban kiadott G3-as készülékeken. Sanyesz. fórumtárs jóvoltából azonban a G3N tulajoknak is elérhető már a 4.0.4 ICS magyarosított változata, még pedig INNEN.A G3-ra készített romok NEM mennek a G3N típusú készülékeken az eltérő chip miatt, illetve ha fel is mennek, akkor az előbb említett dolgok (wifi, GPS, "kék tóth") nem működnek a telefonon. És ez visszafelé is igaz, kár próbálkozni.
Tessék elolvasni a korábbi hozzászólásokat, és a kereső használata sem tilos! Legyünk picit talpraesettebbek, ha kérhetem.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Sanyesz.
őstag
válasz Dominó85 #1878 üzenetére
Az nem kizárt, hogy az általam linkelt magyarított ROM valami okból nem telepíthető fel. Ahogy írtam is, én nem próbáltam, mert nekem nem G3N-es telefonom van, csak "sima" G3.
Próbáltam segíteni, de ha nem sikerült, akkor ennél többet nem tudok tenni. Még talán egy próbát megér ugyanannak a ROM-nak az FL változatát magyarítani, mert én az SD-t csináltam."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Dominó85
addikt
válasz Sanyesz. #1880 üzenetére
Szerintem amdk7 kolléga nem tette fel a tiédet, ellenben az összes sima G3 rommal próbálkozott. De ezt majd ő megerősíti vagy megcáfolja. Értem én hogy faxa egy rom lecserélése frissebbre, de a JB tudtommal gyatrább üzemidőt produkál és látványban sok javulás nem tapasztalható, ergo az ICS is teljesen használható, ha nem használhatóbb is.
* Péter - 06302461862 *
-
andyTM
őstag
válasz pazirezz #1858 üzenetére
- próbáltam mindennel, hogy működésre bírjam, de nem akarta az igazságot; az is igaz, hogy nem cigiztem annyit
- ics alatt bekapcsolom a gps-t és mire elindul a navi, már be is pozicionált; lehet, hogy várnom kellett volna még??
- maga a miui nem tetszik, csak a rendszere, így egyébként sem maradt volna sokáig. -
amdk7
aktív tag
válasz Dominó85 #1881 üzenetére
Mint írtam, a "Sanyesz" rommal kezdtem, de az fel sem települt.
Fentebb még a hibaüzenetet is írtam. Nem tudom segít-e, azért írtam be, hátha. De legyen itt mégegyszer:
assert failed: getprop("ro.board.platform") == "MT77_H958_ICS" II
getprop("ro.board.platform") == "MT77_H958_ICS"
E:Error in /sdcard/JG3/G3n_xxxxx.zip
(Status 7)
Installation aborted
.A többit azért próbáltam végig, mert biztos akartam lenni abban, hogy:
- egyáltalán feltelepül-e
- illetve, a külcsint és a működőképességet is gyorsan végigzongoráztam.Szóval visszaolvastam én de mivel nem települt a "Sanyesz" féle módosított rom, ezért lekötöttem magam egy időre.
-
kymco
veterán
Nálam két külön internetre kötött különböző gépen sem jön le, ezt írja ki:
"
File Unavailable for TransferDistribution of this file has been disabled because of a possible violation of our Terms of Service. If you would like to dispute this, please contact the claimant below.
Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
"www.refujvaros.hu
-
-
miklosandras
csendes tag
@amdk7: Ismert probléma az official romoknál, hogy nem mennek fel CWM -re.
A sima G3 -nál lévő 4.1.2 Béta -nál is ugyan ez a helyzet volt.
Kicsit módosítottam Sanyesz -romján. Így már biztosan nem lesz probléma a CWM telepítés
Egy 25 perc múlva letölthető lesz ezen a link -en
-
amdk7
aktív tag
válasz miklosandras #1889 üzenetére
Áhhhhá!
Épp kezdtem belani a másikat. Kipróbáltam és ez már települ.
Megy a wifi is, gondolom a többi résszel sem lesz gond.Köszönöm, így ez már akár mehetne az első vagy 4. hozzászólásba is.
thx
-
nagyúr
Ez a hiba azt jelzi, hogy nem a telefonodhoz való a rom.
Ugyanis a CWM default.prop-jából veszi a
ro.board.platform
vagy
ro.board.platform
adatait, így ha nem egyezik a rom lekérdező része és a cwm default.prop összevetése, akkor ezzel a hibával száll el.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
balazs1011
aktív tag
válasz Sanyaman #1855 üzenetére
Miért nem raksz vagy rakatsz fel egy IGO Primot?
Nálam nagyon jól működik.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
sanko78
csendes tag
Sziasztok
Nem tudtok véletlenül egy videót erről a telóról amin magyar nyelven történik a teszt?
-
bagkri01
őstag
[link]
Az itt található JB nem tudom felrakni a sima G3-ra. Valakinek ötlet, hogy miért nem?samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a
Téma összefoglalót!
Ha G3S készülékkel rendelkezel fáradj át ebbe a topicba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest