- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Elkészült GJA 2.19 mod3 skinem újabb verziója. A skin letölthető normál és dafunk verzióban POI színes ikonokkal és anélkül is. A GJA 2.19 újdonságain és az eddigi módosításaimon kívül új javított Készenlét funkciót kapott. A Primo beépített Készenlétbe helyező funkció használata után néhány PNA-készülék indítása nehézkessé vált. Ezt oldja meg a külső Készenlétbe helyező funkció. Az új funkció használatával kilépéskor Készenlét funkciót választva a PNA készülék készenlétbe helyeződik, a bekapcsoló gombot megnyomva kb. 5 másodperc betöltődés után ugyanott folytathatjuk a Primóban ahol Készenlét előtt tartottunk. (pl. a Zenelejátszó az éppen lejátszott számot ugyanonnan folytatja ahol abbahagyta).
Letölthető [innen.]PLajos
-
szhunor
tag
Sikerült letöltenem és betennem a GJ Skin 2.18-at 320x240 verzio.
De így sem tudom hol lehet beállítani hogy a Nappali fényerő max-on legyen, az Éjszakai mód-nál pedig teljesen legyen lehúzva ?
Hol tudom ezt beállítani ?Köszi !
Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
drotifuti
aktív tag
-
formasu
tag
válasz szhunor #2810 üzenetére
Nem tudom, milyen készüléked van, de én így csináltam: az alap beállításoknál, még mielött a Primo betöltődne! felhúztam a fényerőt max-ra. A gurjon beállításoknál meg: kiválasztottam a Gurjon beállítások/ Rendszerbeállításoknál a második: Éjszakai szűrő. Ezt ha kipálod, még az átlátszóságát is tudod állítani.
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
plajos
aktív tag
válasz szhunor #2808 üzenetére
Az a gond ezzel a felbontással, hogy hivatalos data.zip sincs hozzá és nem is lesz, mert a Primot ilyen felbontásra nem portolja a NavNGo. Mindenféle "kalóz" verziók vannak, amelyek nem mindenhol kompatibilisek a hivatalos más felbontású verziókkal. Ezért necces egy ilyen felbontású skin működése, mert legtöbbször csak egy adott data.zip-pel működnek hibátlanul. Sajna ez van, de azért aki keres talál skint és data.zip-et is, csak lényegesen lassabb frissítési idővel mint pl. a 480x272-es felbontáshoz.
-
szhunor
tag
válasz formasu #2812 üzenetére
Üdv !
Az a gond, hogy nálam nincs ilyen Gurjon beállítási lehetőség, mert nem jelenik (nincs a PRIMO menü-ben) a menüben sehol.
Csak azt tudom kiválasztani, hogy Nappali és Éjszkai mód-ban Gurjon skin-t állítom be, de fényerő beállítás nincs sehol, ami külön- külön állítja.Sebaj, eddig meg vagyok elégedve vele így is, azt hittem P550-em alig viszi majd el, de jól megy rajta , amennyit eddig használtam , nagyon jó, nem fagy nem lép ki, stabil.
Már azt is sikerül megoldani, hogy Today Képernyőre ki tettem a PRIMO indító ikon,
Köszönet érte kisspista kollegának.Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
spider28
csendes tag
Nagyon Köszönöm!
Most már Azt játsza le a lejátszó amit kell!
Bár ma kiderült még egy probléma, mégpedig az, hogy működés közben nagyo akadozik, késik a kép, próbáltam minden extrát kivenni, és egy picit javult is a dolog, de nem sokat, sima primóval szépen navigált és nam akadozott, lehet tul sok neki a gurjon skin, vagy nemtudom! Ezen kívül minden frankón működik, de ez így nagyon zavaró!
Valami ötlet?
Új Navon N480 - as a GPS
Laci
-
successkozo
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan license file amivel működik a TMC Primo alatt Bluepnther Rubin készüléken Magyarországon? Egyáltalán a megfelelő file készülékfüggő?
A készüléket szerintem jól beállítottam azt hiszem csak ez hiányzik mert a TrafNav Magyarország, MR2 re kattintva keres, de kiírja, hogy fizetős, nem elérhető.
Köszönettel
-
aswna
csendes tag
-
drotifuti
aktív tag
válasz drotifuti #2818 üzenetére
Érdekesség:
Találtam:http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=136798
pna felület váltó.
egy kis leírás hozzá: google chrome fordítja aránylag jól:
http://www.gpspassion.com/upload2/MioPo ... .html#2.2a
Akit érdekel nézze meg....[ Szerkesztve ]
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz drotifuti #2820 üzenetére
Már két éve használtam mio c250-en. Mióta eladtam a miot, nem próbáltam.
mio c250-re azalábbiak szerint kell felpakolni a miopocketet:[Link]
Lehet, hogy más miokhoz is jó. Most néztem, még mai letöltés is volt, több mint 400.
Ha kipróbáljátok és müxik PNA-n, írjátok le!Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
DM43
Topikgazda
válasz drotifuti #2820 üzenetére
Azért avval a MioPocket-tel csak óvatosan ...
Én inkább ezt az oldalt javaslom.
-
Jaki2000
aktív tag
Óvatosan!
Ha nem próbáljuk, biztosan nem krepál be senki gépe
A mion mint a leírásban is van, az SD kárttyáról futott a script. A rendszerben nem csinált változásokat. Ha kártya nélkül indult a gép, visszaállt minden az alaphelyzetbe. A belső flash memórián hozott létre egy könyvtárat 1-2 filével, ami a script nélkül kakukk.
Azért érdekes ez a miopacket, mert rengeteg program és funkció van benne. A SI-k hez képest is. Gondolkoztam rajta, hogy kipróbálom, de nem volt még időm, meg kedvem hozzá.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
gyurmagyuri
csendes tag
Sziasztok!
Nálam az 1.1-ben nem működik, a térképcserélő, de valszeg nincs is, mert nincs utility, vagy exension nevű könyvtáram.
Melyiket kell csinálnom, a kettő közül, hova, és mit kell belemásolnom, hogy végre múkodjon? Sys.txt-be plusz bejegyzés kell?Köszi!
-
Imre964
csendes tag
válasz rolmillion #2826 üzenetére
Azt sztem. felejtsd el, nem jó a gépedhez.
Felbontás és win verzió alapján DM43 által belinkelt oldalon keresgélj, ott van olyan is amit kártyáról is futtathatsz, nem kutyul bele a gépbe. -
Imre964
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2827 üzenetére
PLajos honlapján (riks.fw.hu) megtalálod a teljes utiliti mappát, és a pontos (magyar) leírást hozzá.
Tudtommal skin nélkül nem megy. De ott van az is.[ Szerkesztve ]
-
Imre964
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2830 üzenetére
Ne nekem köszönd, az érdem Lajosé,
valamint a többieké akik dolgoztak vele (honlapon felsorolva)[ Szerkesztve ]
-
Imre964
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tudom nem ide való, de a többi topic halott.
Valaki próbált már Mio C720-on külső (nem TMC bölcsős) TMC vevőt használni?
Ha igen milyen típust, milyen sikerrel?
Köszi! -
mapy
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni!A kamionos információknál (inaktív tartalom) látható.
hol kéne körülnéznem. -
DM43
Topikgazda
válasz rolmillion #2826 üzenetére
A miopocket a leírása alapján több fajta gépre feltehető. Ettől függetlenül én már láttam olyan Wayteq920bt-t, amin a telepítés után romot kellett égetni.
-
m.jeno
senior tag
Elöször a teljes kamionos tartalon csak Navteq térképekkel működik együtt, de csak akkor ha időben is azonos kiadásúak, neked biztosan nem Navteq-es térképed van, mert akkor adja ezt a hibaüzenetet.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
m.jeno
senior tag
válasz successkozo #2816 üzenetére
Állítólag a Primo 8.5.11.155811 ezen verziójához már nem kell, a fizetőst mindig ki fogja írni egyébként nem a kiírástól függ, hogy müxik-e, vagy sem.
Budapesten kívül ne nagyon számíts normális jelvételre.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
kisspista
senior tag
Én úgy tudom már több csatornai is közvetít TMC jelet, az MR2 - Petőfi mellett!
Teszteltem a 8.5.11.155811 verziójú Primo-t, nekem nem talált jelet, bár nem is kellett hozzá a license fájt.Nem tudsz róla, hogy lehetne a Primo v.1.1 (8.5.11.154123) verzióba az MR2 mellé TMC jelet csiholni más adókról egyidőben / vagy jelerősség, elérhetőség szempontjából?
-
m.jeno
senior tag
válasz kisspista #2841 üzenetére
Ezt már mástól is hallottam, hogy az M2 mellett ad más is, de a Trafiknav oldalán erről semmilyen információ nincs, hogy az M2-n kívül lennen más adóról is TMC adás.
Én is azt a verziót használom, igaz nekem van mellette TMC liszenszem is, hogy nélküle hogyan működik még nem probáltam. Bp-n tökéletesen működik a jelvétel, az útnformációk már nem annyira tökéletesek, de egy-két dugót már kikerültem.
Egyidőben egy adóról tud jelet levenni, de ennek semmi jelentősége, ha nem fixre állítod, akkor folyamatos keresésben van az adók között, ha talál jelet, akkor jelzi.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
rolmillion
csendes tag
Én is ettől félek. Megelégszem a mostani tudásával a gépnek, az fm transmitter elérési útját meg kinyomozom máshonnan.
-
szhunor
tag
válasz drotifuti #2818 üzenetére
EZ lenne a SYS.TXT-m, PRIMO menüben nincs GJ Skin extra menü, extra beállítási lehetőség, lehet hogy a GJ skin nem passzol a data.zip-em hez, de honnan tudhatnám meg.
;[device]
;type="navon_N480"[folders]
has_secondary_root=0[debug]
;experimental_features=1
;disablesmartdetour=1[rawdisplay]
screen_x=320
screen_y=240[interface]
show_exit=1
resolution_dir="320_240"[homework]
home="HOME"
work="WORK";[3d]
;planned_route_contour_width = 1
;planned_route_track_contour_width = 1
;planned_route_track_width = 5[gps]
port=2
baud=4800
set_messages=0[sound]
os_volume=900[power]
backlight_max = 10
backlight_min = 1
backlight_reverse = 1
backlight_key_bright_BA1 ="BrightNess"
backlight_key_bright_AC1 ="ACBrightNess"
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 1, 7
backlight_events = 1Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
kisspista
senior tag
válasz gyurmagyuri #2844 üzenetére
Minden mappában kell, hogy legyen egy db fájl: üres nem lehet. Mindegyikben legyen a Basemap.fbl fájl, s megfelelően hozd létre a map_ot, map_ta és map_nt. A poi-knál úgyszintén ezek: poi_ot, poi_ta és poi_nt.
map_nt és poi_nt: NAVTEQ
map_ta és poi_ta: TELEATLAS
map_ot és poi_ot: TopMap...stb.A program az újraindítást követően maga átnevezi a mappákat, s az aktuális gyártó térképeit map könyvtárrá alakítja, s a Primo ezt kezeli.
Ha ezeket nem állítod e helyen, akkor nem működik. Utility mappa a Primo gyökérkönyvtárában legyen. a mapchanger.ini fájlt pedig helyesen tölsd ki a Te könyvtáradnak elérési útvonalára.
[ Szerkesztve ]
-
szhunor
tag
válasz kisspista #2847 üzenetére
Ha nem lenne megfelelő a data.zip akkor nem is futna jól a PRIMO.
Amikor rossz data.zip volt akkor is elindult a Primo,de hiányzott a fele a képernyőnek.
GJA_dafunk_ 320_240 v2.18_INTL SKIN ezt a SKIN-t szedtem le.
Csináltam egy SKIN mappát és abba bemásoltam a
GJA_Dafunk 320x240 v2.18D.zip és a
GJA_Dafunk 320x240 v2.18N.zip -et.Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
Fenyo12
tag
Sziasztok!
Primo nem talál a Wayteq N720 navin holdakat, amúgy müxik.
A Primo SD kártyán csücsül, nálam az N770-en simán látta a holdakat.
Gondolom a probléma ott lehet, hogy a gps vevő más porton és esetleg sebességen kommunikál. Megírná valaki, hogy N720-nál mi a helyes port beállítás?
Primo tudtommal automatikusan keresi a vevőt, kézzel nem lehet nekiereszteni.
Beírom neki kézzel, csak tudnom kellene a számát/sebességét.
Előre is köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest