Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noobsz
csendes tag
Köszönöm
-
Zsolti36
csendes tag
Sziasztok !
Egy pici segítséget szeretnék kérni az IPOD Touchal kapcsolatban,
a kérdés az voltaképp annyi ,hogyan tudok " a v i " formátumú videoklipet rá tenni.
Már próbálkoztam az Avs Video Conventatoral is de az sem jött be.Előre is köszönöm !
Zsolt.
-
válasz Zsolti36 #2502 üzenetére
AVI konténerben lévőket sehogy se. Az iTunes (és ennek köszönhetően az iPod) az MP4 fájlba csomagolt H.264 videókat szereti.
Egy pár oldallal korábban volt szó a GOM Encoderről, én a SUPER-t javasoltam, ez utóbbinak van beépítve iPhone profilja, így nagyon könnyen tudsz megfelelő formátumú videót csinálni.Ha megvan a videó, iTunes-szal nyisd meg, és onnantól szinkronizálhatod azt is.
“All nothings are not equal.”
-
-
Krasz7
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy várhatólag mikor jön ki a 2.generációs touch-hoz jailbreak?
-
-
Krasz7
csendes tag
Köszi, lenne még egy kérésem/kérdésem. Regelni akartam az apple honlapján (www.apple.com) h talán innen rendelnék touchot mert jóval olcsóbb, de egyszerűen nem tudom helyesen kitölteni az adatokat (mármint amikor a rendeléshez szükséges adatokat kell megadni: utca,házszám,telefon stb...) --> Billing And Shipping Information Szóval ha valaki lenne olyan kedves és segítene, hogy pl mi a frászt kell írni a "State" -hez megköszönném (Bocs, h ilyen hülyeséget kérek, gyenge az angolom)
[ Szerkesztve ]
-
noobsz
csendes tag
Sziasztok. Mért van az hogy a táács(2g-s firmware:2.2) látja a wifit de nem lép fel rá Ezt irja ha valamit be akarok tölteni : Safari could not open the page because the server stopped responding . :-((( Légyszi segítsetek . Köszi
-
A State-ben az a csel, hogy államok csak az USA-ban vannak. Egy csomó oldal direkt ezért úgy kéri, hogy State/Province, azaz állam vagy tartomány.
Én mindig a megyét szoktam odaírni, pl. nekem Bács-Kiskun.Lehet amúgy, hogy az ékezeteket nem szereti. Szóval ha nagyon nem akarná elfogadni amit beírsz, próbáld meg ékezetek nélkül is.
noobsz: Egy kicsit több infót írhatnál. Milyen router? Hol? Milyen titkosítás van bekapcsolva? A router látja?
[ Szerkesztve ]
-
-
noobsz
csendes tag
a ruter asus 125 high speed wireless router , kb 1 méterre van tőlem , tesóm azt mondta nincs semmilyen titkosítás és azt nem tom hogy a ruoter látja -e azt hol kell megnézni ?
-
A router beállító oldala lehet, hogy mutatja a csatlakozott eszközöket. Tipikusan a http://192.168.1.1 vagy http://192.168.2.1 címen lehet elérni, de ezt lehet hogy a testvéred tudja.
Sajnos ezt a router (meg úgy egyáltalán az ASUS routereket) nem ismerem“All nothings are not equal.”
-
Vapor
aktív tag
-
noobsz
csendes tag
Internetnek a címét meg a kódot hova kell beirni vagy nem is kell ?
-
AloeVera
tag
A képeken a touch gyári tartozékain és a falitöltőn kívül szereplő többi izé egy SwitchEasy NeoTouch tok és annak tartozékai. Csak azért mondom, mert ha hirdetni akarod, könnyebb ezt írni, mint hogy védőfólia, műanyag védőkeret, gumi tok stb.
Egyébként Vapor 60 ezres becslése a touchra kicsit óvatos volt, szerintem ennél azért többet ér, ha két napot volt használva. -
noobsz
csendes tag
Ha netezni akarok táccson akkor nem kell valahova ilyet beirni pl : xy@t-online.hu vagy valami meg kódot ?
-
Krasz7
csendes tag
Nem tud valaki egy olyan külföldi honlapot, ahol online lehet rendelni touch-ot Magyarországra?
-
Krasz7
csendes tag
Előző kérdésemre már találtam választ, viszont még azt kérdezném, h egy touch-hoz alapjáraton milyen "kiegészítő" jár (pl usb, töltő, miegyéb)
-
Krasz7
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
KönigsTiger
csendes tag
reggelt!
az lenne a kerdesem h ipod touchra convertaltam handbreakkel egy 1 perces videot de a hang nagyon gyorsan meg rajta. az iphone es tousch beallitast hasznaltam. 2g touchom van.
mitol megy rajta gyorsabban a hang mint a kep???
elore is koszonom a valaszt -
NyxNyxNyx
addikt
Ha frissitem az ipodomat 2.2-re akkor letorlodnek az alkalmazások?
Illetve megeri frissiteni?"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
válasz NyxNyxNyx #2528 üzenetére
Attól függ, milyen alkalmazásokra gondolsz: Cydiásokra vagy App Store-osokra. Az utóbbiakat az iTunes visszarakja, az előbbiről nem tudok nyilatkozni, mert 2G-s Touchom van.
Nem emlékszem, mik is a 2.2 újításai, de nekem semmi bajom nincsen vele.“All nothings are not equal.”
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Csak hirdetni szeretném, hogy eladóvá vált egy vadi új, soha ki nem nyitott apple ipod touch 2. generációs 8Gb-os készülék. Ára:54.000FT. Akit érdekel az küldjön PÜ-t.
Köszönöm. -
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudja valaki ,hogy az miért van ,hogy nem tudok megnyitni egy álltalam telepített progit se,mert visszadob a menübe.(2g touch)
Sürgős[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nagynb
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam egy ipod touch-ot és elég analfabéta vagyok ebben a témában, bár már kezdek utánaolvasni... Arra lennék kíváncsi, mennyi ideig kéne bírnia egy feltöltéssel? És kb mennyi ideig kell tölteni?Köszönöm
-
ladlac
tag
Ez sok mindentől függ (talán még attól is, hogy 1 vagy 2G, de attól is, hogy mekkora a fényerő). Ha csak zenét hallgatsz kikapcsolt kijelzővel, úgy elég sokáig (több óra) bírja. Filmnézéssel már kevesebb. A netezés elég rendesen eszi az akksit, ha youtubeozol, az lemeríti 1-1,5 óra alatt. Nekem napi 1-2 óra használat (főleg zene, kevés netezés) mellett bírni szokta 3-4 napig is. Töltés meg kb. 2-3 óra.
-
A Wikipédia szerint az első generációs Touch-ok 22 óra zenét (kikapcsolt képernyő) és 5 óra videót, a második generációsok meg 36/6 órát bírnak.
A zenelejátszást nem próbáltam ilyen hosszan, de videóval tényleg bír ennyit. Netezéssel is egy olyan 4 órát könnyedén.Azt nem tudom, mennyi idő kell a feltöltéshez (2-3 óránál biztos nem több), de azt láthatod a jobb felső sarokban, hogy befejezte a töltést (a villám helyett egy villásdugó lesz az elemben).
-
Shiwer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 16 gigás iPod touchom és amikor downgradelni akartam kiírt egy errort az itunes, most meg restore-nál a következőt írja:Itunes has detected an iPod in recover mode. You must restore this iPod before it can be used with iTunes. A restore-ra kattintva a következőt írja: Software for this iPod is not currently available. Make sure you have the latest version of iTunes and try it again. ITunes 8-am van. Ha meg shift+restore-t akarok, szal kitallózni akkor: The iPod could not be restored. An unknown error occured. És nem is lehet most bekapcsolni a Touchot... Valaki tud vmit erre?[ Szerkesztve ]
-
Shiwer
csendes tag
Na bocs. Sikerült megoldani, csak jó hosszú ideig nyomvatartottam a bekapcsot és a home-t. Ekkore már működött. Most 2.2-es software van rajta. Valaki le tudná írni, hogy ezt hogyan tudom jailbreakelni? Köszi.
-
NyxNyxNyx
addikt
Valaki meg tudná mondani,hogy hogy lehet kikapcsolni az elforgatást a music menube?
Idegesít."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Shiwer
csendes tag
Na azt az egyet nem vágom, hogy ugyebár 2.2-es firmware van most rajta mert az iTunes alapból arra frissítette. De nekem 2nd gen touchom van, szal vissza kéne raknom a 2.1-et a jailbreakhez. Viszont amikor shift restore-ral kitallózom a letöltött 2.1-es firmware-t és azt akarom rátenni akkor "An unknown error has occurred (20).". És ennyi, nem megy tovább. :S Mit szúrhattam el? Oo
-
rolixyz
tag
Nemsoká elutazom, igy gondoltam kipróbálom a hama hálozati usb-s töltömet, természetesen nem tölti normálisan.. Pár percig jó utána mintha nem is kapna áramot a touch, szoval holnap megyek töltőt keresni... Ti melyiket javasoljátok? Nem szeretnék gagyit venni de azért ne is nagyon drágát. Ezt néztem ki : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Béló
aktív tag
válasz rolixyz #2543 üzenetére
tegnap voltam a Mediamarkt-ban és ott 8ezerért árultak hálózati töltőt sztem nem rossz, vásár előtt nézd emg
másrészt a Pixmaniárol ne vegyél semmit!egyébként nekem uyganez volt mint neked: ugy tett mintha felismerné aztán kirja hogy nem kompatibilis és leálla töltés
még nem vettem semmit, ugyis mindig nálam vana notim szal arrol töltögetem. -
Béló
aktív tag
válasz hahajdu #2545 üzenetére
egyelőre nincs, és elvileg csak egy csapat foglalkozik félig meddig az üggyel, szal lesz de még várni kell rá
nem probléma: én is igy teszek mindig, a modern akksikat ez már nem terheli le egyáltalán =szal nem veszit kapcitásábol
annyibol problema hogy igy előbb eléred a gyárilag kiszámitott lemerülési feltöltésiciklushatárt mert gyakrabban töltöd: de évekig jo igy is -
hahajdu
aktív tag
Discover-t használ valaki? A gép nem látja a touch-ot. google nem segitett
hunpad.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest