- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz kockazatos #5500 üzenetére
Két napja ott van, ahol kocka.... nickkel vagy.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
kuksa90
őstag
válasz kockazatos #5503 üzenetére
Egészségedre!
Ne felejtsd Hofi apánk tanítását: "Félig berúgni kidobott pénz!"»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
nzoli2
tag
válasz snowdog #5475 üzenetére
A demo verzió egyedileg azonosított sajnálom...
A másik csont eredeti vadászni kell rá:
IGO Primo 1.2 800 x 480
permalink
IGO Primo 1.2
Version: 9.2.1.178658
Plattform: WinCe 5.0Hab hier diese orginal Version von einem Navgear GTX-60, da diese halt noch orginal ist, wird diese so ohne weiteres nicht auf anderen Geräten laufen......
Pár napig elérhető volt egy német oldalon ez a verzió is. Küldtem róla linket de úgy látom törölve lett. De nem szeretnék warezolni...
Privátra válasz: nem nem próbáltam, nincs meg, link már nem él
kb ezt kérdeztétek páran
NO warezÜdv Zoltán
-
kisspista
senior tag
-
nzoli2
tag
válasz kisspista #5509 üzenetére
Igen úgy hallottam én is, német cuccokkal üzemel
I the NavGear 6"- Navigationssystem StreetMate GTX-60-3D Deutschland
only Dutch, English, French, German, Greek, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Slovenian, Spasnish, Turkish language and voise, also TTS-nua-deu voice.
Language and voice from iGO Primo 1.1 unsupported...[ Szerkesztve ]
Üdv Zoltán
-
snowdog
veterán
válasz kisspista #5512 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő. Azoknak adják el, akik megfizetik az árát.
Úgy is mondhatnám, ahol nem ingyen akarják letölteni a netről, hanem bemennek az üzletbe, és a pénztárnál leszurkolják a vételárat. Miért kell ezen csodálkozni? Nem ez (lenne) a normális?
Tudom, ott sokkal jobban élnek, sokkal többet keresnek, sokkal olcsóbb a benzín, meg a zsömle, és még sorolhatnám. Nekünk meg nem telik rá. Nekünk csak a warez marad. Mindenhol ez jön elő, ha a téma szóba kerül. Aztán mikor a benzín 100Ft lett, ugyan annyian tankoltak, aztán mikor 200 Ft lett, akkor is, most mennyibe is kerül 1 liter benzín? 350-380 Ft, és mintha még most is ugyan annyian tankolnának. Szóval ha valaki valamit megakar venni, akkor azt meg is veszi. Ide akartam kilyukadni.
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
Nem csak tts hang, de magyar fonéma sincs. Pedig kéne olykor, mivel pl. M1 autópályát, "MEGY"-nek mondja.... elég gáz
Szerk.: De nem is mondhatjuk, hogy bemegyünk a boltba megvásárolni primo-t, mivel csak készülékkel lehet venni. Viszont a meglévő készülékünket dobjuk el? Hát nem... szerintem a warez-ről az NNG is tehet!
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz kisspista #5515 üzenetére
Na ez a következő, ami ilyenkor előjön. Kapja be az NNG, mert mindenről ő tehet.
Megkérdezhetem, ha pár év múlva behal készüléked, mint az én Wayteq X920BT-m egy év és egy hónap után, akkor a következő gépedet már navi programmal együtt fogod megvenni? Vagy ha még akkor is árulnak navi program nélkül, akkor mégiscsak olcsóbb lesz azt megvenni? Az NNG meg kapja be.
És mielőtt még megkérdeznéd válaszolok rá. Igen, és annak idején megvettem az Aeromap-et, majd a Destinator-t, azt követően az iGO 2005-t, az iGO 2006-ot. És végül a FULL EU iGO8-at)
[ Szerkesztve ]
-
hovajk
tag
Mindenkinek akit érdekel a Primo bejelentkező képének cseréje . Megoldható a képek automatikus cserélye minden indításnál , egy LoadingChanger nevezetű kis programmal . Remélem ez nem warez .
-
kisspista
senior tag
válasz snowdog #5516 üzenetére
Véleményem az, hogy anno igen futtaták a MioMap v3 nevezetű iGO Ma Way 2006 Plus alapú szoftver családot. Aztán naviextras kijelentette, nincs több térkép hozzá, 2009.01 a legutolsó kiadás... A készüléket 2 év frissítési lehetőséggel vásároltam meg, ennek ellenére 1 év után beadta a "készítőcsapat" a derekát. Nekem tetszett ez a szoftver, ezért nem szerettem volna váltani az általuk felajánlott, iGO8 alapra.... Egyrészt plusz pénzt kértek volna érte, másrészt úgy gondolom, hogy átvertek, mert az ígéret ellenére nem keptam 2 évnyi ingyenes térképfrissítési lehetőséget!
Ez a nagy büdös helyzet! -
csiki52
tag
bocs hogy nem tudom ezt már megállni szo nélkül....vannak itt páran akinek ezen az oldalon minden warez...érdekes csak itt...már lassan egy szot egy kérdést nem lehet leirni .
akkor leirom az én esetem:
vettem egy készüléket pár éve legális IGO val. egy év INGYENES frissités ...először a toolbox nevű program nem ismerte fel ...a cég válasza..sajnos az ön készülékét még nem támogatja a program...idővel megjelent a támogatás...de frissitést honapokon át nem adtak ki...aztán egyszer csak uj térképek...29euro nem engedi ingyen...hivom a céget...az ön frissitése egy naptári évre szolt...kérdezem ha nem tették lehetővé akkor hogy is van ez? ...sajnáljuk....kérdezem upgrade? arra nem vonatkozik de olyan náluk nincs is, és PNA ra kártyán pénzért sem forgalmazzák...vegyek uj készüléket ha haladni akarok a frissitéssel? válasz ismét csak készülékkel kerül forgalomba...ugyanez sam900 PDA val legális igo, /már 3 van a fiokban / ...ez igy megy a cégnél ahány verzio annyi készülék...vicces...azota nincs meg a készülék, nem ment tönkre csak elavult...azota van egy másik készülékem amin ugye nem mehet primo..csak hát tökéletesen megy mert hát hivatalosan semmi nem ment ugye...na szoval tele lett a t.......m. ki is gerjeszti tulajdonképpen az egyéb megoldásra való "kényszert" ? /nevezzük wareznek /
összegzés:
mondjuk MS WIN7 upgrade olcsobban lehetővé tette a cég....az IGO-esetében ez nincs
W7 automatikus frissités a licenszel NNG-nél ilyen sincs...
vegyünk félévente uj vasat.....hát nem.
bocs
lehet szidni törölni kedves moderátorok.
mindenesetre a navim jol müködik. ...de nem a cégen mult és amig ez igy van /nevezzük érdekes üzletpolitkának , árukapcsolásnak / felesleges napokig ezen vitázni és ha majd minden uj szoftvernél kint lesz a polcokon reális áron az uj IGO bármelyik készülékhez alkalmas kártyán vagy legalább kedvezményesen upgradelhető akkor .....szoval bocs a hosszu offért, és félreértés ne essék nem volt szándékomban a warez védelmére kelni csak a saját tapasztalatom irtam le... -
kisspista
senior tag
válasz csiki52 #5523 üzenetére
Egyetértek veled, amit a cég a termékük megvásárlásakor ígért, azt tartsa be maradéktalanul. Ez sok esetben nem történik meg, és szerintem a végfelhasználót "terhelik" felesleges utánajárással, holott ez a cég feladata lenne.
Én az NNG-t hibáztatom emiatt, mivel a szerződés nem lehet egyoldalú e témakörben, hiszen nem csak joga, de kötelezettsége is van a navigációs szoftvert előállító cégnek. Ez utóbbi nagyon ritkán teljesül... ezért nyer főként terepet a "warez", s nem azért, mert senki nem akarja megfizetni a termékeket / frissítéseket, hanem azért, mert egyszerűen nem lehet hozzáférni, nem biztosít a cég efelől segítséget! -
csiki52
tag
válasz kisspista #5524 üzenetére
igen, hangsulyozom megvettem a készülékeket összesen 3 at IGO -val eszembe sem jutott nem megfizetni az árát.. hittem a frissitésben upgrade-ben....de nem vehetünk minden verziováltásnál uj vasat, mint ahogy a win vagy védelmi szoft. váltáskor sem kell mindig gépet cserélni...elég upgradelni
csak olvastam hogy sok hozzászolásra mindjárt warezt kiáltanak...persze nem mentem a hobbibol "letöltőket " de némely esetben azt gondolom indokolatlan elitélni mindenkit hiszen bizonyos % ban mindig van ok..és okozat.kizárolag ez a saját tapasztalatom és álláspontom tükrözi.
és bizony ha valaki megvette és otthon saját használatra bármi legyen az...átalakitja és csak használja nem adja tovább nincs olyan törvény ami ezt büntethetné..ez is egy nem régi hozzászolás volt....lehet / mint ahogy a jogászok politikusaink is teszik / igy is ugy is egy szöveget értelmezni...de csak az "itéljen" aki mindenben tökéletes, bünmentes..ilyen pedig bizony nincs...ismét bocs a témát részemről lezártnak tekintem. -
vimre
tag
válasz csiki52 #5526 üzenetére
csiki52: csak olvastam hogy sok hozzászolásra mindjárt warezt kiáltanak...
Szerintem ezek a figyelmeztetések inkább a fórum védelmét szolgálják (hiszen a moderátor sincs mindig itt).
Töröltetett már az NNG komplett fórumot warezre hivatkozva, kár lenne az itt összegyűlt tudást kukába dobni néhány meggondolatlan hozzászólás miatt...
Sajnos hozzá kell szoknunk, hogy a cég minden valós, vagy vélt warezhez közelítő tevékenységet üldöz. (Próbáld csak meg feltenni egy fájlmegosztó oldalra az általad énekelt népdalokat becsomagolva Primo12.zip néven! Aztán mérd az időt a törlésig!)[ Szerkesztve ]
-
kockazatos
tag
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy tudom azt a funkciót kikapcsolni hogy navigálás közben a képernyő tetején ne mutassa az utcát meg hogy milyen település közelében vagyok!
Engem zavar mert nem látom a szép kék eget naplementét napfelkeltét meg a domborzatot rendesen! -
TRob1
veterán
válasz kockazatos #5529 üzenetére
Áhá, szóval a haszontalanra akarod cserélni a hasznosat?
Nincs a menüben olyan funkció hogyezeket kikapcsolja? Hirtelen nemtudom, mert sose akartam még kikapcsolni¤ R'n'R ¤
-
csiki52
tag
az általad leirtak minden szavával természetesen én is egyetértek, és tisztában is vagyok vele.
csak sajnos oldalakon át elment ebben az "irányban" a topik csak érdekességként leirtam hogy saját tapasztalatom hogy az NNG "házatáján" sincs minden rendben.
nagyon sok okosságot informáciot szereztem /szerzek/ itt a hsz ekből én is, hála Trob és a többi önzetlen segitőkész fórumtársnak -
m.jeno
senior tag
válasz kockazatos #5531 üzenetére
Az utcanév hátterének átlátszóságát vedd le teljesen, akkor csak az utcanév fog látszódni, de lehet, hogy a háttárpanelt is ki lehet kapcsolni, sőt ha jól emlékszem a következő utcát is ki lehet kapcsolni, igen most nézem ki lehet kapcsolni
Beállítások - GJA Skin beállítások - Navigációs képernyő beállításai - Következő utca panel - Alapértelmezett (akkor az egész felső csíkot elfoglalja) Dinamikus (csak az utcanév panel jelenik meg) és KI és nem látszik semmi.[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
bakterka
tag
válasz kockazatos #5531 üzenetére
Beállításokban keresd: végcél látszik vezetéskor pipa ki
köv.köztespont látszik vezetéskor pipa ki.Megelőztél!!
[ Szerkesztve ]
-
-
m.jeno
senior tag
válasz kockazatos #5536 üzenetére
A következő utcát is ki lehet kapcsolni ahogy alant leírtam!
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
kockazatos
tag
Beállítások - GJA Skin beállítások - Navigációs képernyő beállításai - Következő utca panel - Alapértelmezett (akkor az egész felső csíkot elfoglalja) Dinamikus (csak az utcanév panel jelenik meg) és KI és nem látszik semmi.
ezt csináltam ahogy írtad.
a panel eltünt de at utcanév meg az ut száma még ott van mindig,mit csináljak még? Picit nehezen értek még este elfáradtam a sok komló levétől!
-
m.jeno
senior tag
válasz kockazatos #5538 üzenetére
A KI-re állítottad?
-
m.jeno
senior tag
válasz kockazatos #5540 üzenetére
Most nézem az tényleg csak a panelt kapcsolja ki!
Az utca akkor marad nem lehet kikapcsolni legfeljebb a színét tudod még valami halványabbra változttatni.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
TRob1
veterán
válasz kockazatos #5542 üzenetére
Biztos hogy lesz (ha "hivatalosan" esetleg nem is), mivel még sokan használják ezt a felbontást.
(#5544) laszlohu: 1 nap ban
szerk: Egyébként ahogy elnézem, olvasgatva a különböző topicokat, elég "lágyszívűek" itt a modik. (6 óra ban, 1 nap ban, 3 nap ban...stb. Én tuti 1 héttel kezdenék mindenféle warez miatt . Lehet hogy ezért nem leszek soha moderátor ??? )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Ha felteszitek a primo 1.2 - őt , akkor
találtam egy hasznos sort, amit ha beírsz[sound]
csv_voice_enabled=1elvileg a régi verzióhoz jó TTS fájlokat is be lehet tallózni.
-
TRob1
veterán
-
DM43
Topikgazda
válasz kockazatos #5546 üzenetére
Én veled eddig 3 fórumon találkoztam (azt hiszem) - mindegyiken megtalálható
-
menyus100
csendes tag
válasz kockazatos #5546 üzenetére
Ez vajon micsoda ?
http://data.hu/get/3550207/Primo_v1.2.rar -
-=gabben=-
csendes tag
szia(sztok)!!!
CNS Silver pna-m van, igo primo 1.2 szeretném felrakni, de miután felmásoltam a az sd kártyára nem reagál semmit. A kérdésem az lenne h ennek telepítéséhez vmi software kell, v magától elkéne induljon a telepítésnek!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- DIGI internet
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- SSD kibeszélő
- ASUS blog: B650 alapokon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest