- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
myrrum
csendes tag
válasz huncutka1029 #14754 üzenetére
szia, beregisztráltam, letöltöttem. Viszont nem működik. Bemásoltam egy skin mappába a zipet. Utána beállítások--kijelző--beállítottam nappali meg éjszakainak is--újra indítottam. Nincsenek gombok, csak a térkép jön be. Mi lehet a gond, vagy mit csináltam rosszul?
Myrrum
-
huncutka1029
addikt
válasz myrrum #14755 üzenetére
először töröld a save mappát,
ha utána is ezt csinálja:
szerintem a felbontás nem megfelelő. ezért a gombok, és a többi "kilóg a képből"
vagy próbáld meg a térképet "tapicskolni" hátha arra bejön a menü, és a beállításokban állíts valamit a megjelenítésen. Talán......ha nem akkor nézd meg a skin sys.ini-jében milyen felbontás van beállítva.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
snowdog
veterán
válasz myrrum #14755 üzenetére
Nincsenek gombok, csak a térkép jön be.
Úgy érted hogy az alap skinnel minden rendben van, vannak gombok, de ha beteszel egy skin-t, akkor meg eltűnnek a gombok? Én még ilyen hibáról nem hallottam, ez valami egyedi, és nagyon speciális hiba lehet. Talán az lenne a legjobb, ha keresnél egy másik verziót, mert ha ez így van, akkor ezzel valami nagyon nem stimmel.
-
-
plajos
aktív tag
válasz attilaxxxx #14747 üzenetére
Ha mostanában programot frissítettél, akkor valószínűleg elavult a global_cfg.zip-ed, keress újabbat.
-
plajos
aktív tag
-
BlacKSouL
addikt
Fura dolgot kérdezek, de csak mert nem tudom pontosan hogy áll elő a kép. Létezhet olyan, hogy egy navigációs program képe "HUD-osítható" módon tükrözve jelenik meg egy eszközön? Legyen az PNA vagy smartphone, esetleg más. Tudom, hogy volt már itt régen szó róla, meg vannak mindenféle erre fejlesztett eszközök, de én arra gondoltam, hogy egyszerűen tükrözve a képet a szélvédő alá téve mondjuk éjszaka lehetne használni ilyen formában is.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Babsanyi
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem egy skin-t, amelyikben az ikonok túl nagyok (nekem).
Van erre valami módszer, vagy ezzel együtt kell élni? -
LámaZ
addikt
válasz BlacKSouL #14769 üzenetére
Nem kérdeztél fura dolgot - mondanám nagyképűen, ha nagyképű lennék. :-)
PNA-progiban nem láttam ilyent, viszont van egy GPS-infós progim, az simán tud „hudosítani”. GPS Test Plus a neve. Megvettem, teljesen feleslegesen. Az ötlet amúgy nem rossz, nem tʼom mennyire lenne zavaró este, mert ugye nappal fabatkát sem érne. Ahhoz LED-ból készült elülső szélvédő kell. Van amúgy már ilyen is, csak épp nem az olcsó piacon.Legyen minden jó!
-
BlacKSouL
addikt
Droidon telefonra most kipróbáltam pár HUD speedometer programot, némelyik egész jó. GPS kell hozzá, és erről jutott eszembe, ha nem csak a sebességet vetítené ki. Ötletnek mindenesetre jó, de a megvalósítás valóban csak inkább éjjel jó, nappalhoz, nincs elég fényes telefon. Ma még csakcsak, mert reggel olyan felhő volt mintha este lenne
-
balika55
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0-ám van, de a TTS hangok nem mennek a Primón. Nem tudjátok, hogy miért nem megy?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
BlacKSouL
addikt
válasz gipsztigris #14773 üzenetére
Ez lenne a célom, de én is kevés reményt fűzök a dologhoz.
-
LámaZ
addikt
válasz BlacKSouL #14775 üzenetére
Tükrökkel meg prizmákkal meg lehetne oldani, akinek van hozzá kedve.
Vagy olyan miniprojektorral, amivel - pl. szoftveresen - megfordítod a képet.Vagy... - és most jön a bomba! -... olyan androidos appal, amelyik tükrözi a képernyőn megjelenő képet.
Programozási szempontból bagatell lenne, szerintem, de nem én fogom neked ezt megcsinálni. Most épp nem érek rá.(A legegyszerűbb, ha a Causes-on indítasz egy petíciót, kérve a navis progik fejlesztőit, hogy a köv. verzióba tegyék már bele ezt a fícsőrt is. Az ötletet amúgy licencelni lehetne, és vaskos díjakat szedni be utána. Usgyí a szabadalmi hivatalba!!!! )
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Babsanyi
csendes tag
Sziasztok!
Ha a működő primo save könyvtárát törlőm, akkor azzal működésképtelenné teszem, vagy újra létrehozza a következő indításkor? -
Babsanyi
csendes tag
Köszönöm a választ!
Még kérdezném, hogy a sys.txt-ban lévő egyes nem általános, inkább specifikus utasítások első indítást követően ebben a save könyvtárban elmentődnek, utána hiába törlöm az előbbi sorokat, az ott rögzült, és csak drasztikus módszerrel: lásd save törlése tudom elfelejtetni a primo-val?
Az újra beállítások alatt azt érted, hogy amit menüből kell állítani? Ezt nem lenne olyan nagy ügy pótolni, a telepítés is új, tehát saját elmentett poik, egyéb címek sem nagyon vannak. -
balika55
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
SMAILO HD5
csendes tag
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. 1. Igo Primo 2 súgóban azt írja ki néhány fájlra (kamionos infók, pontszerű címek, előfeldolgozott úthálozat, intelligens útvonalprofilok), hogy inaktiv. A fájlok megvannak csak valamilyen okból nem látja őket. 2. Hangerőt hiába húzom le, újraindításnál megint max. Hogyan oldhatom meg, hogy úgy maradjon ahogy hagyom? A válaszokat előre köszönöm. Szép napot mindenkinek!
-
Attila_1976
csendes tag
válasz SMAILO HD5 #14783 üzenetére
sys.txt-be kell ezeket beírnod:
Nálam csak az előfeldolgozott úthálózat volt piros, de ezzel a bejegyzéssel "kifehéredik":
[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*A maximális hangerő problémára megoldás lehet ha a sys.txt-ben az "os volume" sor elé egy pontos vesszőt teszünk. Ezután bekapcsoláskor az utoljára beállított hangerőt fogjuk kapni.
[sound]
;os_volume="255"- vagy ha a 255-öt átírjuk pl. 100-ra (pontos vessző nélkül), minden bekapcsoláskor kellemes halk hangú lesz a gépünk.
-
csaknoriss
csendes tag
Hello! 480x272 skin-t tudtok nekem ajálani, aminek egyszerű a telepítése és betudom valahonnan szerezni?
-
SMAILO HD5
csendes tag
válasz Attila_1976 #14784 üzenetére
Szia. Kösz a segítséget, ezekkel a modositásokkal megoldodott, most már oké.
-
plajos
aktív tag
válasz csaknoriss #14785 üzenetére
Igaz nem skin, hanem UX (beépülő modul) itt találod: [link]
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy honnan tudok letölteni friss Észak-Amerika térképet mondjuk ingyen?
Priviben is jöhetnek a válaszok.Köszönöm
-
rebugra
aktív tag
Igo Primom van, benne vannak a sebesség mérő kamera adatbázis, a programba be is van kapcsolva, de mégse mutatja őket, sem a fix radarokat, semit. Tapasztalta valaki ezt a hibát? Amúgy működik rendesen minden. (Wayteq X 960) Wayteq X850-en minden jó, ugyan ez van felmásolva, csak ugye más felbontásba a sys.txt-ben. Mi lehet a hiba?
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
rebugra
aktív tag
válasz rebugra #14793 üzenetére
Közbe rátaláltam, megosztom ha valaki hasonló problémával találkozik:
"Azt a bizonyos 2 ismeretlen file-t (spdb és spud kiterjesztésű), de legalább a 0-tól különböző hosszút törölni kell minden olyan esetben, amikor új txt file-t teszel a speedcam mappába. Az igo indulása során - a Warning initialization felirat közben - a txt file-okat átkonvertálja saját formátumába. Ez néha több percig is eltart és kétféle végeredmény lehet: a program szabályosan elindul (ekkor sikerült a konverzió), vagy Out of memory hibaüzenettel kilép (ez a gépedre nem jellemző). Ebben az esetben csökkenteni kell a txt adatok méretét, mert nem tudja átkonvertálni."
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
csaknoriss
csendes tag
Hello!A célhoz érkezés végén nem jeleníti meg az ablakot az összegzésről, ezt hol tudom bekapcsoni?
-
Re4zOon
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e valamiféle tömegközlekedést belevarázsolni? Vagy esetleg van-e valami offline alternatíva, ami gps alapon működik előre letöltött térképen, de a gyalogos üzemmódja figyelembe veszi pl Pesten a metrót, buszt, villamost? Nem vagyok jártas pesten, hétvégén megyek fel ezért kéne valami ilyesmi. -
LámaZ
addikt
válasz Re4zOon #14797 üzenetére
Az igo off-line navi, van gyalogos üzemmódja, és olyan is, hogy busz, persze ez csak buszsofőröknek. A tömegközlekedési (tök) vagy turista útvonalak nincsenek benne, pedig lenne rá igény. Az Opebstreetmap térképet használó navikban benne van a tök. Talán az Osmand navigál is ez alapján. Az ideális az lenne, hogy szóljon, mielőtt le kell szállni.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
vanRobert
tag
Sziasztok!
Ilyen-olyan okokból nagyon szükségem volna egy PLajos féle skinre.
Sok jót olvastam róla, de rátalálni, na azt nem tudok.
Előre is köszönöm.
R
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autodesk - Revit
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR