- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
válasz
vadászcsiga #11177 üzenetére
Arról nem az Apple tehet, hogy Mo-n csak Bp-n van szervíz.
-
DigitXT
félisten
válasz
vadászcsiga #11127 üzenetére
érdemes-e még az olcsóbb iPad Mini 2-be befektetni, vagy válasszam a 4-est?
Ezek közül melyik a sima mini? A Cooper? Vagy a szoknya? Vagy melyik? -
Imy
veterán
válasz
vadászcsiga #11099 üzenetére
Nekem EU felírat van rajta, de most bontottam csak ki. Amúgy meg BlitzWolf töltőt használok, így elég egy töltő, nem kell mindenek külön-külön...
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #11099 üzenetére
Akkor azt cseréltesd
Lehet kapsz egy új rádiót.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #10920 üzenetére
"Ez a felugró ablak a frissítésről tényleg gusztustalan! Nem lehet letiltani?! -> Nem találtam ilyen lehetőséget. Inkább frissitettem
"
Nagyon egyszerű: General > Storage & Icloud Usage > Manage Storage a “Storage” csoportban > klikk az iOS updatere, és delete. Ezután már nem lesz kényelmetlen az, ha nem a legújabb iOS verzión van a gép.
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga #11032 üzenetére
Most ugy nez ki jo lesz
Ezt az oldalt szoktam "hasznalni": [link]
De van egy masik oldal ami most megy 😊De azert koszonom 😉
-
zolikaDB
veterán
válasz
vadászcsiga #10961 üzenetére
Akkor piszkosul résen kell lenni
-
Treff
aktív tag
válasz
vadászcsiga #10948 üzenetére
Ez komoly?
Zsíííír! Köszönöm szépen, ki fogom próbálni!
-
válasz
vadászcsiga #10939 üzenetére
Na meg az iCloud mentés is hibátlan dolog - hogy dícsérjem is az Apple-t - a Googledrive mentésnek még bőven van hová fejlődnie.
Az elmúlt héten sokat filóztam, hogy veszek egy Nexus 6-ost. Azzal kivaltanám a Nexus 5-öt és akár az iPadet is, lévén 6"-os phablet. Az egy dolog, hogy röhejesen nagy és 2kezes használatot feltételez, meg kilóg egy farmer gatya hátsó zsebéből is. De szerdán lemértem, és kiderült, hogy az autómban sem fér el a középkonzolon.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #10930 üzenetére
Ja, tovább megy. Messengerben iszonyat idegesítő. Amúgy a spotlight oldalt azért szeretem, mert simább az animáció mintha felülről húznám le
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #10930 üzenetére
Ja a plusz kereső oldalnak én sem látom értelmét, a sima Spotlightra vonatkozott az előző hsz-em
-
válasz
vadászcsiga #10924 üzenetére
Az enyémen (a2) 921 van, a Spotlight az gondolom a kereső, én is használom az eldugott appokhoz.
Szóval akkor nem lassítja be az Airt nagyon 82 után, köszönöm! -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #10924 üzenetére
Szerintem mondjuk elég hasznos. Mióta OSX-en rászoktam a használatára, telefonon is csomószor Spotlightból indítom az "eldugottabb" helyen lévő appokat, mert gyorsabb, mint kikeresni, illetve pénzváltásra + mértékegységváltásra is az egyik leggyorsabb megoldás a Spotlight használata.
-
SoldierL
senior tag
válasz
vadászcsiga #10920 üzenetére
Én úgyszintén. De az elavuláspolitika veszélye miatt nem szeretnék tobább frissíteni. Megállok a 9.2.1-nél nehogy úgy járjak mint a iphone 4-5 tulajok. De ha ez az ablak random módon mindig fel fog jönni, és nem lehet letiltani, nagyot fogok csalódni az almában!
-
SoldierL
senior tag
válasz
vadászcsiga #10913 üzenetére
Ez a felugró ablak a frissítésről tényleg gusztustalan! Nem lehet letiltani?!
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga #10913 üzenetére
Microsoft feeling
-
runner 125
nagyúr
válasz
vadászcsiga #10877 üzenetére
Kosz, de ez frankon nem fut a háttérben...
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga #10871 üzenetére
Akkor legyen benne az Air2 is!
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #10854 üzenetére
Akkor nagyon fog örülni az AIRnek
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #10852 üzenetére
148, 3 hetes, megvan az eredeti vásárlás számlája (nekem lakásbiztosításhoz tartozó Smart biztosítás miatt volt fontos, mert így van rá 3 év törés, stb. biztosítás is; nagyon nehéz volt ilyet venni) + Prémium Assistance szolgáltatás (plusz egy évre)
Tehát ahhoz képest jó ár, hogy van számla(nem adóvisszaigénylés miatt)
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #10825 üzenetére
Biztos, hogy többfajta hardver van, csak itt nem lett belőle "botrány" mint az iPhone 6S esetében. Nekem mindkét Air-em (az eredeti, és amit később szervizben kaptam) egyformán akadozós, lassú vacak volt mindig, de nem egy Air láttam és használtam már ami egész máshogy viselkedett. Lutri ez is...
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #10804 üzenetére
Mármint ez a night mód vagy mi. Az csökkenti a kék fényt...
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #10802 üzenetére
De az a kék fényt csökkenti.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #10796 üzenetére
Neked akkor már i retinás szemed van.
(lett)😄
Nem látsz a szemgolyódon egy almát? -
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #10792 üzenetére
Konnektor? Az hogy jön ide? Nem az akksi miatt nem vakítom meg magam, hanem mert nem akarok megvakulni.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #10790 üzenetére
Szobában bőven 50 alatt. Most olyan 20-30.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #10782 üzenetére
Nálam szaggatott a 9.2 rendesen, pedig reseteltem is tisztán. A színekről meg annyit, hogy miért lenne valószerűbb az a kb 6500K-s alapbeállítás? A valóságban a tárgyak azt a fényt verik vissza ami rájuk esik, nem maguktól világítanak állandóan, ugyanúgy. Azzal, hogy a világításhoz állítod – ami a legtöbb háztartásban sokkal melegebb, mint a napfény – csak valószerűbbé teszed a színeket, mintha egy kinyomtatott fotót néznél a lámpa alatt. Aztán hozzájön még, hogy nem bántja a szemet, és jobban is alszol.
Jézusom, most olvasom az 50 százalékodat. Wow. Most kipróbáltam és fizikai fájdalmat okozott. Nappal. -
milszab
senior tag
válasz
vadászcsiga #10785 üzenetére
50%? Az igen. Nekem nappal nincs annyin a szobában..
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Épp most olvastam,hogy a 9.3-as lassabb a 9.2-nél...Youtubon videók is vannak róla.
-
Noxy
veterán
válasz
Mondjuk ebben igazad van, de én pld este sokszor csak olvasásra használom, ha meg képekkel akarok foglalkozni, akkor kikapcsolom.
-
20ár
tag
válasz
Nálam a mutlitasking határozottan jobb lett..
eddig bejön.. A night shift nekem nagyon tetszik, mert sokat olvasok az iPaden.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #10761 üzenetére
Nem mondtam, hogy az DFU. Csak azt, hogy ha az se segít akkor Apple support
-
arpi6k
addikt
válasz
vadászcsiga #10754 üzenetére
Restartoltam a gépet, átdugtam az adatkábelt egy másik usb portba. Driver fent van, probléma ugyan az.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #10693 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #10688 üzenetére
3GS-l meg egy iPad Mini-l kezdtem jó pár éve.
Több száz fotót meg jó pár videót készítettem velük, de egyetlen 1x sem kellet elforgatnom őket a Win-PC-n. Az iCloud for Win hibátlanul leszedi, meg fel is tölti a pc-ről.
Nincs ezzel probléma. -
Chrystall
senior tag
válasz
vadászcsiga #10683 üzenetére
Nem a technikai oldala a lényeg itt ennek, hanem az, hogy ha egyszer iPad-en rendesen áll a videó, akkor ha kimásolod, akkor is álljon rendesen. Pont arról kezdett itt valaki vitát, hogy mit hány ember csinál az iPad-del. Az tuti, hogy a felhasználók 99%-át abszolút nem érdekli, hogy az iPad tájolásához viszonyítva hogy áll a videó, hanem hogy ahogy felvette, úgy álljon. Na, ez itt a baj, hogy kimásolod, és nem úgy áll. Mindenféle kerülőutakat kell tenni, hogy úgy lásd a videóid, ahogy felvetted. Lehet nincs igazam, de ez a tény meg az image amit az Apple épített köszönőviszonyban nincs. Ez olyan mint valami béna Win95-ös melléfogás.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #10683 üzenetére
...bár végül is mindegy
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #10675 üzenetére
Mit nem értesz? Ha fogod a tabletet és 180 fokban átforgatod, akkor a fotó app is átfordul. Azaz ha függőlegesen tartod az ipadot, a home gomb lent van és fotózol, valamint megforgatod 180 fokkal, és fotózol, akkor a két képnek azonos állásúnak kell lennie Windows alatt is.
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #10673 üzenetére
Ez olyan, mint a nem jól fogod a telefont. A tabletnek tök mindegy kell legyen, hogy a home gomb alul vagy fent van. Nincs fent vagy lent.
-
Chrystall
senior tag
válasz
vadászcsiga #10656 üzenetére
Boldogan! Átutalsz nekem fél millát és máris használok Mac-et. Addig viszont próbálom keresni a megoldást a termékei hülyeségeire, ami más hulladékot gyártóknál rég ki van küszöbölve.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Szerintem ha azt csinálta, amit mondtam, akkor se hülye az Apple, teljesen indokolható volna, hogy egy gyorsan és kis képernyőn alkalmazott művelet nem végleges, csak valamilyen metadatában tárolódik és később véglegesíthető, Pl. mac-en.
Most már van mac-em is, ki fogom egyszer próbálni, van-e különbség, jó ötlet.
-
atees
őstag
válasz
Sztem ha nem lenne ilyen irrealisan drága, akkor sokkal többen használnának 😀
-
zolikaDB
veterán
válasz
vadászcsiga #10600 üzenetére
Aztaaa... Ez de kiraly
-
Kobor
aktív tag
válasz
vadászcsiga #10527 üzenetére
Igen ismerem, nálam most más van (Asus + padavan, transmission-nal), értem hogyan indítasz újat így még nem próbáltam. Köszi
-
Kobor
aktív tag
válasz
vadászcsiga #10525 üzenetére
Szia,
És hogyan kezeled, programmal vagy böngészőn keresztül?
Ha böngészőben akkor Safari vagy más, hogyan adsz új torrent file-t a letöltéshez?Köszönöm,
-
Auratech
őstag
válasz
vadászcsiga #10520 üzenetére
Az lenne ám a új kánaán,
torrent menne az ájpadán.. -
dobost
senior tag
válasz
vadászcsiga #10388 üzenetére
Az igaz, átlagos felhasználásra elég a 16G. Az a kérdés, hogy kell-e tárolni rajta hosszabb távon dolgokat. pl a spotify könyvtárát vagy esetleg 1-2 megvásárolt sorozatrészt.
Én az utazásaimkor szoktam hurcolni magammal a tabletet, ezért fontos, hogy nagy tárhely legyen, legyen mit nézni a repülőn. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #10353 üzenetére
Nálam semmi gond vele.
Úgy megy ahogy kell. (IOS 8.3 JB) -
tigomigocika
senior tag
válasz
vadászcsiga #10326 üzenetére
Most vettem az ipadot.
iPhone 6 kicsi ehhez képest és ha nem otthon vagyok :nyaralás , meló akkor ez pont opcionális lenne -
tigomigocika
senior tag
válasz
vadászcsiga #10323 üzenetére
3990 asszem a 8 giga
Plussz ugye nem merítene a telefonom a net megosztás -
tigomigocika
senior tag
válasz
vadászcsiga #10321 üzenetére
Ez érné meg nekem!
Kész ember rablás egy elofizus telonak a plussz net díja -
h1mpi
félisten
válasz
vadászcsiga #10230 üzenetére
Oké téma zárva
-
h1mpi
félisten
válasz
vadászcsiga #10226 üzenetére
Persze, mivel kb. többszörös erőbeli különbség van köztük, amit "etetni" is kell. A kijelző felbontása is pont a duplája. Ez az egy hétig nem kell töltenem ugye csak vicc. Ha használod ugyanannyit, azt is töltened kell.
Az ipad 2 és az AIR2 is 10 óra használati idővel rendelkezik, ekkora difi nem lehet köztük max pár óra.(#10229) focvis: mi ez a rezonáló hangszóró? Én most is direkt YT-ot hallgatok róla és gyönyörűen szól. Lehet javították, mert ez nem egy régi példány, amit használok.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #10218 üzenetére
Bírom amikor valaki meg veszi az első ipadját, oszt mindjárt el kezdi fikázni a régebbi típusokat, mert neki újabb van.
-
h1mpi
félisten
válasz
vadászcsiga #10218 üzenetére
Arról, hogy amit használok Air2 tökéletes működésű! Mi köze van annak hozzá, hogy mi volt előtte? Nem is értem? Azért mert valaki vesz egy terméket és jó, meg tudja ítélni, nem kell hozzá a komplett előző generációt birtokolni.
-
h1mpi
félisten
válasz
vadászcsiga #10215 üzenetére
Nem ez az első, de iPhone az volt 3GS-5-5S-6S. Illetve van a családban egy AIR az már lassú, mint a t*tű.
-
h1mpi
félisten
válasz
vadászcsiga #10213 üzenetére
Fóliás használt nincs, mert az új
De jó állapotúak vannak.
Mik a hibái a 2-nek, mert nálam semmi nincs?! (amúgy meg mindegyiknek lesz valami generált hibája... a 3-nak, 4-nek, 5-nek stb... különben senki sem cserélne)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #10179 üzenetére
Mik az Air 2 hibái?
-
Auratech
őstag
válasz
vadászcsiga #10179 üzenetére
Szerintem az Air2 egyik programozói kényelmetlensége a három mag talán, ami ismeretlen az összes többi ios tablet, telefon esetében. (Most szakértő biztos cáfol, hogy az semmi gondot nem jelent)
Talán a pro sem véletlenül kétmagos. Bár nekem eddig semmi gondom az Air2-vel.
A kurva gps chipet igazán belerakhatták volna... akár csak dísznek, mint az NFC-t.. -
istvan170
aktív tag
válasz
vadászcsiga #10072 üzenetére
Nálam megy. Most néztem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #9993 üzenetére
Nyilván túlzó volt a példa, de 80-90%-os páratartalom simán lehetséges az egyenlítő közelében, márpedig ott 0-24-ben extrém párának vannak emiatt kitéve az elektronikai eszközök, mégsem okoz ez oxidációt...
Elég valószínűtlennek tartom, hogy a fürdőszobában a vízpára ilyet okozna, főleg a kolléga által írt havi 1-2 ilyen használattól... -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #9963 üzenetére
Meg. Fsza
Végre -
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga #9950 üzenetére
majd este, ha feldugom töltőre
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #9950 üzenetére
Már le jött. Én nem vettem észre semmit.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #9904 üzenetére
Persze, ez is a handoff-al érkezett feature. Füles se feltétlen kell, az iPad hangszórójával és mikrofonjával is működik a dolog.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga #9901 üzenetére
annál már csak az a jobb, amikor az iPad-ről telefonálsz az iPhonodon keresztül
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #9901 üzenetére
En munkahelyen jártam így
En azt hittem hogy ez a feature OSX meg iOS között mukodik -
válasz
vadászcsiga #9854 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #9852 üzenetére
Jó a fogása, nem csúszik, megmarad rajt a kosz, koszolódik, sárgul-nem sárgul, karcolódik...
-
válasz
vadászcsiga #9845 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #9843 üzenetére
A legszebb, hogy annyit csesztettem, hogy most már nekem is csak a mobil nézetet adja. Direkt tolnak ki a látogatókkal?!
-
dmad
aktív tag
válasz
vadászcsiga #9840 üzenetére
Nem, böngészni és keresni feltételekkel.
Na ez a mi nem megy a mobilos oldallal, nem nagyon lehet szűkíteni a keresésen.
(pontosabb helyre, rovatra, stb...) -
dmad
aktív tag
válasz
vadászcsiga #9838 üzenetére
Hasonló a véleményem nekem is.
Asztali gépemen sem megy normálisan, csak Chrome-val...
Néha azért használnám, de így már az iPad-en sem tudom...
Fasza.. -
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga #9830 üzenetére
nem
-
válasz
vadászcsiga #9693 üzenetére
Lőj már egy képet légyszi! 2-ért lehet behúzom én is, hát ha beválik és ezen jó lesz a mágnes.
Air 2-re amúgy muszáj tok... nagyon vékony, ha megy valami zene hang akkor rendesen rezonál a hátulja.
-
válasz
vadászcsiga #9684 üzenetére
Attól még nem törik be, amúgy is finoman kell rásimítani, nem erővel.. nekem első amit rendeltem (ebay 200ft) ragadt meg minden, ujjadat nem tudtad rajt végighúzni. A mostanit a tok mellé kaptam, szösz ráragad de legalább csúszik rajt az ujjam.. 5-6000 forintot meg sajnálok fóliára.
-
válasz
vadászcsiga #9682 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a tok (tapintásra minőségre is), másik az ilyen de ez büdös is meg szar fogni is... de legalább működik a mágnese.
Fóliát használsz? Tudnál ajánlani ha igen?
-
válasz
vadászcsiga #9680 üzenetére
Én Aliról, írtam az eladónak, hogy nem működik a mágnes.. teljes refundot ha nem is, részben visszaküldhetné az árát mert így tényleg használhatatlan a tok, nem fogom nyomkodni a gombokat.
-
válasz
vadászcsiga #9678 üzenetére
Akkor visszateszem rá a műanyag hátlapú tokot, az legalább ébreszti 10/10 x.
S Neked a másik bevált? "Gyári" bőr?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #9660 üzenetére
Komoly? Az elég gáz akkor... :/
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #9604 üzenetére
Igen én is van,hogy akaratlanul előrántom...még mindig az oldalsávról beszélünk?!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #9602 üzenetére
Én alapból chrom-ot használok...
A mail meg a fotók így elég kényelmetlen.Esetleg ha mondjuk két képet szeretnél összehasonlítani.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #9599 üzenetére
Egyébként meg csak a messengernek van értelme vagy esetleg ha egy másik böngészőben nyitva van valami...amúgy nemsokra lehet használni.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #9596 üzenetére
Messenger már van egy jó ideje!
-
válasz
vadászcsiga #9495 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy a 9.0.2 is friss telepítés volt, így használtam 1-2 órát, majd utána jött 9.1, ami pattogósabbnak érződött.
Amúgy egész jól elvoltam 2 hétig 5"-on (Nexus 5), néha elő kellett venni ugyan a laptopot, de gondolkodom, hogy kiváltom egy 6"-os telefonnal (Nexus 6).
-
válasz
vadászcsiga #9492 üzenetére
Jah, sőt Air meg Air 2-höz azt hiszem egyáltalán nincs tok náluk.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga #9363 üzenetére
köszi
-
PlatiaAmos
tag
válasz
vadászcsiga #9343 üzenetére
Semmi különbség sincs a 200e és a 160e ft-os között?
-
nederlanden
senior tag
válasz
vadászcsiga #9283 üzenetére
Megpróbálom holnap ha hazaértem.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #8950 üzenetére
Nálam megmaradt sajnos, pucit talán javult, de meg messze áll a folyamatostól..
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #8854 üzenetére
Szia!
Nekem vannak olyan appok amik a páromnak nem és ezek megjelennek az alkalmazásváltóban, ill. néhány app frissítésében benne volt, hogy multitaskingra fejlesztve.
Tehát szerintem app függő.
De örülök, hogy nem jelenik meg ott mind a 96 alkalmazásom
Jó lenne ha lehetne tiltani, hogy mik legyenek ott. -
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga #8859 üzenetére
Trackpad-kent lehet hasznalni az ipad-on a billentyuzetet. [link]
Megy a regi modszerrel is, de kis megszokas utan az uj modszerrel sokkal jobb. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #8859 üzenetére
Most meg megy
-
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga #8854 üzenetére
Multitasking-nal a split view-ra gondolsz? Az nem csak Air2-on mukszik ? Ugy tudtam eddig.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #8639 üzenetére
Air 2, asszonynak itt mellettem meg a sima Air tőlem.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #8637 üzenetére
Igen lehet.
-
SoldierL
senior tag
válasz
vadászcsiga #8345 üzenetére
Köszi
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8326 üzenetére
Időközben újraindítottam és az is segített. Fura, mert eddig semmilyen buggal nem találkoztam (a hektikus szövegkijelölés ugye meg feature...).
-
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga #8208 üzenetére
nincs nyálcsogatós szmájli
Ő nem csinálsz véletlenül olyat, amibe ilyen nagyobb darab kulcsokat lehet rakni, szétszedik a táskáimat belülről
-
válasz
vadászcsiga #8200 üzenetére
A leverődés nyomott hagyott a tokon, de ennyi zséért belefér. Viszont a fóliás ötletedre mínusz egyet adok a saját részemről; telefonon sem használok, annyit ront az élményen.
Szerk: hozzátartozik, hogy én csak otthon használom az iPadet, nagy ritkán viszem magammal (irodai) munkába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest