- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzoli2
tag
GJA_dafunk_v2.18_CsL skin
Üdv Zoltán
-
Mawerik
tag
Sziasztok!
A GJA_dafunk_v2.18_CsL skin létezik 320x240 felbontásban is?
"Minden ember megkopaszodik, csak nem mindegyik éli meg!"
-
Mawerik
tag
Sziasztok!
A GJA_dafunk_v2.18_CsL skin létezik 320x240 felbontásban is?
-
Wolfskin
őstag
látom a CsL letöltés megoldódott. én a google-ban találtam, feltöltöttem volna, ha kell, de akkor így nem kell.
ami elsőre nagyon tetszett, hogy a foto-realisztikus sávinfó (besorolás) nem teljes képernyős, hanem egy akkora felületen van, mint a táblák. a többit még nem fedeztem fel.
DM43, ha CsL a barátod, esetleg tolmácsolhatnád felé a kérésem: a zenelejátszónak nem tudná az eredetit (nem a primost) behívni az ikonnal? az nagyon jó, hogy a szünet, előző, következő gombok meg a szám címe megjelennek alul, ha ugyanezt az eredeti zenelejátszóval is tudná...
arra tudna valaki valami megoldást,. hogy az automatikus fényerő pontosabban szabályozzon (átkalibrálni)? ma verőfényes napsütésben autóztam és alig láttam a navit, ki kellett kapcsolnom az automata fényerőt, mert kb. 20%-on tartotta a világítást... és ez sajnos rendszeres.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
axelbox
tag
Sziasztok.Van valaki aki PDA-n használja a primot és a zenelejátszót illetve a külső programokat elő tudta csalogatni?Nekem nem akar sikerülni.....
-
snowdog
veterán
válasz axelbox #2212 üzenetére
Külső programokhoz olvasd el a Gurjon leírását (SYS_GJA_example.TXT), benne van!
; External programs:
[extprograms]
;------1 program----------
; 1 - 10
name1=Total Commander
; Program name
path1=\SDMMC\SOFT\Total Commander\cecmd.exe ; program path
param1= ; optional, if parameter needed
icon1=15 ; icon number 0-29 from "gjm_ico_extprg.bmp";------2 program----------
name2=Core Player
path2=\SDMMC\SOFT\CorePlayer\Coreplayer.exe
param2=
icon2=13
........;------10 program----------
name10=Solitaire
path10=\SDMMC\SOFT\game\Solitaire\Solitaire.exe
param10=
icon10=15 -
raynon
csendes tag
válasz BullZeye #2199 üzenetére
Szia röviden ...Francia országban kapus rendszer van (1 kapu odaállsz fotocella méri az autó méretét , ad jegyet........mész az autópályán 2 kapuhoz érve kéri rakd be a jegyet villog a helye digit kijelzőn írja a fizetendő árat , fizetni papír pénzel fém pénzel bank karival tudsz , mindnek van értelemszerűen bedugó helye ...visa maestro-electronnal nem tudsz fizetni még ha dombornyomott akkor se) nos a feketeleves Francia pályadíj EU legdrágábbja péld:Spanyol-FR határnál felmész FR-Olaszig ez kb 400 km ez úgy 80 euro ez egyser egy irányba értendő
A sör nem alkohol , a medve nem játék ....Székely közmondás
-
BullZeye
veterán
Köszi közben találtam ilyet, bár én arra számítottam, hogy Primohoz valami kiegészítésként lehetne valamit telepíteni, hisz azért ez szorosan összefügg a GPS-el, és pár megás program elég lenne hozzá. És mivel nem hetente változik a díja, ezért a térkép is simán tartalmazhatná, hogy ha már egyszer fizetős, akkor tudja mennyibe kerül.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kisspista
senior tag
Várjuk kipróbálásra a GJA 2.18 CsL féle skint 800x480-as felbontásban.
Ha kész, valaki adhatna egy linket, köszi! -
dany27
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdés hogy Building csomagból melyik gyrátóét érdemes használni??
Vagy itt is azaz általános "szabály" hogy Nyugatra TA míg a többihelyre TM??Előre is köszi!
-
m.jeno
senior tag
Teljesen mindehogy, hogy milyet teszel fel, nem biztos, hogy a térképgyártók készítik, hanem az NNG készíti vagy készíttetetio, legalább is a 3D látványossgágokat ő jegyzi, a 3D magyar épületeket meg a Flextion.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Mawerik
tag
GJA 2.18 CsL nincs fent 320x240-as felbontáshoz?
-
Mityunko
csendes tag
Sziasztok.Uj vagyok az oldalon,tudnátok segíteni,a primot hogy lehet feltenni a navon 560-ra.Köszönöm előre is
-
drotifuti
aktív tag
sziasztok, volt az a kérdésem h a primót inditani tudjam a pda "asztal"ról mert igy intéző strongcard primo primo.exe az út..és ez hosszú.. "gipsztigris " adott egy megoldást h másoljam be a win gyökerébe, megtörtént, de global cfg hibával nem csinál semmit...az exe látszik látszólag el is kezd dolgozni,de global_cfg hibával nem indul ez van a sys ben:
[folders]
has_secondary_root=0
sdcardpath="\SDMMC\IGO"a primoban az exe fájl "IGO"-néven fut......
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Az általam módosított GJA 2.18-as skin első verziója letölthető [erről] az oldalról.
Főbb változtatások:
- Zenelejátszó választhatóan Primó belső, vagy külső (az útvonalat a sys.txt-ben kell megadni)
- FM transmitter választhatón Primó belső, vagy külső (az útvonalat a sys.txt-ben kell megadni)
- Zenelejátszó indítható a kurzormenüből (képernyőre koppintással), vagy a főmenüből
- Sebességmérő kamera beállítások és Eszter kamerahangok a konfigurációs fájlba beírva, ezeket
nem kell beírni a sys.txt-be semmilyen készüléken sem.
- A népszerűbb PNA készülékek (pl. WayteQ) automatikus támogatása a sys.txt-be írt Device Type
alapján. A támogatott készülékek sys.txt-jébe a Device Type sorokon kívül nem kell semmi mást
beírni, a beállításokat (GPS és TMC adatok, Power beállítások, útvonalak, stb.) a skin tartalmazza.
A skin 480x272-es felbontást tartalmaz.Üdv: PLajos
[ Szerkesztve ]
-
drotifuti
aktív tag
Mindenki nevében Köszönjük a fáradozásaid!!
Elképzelhető e h lessz 320*240 felbontásban?Légy mindig különb, a másik embernél.
-
m.jeno
senior tag
válasz drotifuti #2235 üzenetére
sdcardpath="\SDMMC\IGO" ez nem tudom, hogy mi és minek kell, én a content mappa elérésí útvonalát tenném be, modjuk így:
content="SDMMC\Primo\contenet\"
A Primo értelemszerüen cserélhető, ha nem az a mappa neve, vagy ha az SDkártya gyökerébe csak a content van, akkor ki is hagyható!
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
m.jeno
senior tag
válasz Mawerik #2240 üzenetére
Pedig nagyon érthető az álláspontja.
Ilyen felbontásban gyári data.zip nem jött ki, amit találtok erre, meg ott, azok mind mókolt nagyrészt "szovjet testvéri" utódállamokból származnak, nem a legtökéletesebb megoldásokat ötvözve, ezekből egy a Gurjon-oz hasonló kiválló minőségűt létrhozni szerintem nagyobb meló, mint megírni egy újat.[ Szerkesztve ]
-
drotifuti
aktív tag
Sajnos igy sem jó....global-cfg...
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
m.jeno
senior tag
válasz drotifuti #2242 üzenetére
Akkor próbálkozz tovább, mert a content mappád elérési útja van hibásan megadva.
Ami beállításod volt eredetileg az arra jó, hogy a gépen lévő programnak megmond, hogy az DS kártya hol tatlálható, az SD kártyára azt nem kell beírni.
[ Szerkesztve ]
-
aswna
csendes tag
válasz kisspista #2152 üzenetére
- A tankolási emlékeztetőben a távolság alaphelyzetbe állításának kipipálási lehetősége (idegesítő, valamint 2x beírt érték összeadódik)
A célja az, hogy felül is írhasd a meglevő értéket illetve hozzá is adhass valamennyit. (Pl. nem használtad a navi-t, teletank vs. csak x litert tankoltál.)- a nyelvi fájl még mindig nem jó, kis és nagy betűk eltérnek, s emiatt nem fordítja le a program a Tankolási emlékeztető szöveget (ez ugyebár írási hiba, nem programbeli)
Próbáld meg pl. az általam korábban link-elt fájlt, vagy plajos-ét. -
kisspista
senior tag
Időközben rájöttem, hogy a beírt értékeket azért adja össze, mert nem mindig teletankol az ember, hanem pl tankol 10 litert, majd utána még 15 litert, akkor a 25 literre elegendő utat jelzi ki... De ugyebár azt nem tudjuk, hogy a program az akkor 25 literre számolja ki az utat, vagy figyelembe veszi az addig már "elautózott" kilométereket?!
A nyelvi fájt már megoldottam, magam felülírtam a kis- és nagybetűk helyességét figyelembe véve, de azért köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Köszi, felraktam, eddig ha BT ikonra hosszan nyomtam eddig bejött az FM transmitter, most már nem. Ez mitől van? Sőt, átállítottam a BT elérést Külsőről másra, aztán vissza Külső-re, és azóta még a zenelejátszó sincs ott (ami miatt túlképp felraktam).
Sőt, jobb felül, ha égtájak vannak beállítva, akkor maradt N, E, S, W, az égtájak. :\ egyébként ez a brandingbe beletúrkálós dolog helyett nem lehetne sima SKIN -ként megcsinálni? Ha már a Gurjon is olyan, akkor ne kelljen már összefésülni a branding.zip-et ...
Save mappát előtte teljesen legyalultam, és újra beállítottam mindent egyébként!
És most vissza a hagyományos gurjon, ott talán müxik az FM transmitter gomb.
szerk.: jahm, a sima 2.18-al bejön az FM transmitter.
[ Szerkesztve ]
-
mobillaci
tag
Csak pozitívan tudok nyilatkozni az Igo Primo-ról. Napi szinten 800-1000 km vezetek országon belül. Soha nem hibázott. Gyors,pontos. Mindenkinek ajánlom.
-
BullZeye
veterán
Igen, valószínű be volt írva egy bt a végére, nem olvastam el figyelmesen a leírást. Én hibám.
Olyan verzió mikor lesz belőle, ahol a branding.zip-et nem kell állítgatni, csak beállításokból kiválasztani Skin-t? Picit megkönnyítené, hogy nem kell a POI-k ikonjai miatt bemásolgatni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest