- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanyo74
tag
diMkaWA113_800480_zz2
- Primo optimalizált beállítások.
- Zeneszám megjelenítése (képernyőkímélő módban is!)
- FM-transmitter választhatóan Primo belső, vagy külső.
- Zenelejátszó választhatóan Primo belső, vagy külső.
- Figyelmeztető táblák ( pl. előzni tilos, vadveszély, stb.) típusának hanggal történő bemondása. (Plajos-érdeme)
- Kanyarodási korlátozást jelző táblák hanggal történő bemondása. (Plajos-érdeme)
- Iránytű megjelenítése a térképen.
- Újratervezési információk megjelenítése.
- Panic gomb. (képernyő közepének érintésével)
- TMC-eseményszám megjelenítése.
+LeSScro Weather Mod 2011[ Szerkesztve ]
http://primosite.co.cc
-
dany27
őstag
hi
Most frissítem a térkepeket a navimon és egy olyan kérdésem lenne hogy amit leszedtem térkép pakk elvileg újabb mint ami rajt volt mégis van olyan térkép ami a frissben 1-2megával kisebb. Akkor most melyik a jobb?? Vagy nem a méret a lényeg?
Előre is köszi!
-
SimonYana
addikt
Uraim!
El mondaná valaki itt a fórumon is hogyan oldódott meg a fordított nyíl?
Mert látom képek vannak , meg köszönöm a segítséget , de hasznos infót nem olvastam!
Vagy titok?
El árulná nekem is a titkot valaki?
Mert feltettem a mod1-et is és semmi változás!Előre is köszönöm!
® SimonYana ®
-
kisspista
senior tag
Kedves avatar klónom!
A Menü\Egyebek\Beállítások ponton belül a Kijelző menüpontot keresd. Itt kell "behívni" a nappali és az éjszakai sminket, amit már vélhetően - előre - bemásoltál a Primo\content\skin mappába (.zip formátumban nem kell a fájlokat kibontani, csupán egy DAY és egy NIGHT nevü, külön álló zip kell ezen mappába).
[ Szerkesztve ]
-
Nkboy
senior tag
válasz kisspista #4961 üzenetére
Tisztelt avatar klónom!
Tehát a 4955 -ös hozzászólásban lévő szkint csak letöltöm és bemásolom a megfelelő helyre? Mert ugye itt, legalábbis Én, nem látok külön day és night nevű zip fájlt. Na ezért kérdeztem, hogy mit merre hogyan.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem a jeno féle scheme-t. Nagyon szép lett, ezúton is köszönet érte. Viszont szeretném az utak színét változtatni, mert pl az autópályát nehéz megkülönböztetni a többi uttól. Tudnátok segíteni abban, hogy a color.ini-ben melyik szekciót kell változtatnom? Előre is köszi!Üdv:T.
-
m.jeno
senior tag
0 autopalya
1 autout (M0)
2 elso rendu (egyszamjegyu)
4 ketszamjegyu
8 telepulesen beluli legmagasabb (bajcsy)
9 telepulesen beluli osszekoto (podmaniczki)
10 gyujto ut (eg. pannonia)
12 sima utca
13 minden mas alt nem jarhatoAz autópálya ez:
a = "0_int", 255, 167, 13
A = "0_ext", 146,87,0a többi értelemszerűen.
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Jaki2000
aktív tag
Köszi! De vajon miért álltak fejre a nyilak? Először nem is tudtam mi a nem jó. Csak furcsa volt. Mivel nem nézegettem közelebbről. Most jöttem rá, hogy olvastam a fórumon.
Szia Jenő! Jó, hogy újra itt vagy!
[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Szanyo74
tag
-
m.jeno
senior tag
válasz hovika81 #4975 üzenetére
Ugyan úgy, mint minden más skinnél ezt is a content\skin mappa alá kell bemásolni, aktíválni a beállítások\kijelző - nél lehet.
Ha van Plajos lang fájlod, akkor nem kell hozzá más, ha nincs töltsél le az oldaláról.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
snowdog
veterán
Biztos vagy benne, vagy csak tippeltél?
Én ugyan nem tettem fel, csak belenéztem, és mintha branding-el egybeépített skin lenne. Tehát akkor nem a skin mappába, hanem a gyökérbe kell másolni.
És ezen skinek egyik jellemzője hogy nem kell, és nem is lehet aktiválni/kiválasztani (többek között ezért nem szeretem ezt a típusú skint, mert nem enged választani), hanem a program egyből azzal indul.
hovika81
Szinte biztos hogy kell hozzá lang fájl. Azt kell róla tudni, hogy a lang fájl annyira jogvédett, mint maga a program, ezért a modik nem igazán szeretik a rámutató linkeket. Persze jó az eredeti is, csak sok lesz benne az angol szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
m.jeno
senior tag
válasz snowdog #4977 üzenetére
Csakk tipp volt, illetve általában - ezek szerint ez a kivétel, de ez erősíti a szabályt ugyebár - a skin alá szokott kerülni a skin.
De mindjárt töltök le és belenézek![ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
De nem ám!
Én meg erről írtam: diMkaWA113_800480_zz2
A zz2 a lényeg a végén.
Ha jól követtem az eseményeket, akkor innen indult a dolog: (#4955) Szanyo74
Aztán jött ez: (#4960) Nkboy válasza Szanyo74 (#4955)
Te pedig erre reagáltál: (#4976) m.jeno válasza hovika81 (#4975)
(#4975) hovika81 válasza Szanyo74 (#4974)
"Szia, hová kell másolni ezt a skint (diMkaWA113_800480_zz2)..."
És ott a zz2 a végén.[ Szerkesztve ]
-
Nkboy
senior tag
válasz snowdog #4984 üzenetére
Sziasztok!
Igen, tegnap Én is kérdeztem, hogy hogyan kell ezt a diMkaWA113_800480_zz2 nevü skint használni. Ha csak simán bemásolom a megfelelő helyre, akkor a beállítások >>> kijelző menüpont alatt nem lehet kiválasztani. Csak tegnap már késő volt, és nem jeleztem vissza, hogy ez így nem oké. Azóta meg nem is foglalkoztam vele.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Gyurmaboci
csendes tag
hát ez nagyon szuper ez a skin! pont ma beszéltük kollegámmal hogy sokkal jobb a dimka skin mint a gurjon csak kár hogy nincs benne a táblák bemondása erre tessék!
meg hogy milyen jó lenne az újratervezési infó,hát az is itt van!nagyon jó,köszönet!
-
gyurmagyuri
csendes tag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy lehet-e 800*480-s felbontású gépen is használni a PLajos féle skineket?
Lajos weblapján csak 480*272-s skinek vannak.... -
m.jeno
senior tag
válasz Szanyo74 #4991 üzenetére
Most probálnám ki a módosított dimka skined, de a végfelhasználói liszensz szerződés elfogadására bökve kifagy a képernyőm, mit szabhattam el ?
Save mappát töröltem, elötte, illetve, már mádoszor futok neki. Elötte GJ 2.24-es skin volt fennt 800*480-as felbontásom van.[ Szerkesztve ]
-
m.jeno
senior tag
válasz gyurmagyuri #4995 üzenetére
Szerinted?
Természtesen lehet, csak a képernyő egy részén fog megjelenni, nem tölti ki a teljes képernyőt.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Szanyo74
tag
válasz Gyurmaboci #4994 üzenetére
Engedélyezed, ráböksz a képre, újraindítás.
Kilép majd elindul a themechanger.
Kiválasztod a themechanger mappából a lesscro mappát és OK.
Betölti a programot, kiválasztod nappali felület autochanger éjszakai autochanger-night.
Ezek után beállíthatod a neked megfelelő évszakot, időjárást.....A wayteq belső fm transmitter beállítása Primón a külső!!!
[ Szerkesztve ]
http://primosite.co.cc
-
kuksa90
őstag
válasz gyurmagyuri #4995 üzenetére
[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272"
vga=0
extra_settings=1[rawdisplay]
highres=0
screen_x=480
screen_y=272
stretch=1Evvel megy a 480_272 800_480 felbontáson,csak kicsit pixeles(ebb) a kép.
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest