- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
A branding. zip egy olyan állomány, melynek segítségével a felhasználó módosítani tudja a program alapvető megjelenését, működését (pl. az üzemanyagtöltő állomások ikonjait, és hasonlókat).
Tulajdonképpen ezt a data.zip-pel is meglehet csinálni, csak az sokkal veszélyesebb.
u.i. nem akart frissülni, ezért háromszor is rányomtam.
[ Szerkesztve ]
-
lalabay
csendes tag
válasz snowdog #1371 üzenetére
Ezeket az ikonokat én is letöltöttem, az útmutató szerint feltettem (bár az útmutatóban az nem szerepel, hogy hogyan kell a 4 félét egyszerre feltenni) . Szépek az ikonok, csak az eddigiek pl. egy autós számára a legfontosabb a BENZINKÚT ikonok - még, ha azok általános ikonok is voltak - eltűntek. Most a hasznos helyeknél csak ezt a négyféle csoportot lehet megjeleníteni, ami letölthető.
-
lalabay
csendes tag
Én az 1.0 változathoz töltöttem le, de hát sajnos ez így nagyon korlátozottan használható. Vissza is állítottam a régit, nekem a benzinkút ikonok kellenek, még ha azok nem iskonkrét cégeket jelölnek, csak áltatlánosak.
Én már nagyon várom azt a brandingot, ami olyan mint az IGO 8 -é. Az itt olvasottak szerint Nanuka dolgozik rajta.Köszi a visszajelzést, sajna ez van.
-
hotibi
aktív tag
üdv, primo 1.1 ben cím keresésénél akadt egy kis gondom..pl. Kossuth tér lenne a cím..bevitelnél az o betüre kattintva rögtön az ö betüre kezs keresni..azaz nem ko..hanem kö..pedig az o betűt nyomo isten biz. valaki tudja mi lenne a megoldás?
köszi -
TRob1
veterán
válasz lalabay #1408 üzenetére
Én ezt használom primo 1.1 - en és mutatja a benzinkutak saját ikonjait (mol-t is). Eddig mind1ik poi-val ment, csak felül kell írni az itt lévő poi_visiblities.txt - vel a save mappában lévőt mindig, ha poi-t cserélsz. színes ikonok primora
¤ R'n'R ¤
-
snowdog
veterán
Az a gond, hogy a Primo-k nem úgy kezelik a poi fájlokat, mint az iGO8. Pontosabban megváltoztatták (a gyártó) az új poi fájlok szerkezetét, és a Primo ezeket nem úgy kezeli, mint az iGO8.
Ebből következik, hogy azok a brandig.zip módosítások, amik az ikonok (pl. benzínkutak) cseréjéhez eddig működtek (iGO8-nál), azok abban a formában a Primo-nál nem működnek. Ahhoz, hogy mégiscsak megjelenjenek az egyéni ikonok, mindenki más módszert alkalmaz, de eddig még EGYIK SEM TÖKÉLETES!
A poi_visiblities.txt variálásával is érnek el eredményt, de ezt a Primo időnként felülírja, és ilyenkor a változtatások elvesznek. Ezért javasolt ilyen esetekben a módosított poi_visiblities.txt fájlt ismét bemásolni. Bár gyanítom, hogy egy újabb kml csoport bevitele ismét felül fogja írni a poi_visiblities.txt fájlt. Ez a fájl alapvetően nem arra szolgál, hogy birizgálják, hanem a program ide menti a beállításait. Ezért is van a SAVE mappában.
Amíg ez a probléma meg nem oldódik (a Primo-ban), addig maradnak ezek a félmegoldások. De egyet vegyetek figyelembe. Erről sem én, sem más módosítással foglalkozó felhasználó nem tehet, és a problémát mi nem is tudjuk megoldani.
Akinek ez gondot okoz, az vegye fel a kapcsolatot a NavNgo-val, és kérje meg őket, hogy oldják meg a problémát!
[ Szerkesztve ]
-
aimer7
csendes tag
válasz lalabay #1408 üzenetére
Szia lalabay!
Én mindkettő primora feltöltöttem.
Az 1,1-re még úgy se működik mind az 1,0-ra,legalábbis nekem nem..de még dolgozunk rajta...
1,0-nál több benzinkút ikont mutat,de pld.a Meki és a nagyobb áruházak ikonját a térképen abszolút nem mutatja,élesben és szimulációban se.Hát igen Igo8-nál ez már nem gond...én is nagyon várom azt a brandingot primo-ra, ami olyan mint az IGO 8 -é,vagy legalábbis nagyon hasonlít.
Az egyik Primo 8.5.11.154123 aug.1
-
TRob1
veterán
válasz snowdog #1411 üzenetére
Felülírja, az tény (mégpedig az alapján hogy mit engedélyezek és mit nem), de nem tűnik el később sem. Idézet rszp-től, aki a Nanuka féle Primo branding-et módosította: "Mielőtt hozzákezdesz, csinálj mentést a régi állományaidról. Ezek a branding.zip
és a save\poi_visiblities.txt.Cseréld le a 2 állományt. Indítsd újra a Primot. Indítás után a Térkép
Beállításoknál szedd ki a láthatóságot arról, ami nem kell.Fontos, hogy ez legyen az első lépés. Ezután már használhatsz bármit, amelyik
poi-nak ekkor van ikonja az a későbbiekben is megmarad.Ha cserélgeted a poi könyvtár tartalmát a telepítést szinte biztosan meg kell
ismételned, mivel a Primo a váltáskor véletlenszerűen beletöröl a poi
állományoktól függően.Ha saját bejegyzéseid vannak a régi poi_visiblities.txt –ben, akkor még a csere
előtt írd be!"¤ R'n'R ¤
-
snowdog
veterán
Ez csak addig igaz, amig ugyan azt a poi állományt használod. Szerepel az idézetedben is. Ugyanis átnézi az összes poi-t, és beírja a poi_visiblities.txt-be.
De ha beteszel egy új poi csoportot, pl. a PoiPlaza-ról, vagy amiket én készítek, akkor máris új poi-k jelennek meg, és e miatt kilépéskor át fogja írni a poi_visiblities.txt-t. Aztán hogy a régiek közül pontosan mit változtat meg, azt keresse meg az, aki nagyon ráér.
Meg aztán itt a többség csak úgy általában ír a Primo-ról, pedig a Primo 1.0 és a Primo 1.1 is sok tekintetben másképpen működik. Tehát nem ártana pontosan beírni, hogy ki melyik verzióról beszél. Akkor tisztulna a kép. Vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
-
aswna
csendes tag
Valaki tudja, hogy a piros pötty a bal alsó sarokban micsoda? Én nem jutottam eredményre. Próbáltam volna a save mappákat is összehasonlítani, de nem igazán látok semmi érdemit. Megjegyzem: a piros pötty iGO újraindítás után eltűnik.
-
aimer7
csendes tag
válasz snowdog #1413 üzenetére
Szia snowdog!
Értem én csak előbb írtam a hozászolást mind Te,igaz a tiéd hamarabb jelent meg az oldalon...és különben sokat segítettél.
Köszönöm!
Majdnem 100%-an működik most már,és a 1.1-re is.
Minden benzinkút ikon(még a Mol is)Tescó,Praktiker,Diegó stb.az összes autó márkaszerviz ikonja,gyors éttermek stb.Köszönöm!
-
seger
addikt
Miért nem tudok utvonaltervezéshez beállítani házszámot??
-
m.jeno
senior tag
-
m.jeno
senior tag
Az viszont elég hülyén nézne ki, ha minden ötvenes oldalaon ismétlődne minden újra feltett kérdésre a válasz.
A képernyő jobb felső felén van egy kereső, ha beírja valaki a megfelelő szavakat - jelen esetben piros pötty -, akkor az oldalon megjelenik az összes hozzászólás ami a topikban azzal kapcsolatosan leírásra került.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
qantum
senior tag
egy olyan régi digiwalkeren mint a mio169
spec. :Processzor: Intel PXA-255 400 MHz
Operációs rendszer: Microsoft Pocket PC 2003 2nd edition
Kijelző: 3.5´ Color Transflective LCD, LED Backlight
Felbontás: 320 x 240, 65K colors, QVGA resolution, Landscape
ROM: 32MB Strata Flash RAM
RAM: 64MB SDRAM
Memória bővítés: Security Digital slot, amely kompatibilis az MMC kártyával. Support: SDIO
Kommunkiáció: SiRF GPS module built-inelmenne az igo 8.0 ?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
formasu
tag
Wayteq 950, Primo 1.1, Gurjon 2.14-es skin.
A fényerővel bajlódok. Ha automatára teszem, szürkületben, és sötétben OK, de napsütésben nem látszik. Ha kiveszem automatából, és max-ra állítom, nappal, ha nem süt rá a nap, látszik valami, de szürkületben, és este meg nagyon világos, akkor meg vissza kellene tenni automatára.
Mikor süt a nap, alig látni valamit, és az automata fényérzékelőre sem reagál, hiába takarom el, vagy teszem a fény felé, a kép nem lesz láthatóbb.
Ráadásul, mikor nagyon világos-, vagy sötét, ki kell lépni, és a készülék alap beállításában kell állítani, majd visszakapcsolni!
Ti hogyan oldjátok ezt meg?
Köszönöm.A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
kisspista
senior tag
Mikorra várható a Primo 1.2???
Nekem Primo 1.1-el az a bajom, hogy nem jelzi ki az aktuális akku állapotát navi közben, így csak találomra lehet tudni a töltöttséget, esetlege kikapcsol idő előtt, s ez kissé zavaró! -
aimer7
csendes tag
-
lalabay
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy Primoban a "map" mappában mi az a "Basemap.fbl" ? Mi a szerepe és hány darabnak kell lennie ebben a mappában, mert most nekem 4 db is van. Nem sok ez?
Köszi a válaszokat!
-
snowdog
veterán
válasz lalabay #1443 üzenetére
De bizony sok, csak egynek kell lenni (vagy egynek se). A határokat és egyéb alap adatokat tartalmazza, mint a neve is utal rá.
Azonban úgy gondolom ha több van belőle az sem egy tragédia, akkor a program úgy kezeli, mint a térképeket, vagyis csak a legújabb verzióval foglalkozik, a többit figyelmen kívül hagyja.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz formasu #1446 üzenetére
Én ezt használom: primo hun
PLajos engedelmével
Csak a keyboard.ini - be beleírtam ezt:
[panel]
name= "Magyar (QWERTZ)"
layer= "ui_kbd_10_10_9_7"
keys= "áéíóöőúüű-qwertzuiopasdfghjklyxcvbnm"
shiftkeys= "ÁÉÍÓÖŐÚÜŰ-QWERTZUIOPASDFGHJKLYXCVBNM"
altkeys= "0123456789'&+!%/=()@:;*.,?_$€Ł#~§\[]"
shiftlabel= "123"
altlabel= "QWE"
type=3
family=1[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
aimer7
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Az IGO Primo 8.5.11.155811(aug.13) mivel tud többet,
mint az elődje a 8.5.11.154123(aug.1) ?Érdemes lecserélni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest