Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
mortalus
csendes tag
Akkor még egypár kérdés:
1G vagy 2G?
Alapból milyen programok vannak amiket lehet jailbreak nélkül is használni, mennyi mindenből maradok ki jailbreak nélkül ill. a legjobb programok jailbreak nélkül is elérhetőek? -
NyxNyxNyx
addikt
A Jb az legális?
Úgy értem ,hogy ha rárakom akkor nem veszik el a garancia ?"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
rolixyz
tag
Hy, van valami módja most annak, hogy ingyen tudjak regelni az appstore-ba? Mert ugyan nem akarok venni semmit, jó lenne pár free cuccot leszedni amig nem lesz JB a 2g-s touchhoz. Próbáltam pár dolgot, addig el is jutottam hogy a none-ra rámegyek a bankkártya választásnál, de itt kéne vmi kód amit nem tudok és anélkül nem megy tovább.
-
Csapi007
veterán
válasz rolixyz #2208 üzenetére
Beállítod hogy Magyarország. Rámész egy ingyenes cuccra, és le akarod tölteni, akkor felajánlja hogy regelj és magyar irányítószámmal és egyéb... lehet regelni ingyen bankkártya nélkül.
mortalus: Nem arról van szó hogy én ki tudom fizetni azt az egyébként marha alacsony összeget (télleg marha olcsóak) de úgyis lesz JB.
Ha van újabb verzió azt érdemes venni, 2G-t.
De te döntesz."Csak úgy mondom"
-
baliii
senior tag
sztem 2 dolog között kell dönteni, mivel a sebesség felépítés szoftver ugyanaz (tehát olyan nem lesz h egyiken megy másikon nem valami):
kell-e hangerőgomb, hagszoro és ujabb hátlap, viszont hajlandó várni a JB-re, vagy gyorsan kell a JB és így a sok ingyen szoft! Mivel újonan ugyanannyiba kerülnek, érdemes lehet 2nd gen-t venni, ha szóba jöhet használt is akkor mindenképp 1st gen!
üdv -
-
whiteseed
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Már csak azt kellene eldönteni, hogy mikor érdemes megvenni.
Itt ez a válság ami jó is meg rossz is. Jó mert ezen időszakban a drágább műszaki cikkek árai esnek. Rossz mert a forint is zuhan mint a veszedelem, így semmit nem érek az áreséssel.Igazán lejjebb mehetne az ára még egy picivel.
70K maga a kütyü + töltő + védelem + router... De sok pénz is az
OTAKU
-
whiteseed
csendes tag
Ezzel van pár probléma.
A 8 GB-s nekem kicsi, min 16gb-s kell. A pixakármibe jön ki 70K-ra szállítással.
A jelenlegi 4GB-s mp3 lejátszóm most telt meg sima 128-as mp3 makkal. Letörölni nemigen akarok róla, sőt, még rátennék min 2 gb-t. Nameg jönne rá a sok program, sok firssítés, sok kép, videó. Még az is kicsi lenne, de a 32gb-sre már sajnálnám a pénzt.
Töltőnek valóban ott a gép, csak ha utazik az ember nem mindíg jut géphez. De tény, hogy az nem létszükséglet.
Kisvárosban meg elég korlátozott a wifi ellátás. (Szomszédnak még gépe sincs nem hogy wifije ) Ha nem kellene mindenképpen programtelepítéshez nem is annyira sajnálnám hogy nincs, de így mindenképpen kell.Abban reménykedem, hogy ha kijön a dominós iphone, talán lejjebb megy az ára (bár van egy olyan érzésem, hogy ettől nem kell tartani )
Vagy valamikor most fog kijönni az iphonegyilkosnak nevezett nokia, talán annak az ára (már ha olyan olcsó lenne mint beharangozták) szintén lejjebb nyomná az árát az iphonnak és a touchnak.OTAKU
-
whiteseed
csendes tag
De pont itt olvastam valahol, hogy programtelepítéshez mindenképpen kell wifis net, hogy maga az ipod csatlakozzon a hálózatra. Bár már nem emlékszem hogy jailbreakelés vagy applestore volt a téma.
Vagy akkor vezetékesen le tudom szedni itunessal és azzal felrakni? Akkor no problem. 8K-t máris megspóroltamA nem ipod töltőről meg olyat olvastam szintén itt (vagy iphone topic) hogy volt akinek kinyírta a készülékét, mert nem kapcsolta ki az áramot a töltő. Inkább kifizetem azt az 5K-t töltőre, minthogy kicsinálja a 70K-s készülékem egy névtelen töltő.
OTAKU
-
baliii
senior tag
válasz whiteseed #2217 üzenetére
wifi semmilyen művelethez sem létszükséglet amiröl tudnék, talán dokumentumok másolásához (word excel stb de ezt még nem is próbáltam)...
nekem nincs töltőm, ha utazok akkor kölcsön szoktam kérni egy apple hálózati töltőt, az tuti jól működik én sem biztos h meg merném venni az utángyártottat, bár gondolom ezerből 1 játsza el ezt az akksi kinyírósdit, de ki tudja melyik az az egy
ja azt nem tudtam h neked ilyen sok hely kell, nekme van rajta 3,2GB zene, 200MB kép, kb150MB program (3-4 telo oldal) és asszem kb 200MB alapbol foglalt rajta a szoftver miatt... szoval nekem bőven elég, még ígyis van 3GB szabad helyem kb
mod: az áramot nem a töltő hanem az akksiban lévő chip kapcsolja ki, de ebben nem vagyok biztos...[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
Alapból a 8GB-os cucc ugye 7GB-ig formázható, nem tom miért, gondolom oprendszer meg egyebek, és egy program max 4-5MB, a komolyabb játékok e többek 20MB-nál.
16-os még talán megérheti de a 32GB-os irreálisan drága."Csak úgy mondom"
-
Zirowe
nagyúr
válasz whiteseed #2217 üzenetére
Programokat rá(ha nem installer vagy cydia-ából raksz rá)kábellel is lehet tolni,valamint a feltölrt app-ok is kábellel tehetőek fel,szóval wi-fi nélkül is teljesen működőképes.
Ph aprók között van egy ember,aki 5k-ért árul eredeti apple töltőt,én is tőle vettem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szagud
csendes tag
Nem tudok én sem regisztrálni a Store-ba. Hiába jelölöm a none-t, kéri a kártya számot. Elkeseredésemben már gondoltam, hogy megadom, de azt írta, hogy nem támogatott a VISA kártya. Akkor most van egy szép kütyüm, amit nem lehet még feltörni, a Store-ból sem tudok letölteni, tehát annyit érek vele, mint egy pár ezer ft-os ipoddal, és zene hallgatásra használhatom csak?
-
rolixyz
tag
Ezzel szenvedek én is, hiába csinálom úgy ahogy működnie kell(ene) csak nem jó..
Olvastam youtubeon hsz-eket azt írták hogy a 8.02es itunesban van vmi hiba ami miatt nem tudunk így regelni, de én leszedtem már 8.1est is meg 7.7est is próbáltam xp-n hátha a vista miatt szarakodik de nemmegy se így se úgy..
Viszont így elmondhatom hogy még jó hogy nincs meg egyelőre a touch mert ha meglenne és itt szenvednék akkor már idegbajt kaptam volna de így remélem lesz vmi megoldás 1-2 héten belül..
Amugymeg nem értem hogy miért lenne olyan nagy dolog normálisan megoldani ezt az egészet, biztos nehéz lenne egy free regisztrációs oldalt összedobni..más: ha majd megveszem a touchot, és mondjuk 2.2es szoft van rajta de kijön majd a 2.3as és frissíteni akarok akkor csak pénzért lehet? Vagy csak az 1.x-ről 2re volt fizetős?
[ Szerkesztve ]
-
szagud
csendes tag
Hát igen, örülhetsz hogy még nincs meg, mert én is tépem már a hajam, hogy zene hallgatáson kívül nem tudom másra használni...
-
Pupi60
csendes tag
Sziasztok most vettem egy touchot érdeklődnék hogy tudtok e vmi boltot ahol lehet hozzá kapni tokot olcsóbban mert a 8e ár kicsit húzós érte! Azt olvastam hogy a szilikon meg kitágul erről mi a vélemény?
-
cristine
csendes tag
Bocsi lehet hogy ez egy kicsit hülyén fog hangozni de tudnátok olyan oldalt mutatni ahol át tudom formázni a videokat a ipod hozz nem találtam ilyen (filmekre goldolok).
Előre is Köxi -
[Ace]
aktív tag
Én az invisible shieldet javasolnám. ([link])
A regisztrációnál meg én is szenvedtem először, de miután úgy csináltam, ahogy nemrég linkeltem, műküdött simán. Csak követni kell a lépéseket. A legfontosabb, hogy az ingyen szekcióban kell lenned, nem elég ha egy ingyenes játékra mész rá.
:: MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b
-
mortalus
csendes tag
Igazuk van, nem megy az app storeba a credit card nélküli regelés, mindent úgy csináltam ahogy linkelted, de hiába van a fizetési módnál kiválasztva a none, nem enged továbblépni, folyton kéri a kártyaszámot
[ Szerkesztve ]
-
szagud
csendes tag
Próbáltam már mindenhonnan regisztrálni, magyar oldalon, amerikai, bárhonnan lépek be, akár a free részlegből, akkor is kéri a kártya számot. Hiába megyek rá a none-ra, eltünik a kártyaszám mező, de mikor a continue-ra rányomok, kírja, hogy nem jó, mert nem adtam meg a számomat. 2 napja próbálkozom a regisztrációval, már mindent kipróbáltam. Reedem kódot is keresgéltem, egész éjjel a netet böngésztem, de nem találtam. Simán megadnám már a kártya számom, de sajnos csak Visám van, azt meg nem fogadja el a magyar oldal.
-
szagud
csendes tag
Valahonnan nem lehet addig is leszedni olyan játékot amit fel is tudok rakni? Kezemben a szerkezet, szép, meg jó, meg minden, de semmit se tudok vele kezdeni.
Vagy pl filmet hogy tudok felrakni rá? Próbáltam már szinte minden féle formátumú filmet felrakni, de nem megy az sem.
[ Szerkesztve ]
-
mortalus
csendes tag
-
szagud
csendes tag
-
Csapi007
veterán
Én a GOM Encodert használom, egyszerű gyors. Egyetlen "hibája" hogy minden inditásnál kell neki netkapcsolat.
"Csak úgy mondom"
-
cristine
csendes tag
Hát nem tudom hogy 1vagy 2 gen. Ipod Touchot vegyek
-
Letöltött programokat akkor tudsz feltenni, ha: 1) jailbreakelted a kütyüt 2) feltetted Cydiából a Mobile Installation Crack-et, 3) regisztráltál az iTunes Store-ba...
Legalábbis így vettem ki az iPhone topikból. Sajnos mivel 2G Touch-om van, az első két lépés kilőve, a harmadikat meg nem tudom megcsinálni a szétesett Store miatt.
“All nothings are not equal.”
-
-
[Ace]
aktív tag
válasz cristine #2241 üzenetére
A hangerőszabályzó és a hangszóró miatt nagyon megéri a 2G. Társaságban könnyebb videót nézni rajta, jobb játszani, mert nem kell füles. JB biztosan lesz rá, csak idő kérdése, az App Store-t meg biztosan helyrehozzák. Én most így az ingyenes játékokkal is simán elvagyok, van jópár olyan ingyenes, ami jobb még néhány fizetősnél is. Szóval nem hiányzik a JB.
:: MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b
-
NyxNyxNyx
addikt
55 ezer forint körül tud valaki 2g-s touchot(a pixamanian kivul)?
Írtátok sokan,hogy annyiért simán van sok helyen---Hát én nem találtam"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
rolixyz
tag
válasz Csapi007 #2247 üzenetére
Én sem találtam pedig néztem már jó pár helyen. Olvastam vhol, talán itt valamelyik oldalon valami diákkedvezményről vagy miről. Ez hogy működik? Én sztem egy iStyle-ban fogom venni, bár még médiában nem néztem de nem hiszem hogy olcsóbb lenne.. Szal iStyleban 65ért van 8G-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest