- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matsushita
tag
Üdv everybody!
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Azért mert ma adódott a feladat, meg mert holnap reggelre kell,
nem olvastam végig a fórumot Sorry!Kaptam egy Samu Galaxy telót. (Android szoftver, de gondolom ezt mindenki tudja)
(Android ver.: 4.2.2.)A lényeg, hogy vidéken, többnyire olyan helyen lenne használva,
ahol elég gyengusz a térerő, de előfordul, hogy nincs is.
És ha lehet, akkor a GSM rendszert semmiképp ne is használja!
(Úgy értem, hogy a fizetős mobilhálózatokat ne.)GPS nem tudom, hogy fizetős-e mobilon, eddig ezzel még nincs tapasztalatom.
Ez is lenne a másik kérdés, hogy pénzbe kerül-e, vagy sem.De legjobb lenne, ha Offline lenne. Akkor nem függ az ember az időjárástól meg a hálózattól.
Mondták már páran, hogy Igo egy nagyon jól bevált és megbízható progi, meg ebből a Primo is.
Ebből kéne egy olyan verzió, ami elég részletes. (Faluk, községek utcái látszódjanak.)Előre is köszönöm a segítséget!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jó pihenést, jó kikapcsolódást és jó töltődést kívánok nektek!
-
snowdog
veterán
válasz Matsushita #15952 üzenetére
GPS nem tudom, hogy fizetős-e mobilon, eddig ezzel még nincs tapasztalatom.
Ez is lenne a másik kérdés, hogy pénzbe kerül-e, vagy sem.Nem kerül pénzbe, a GPS műholdak használata ingyenes.
Mondták már páran, hogy Igo egy nagyon jól bevált és megbízható progi, meg ebből a Primo is.
Ebből kéne egy olyan verzió, ami elég részletes. (Faluk, községek utcái látszódjanak.)Ez itt tiltott téma. Androidra még nincs legális utólag telepíthető magyar verzió.
-
Matsushita
tag
válasz snowdog #15953 üzenetére
Köszönöm szépen Snowdog!
Az utolsó sorod nekem kínai, nem értem.
Nem írtam semmi olyat, ami illegális volna. Vagy igen? De nem is szeretnék olyat.
Lehet, hogy félreértettél valamit.
Vagy én írtam hülyeséget, ebbéli tudatlanságomból. (Mondjuk ez valószínűbb.)
Nekem még nagyon új ez a "tapogatós-érintős" mobilos világ.
Lehet, hogy előbb el kellett volna kezdeni vele ismerkedni.
Az az igazság, hogy eddig nem volt rá szükségem. Meg nem is igazán vonzott eddig.Köszönöm!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jó pihenést, jó kikapcsolódást és jó töltődést kívánok nektek!
-
zlot
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy a letöltött térképeket csak egyszerűen bemásolom a map mappába?
-
Nudlee
aktív tag
válasz Matsushita #15954 üzenetére
Snowdog fórumtárs arra célzott, hogy IGO Primo -ból hivatalosan nincs utólag telepíthető magyar verzió, a warezolás meg ugye tilos!
A google play -en egyébként fent van a letölthető "IGO Primo Israel" fizetős és ingyenes változatban is. Ezek hivatalosak.Javaslom keress rá pl. az OFF Sygic android -ra, amennyiben megvásárolható és működő navigációt szeretnél a mobilodra.
-
snowdog
veterán
válasz Matsushita #15954 üzenetére
Nem írtál semmi illegálisat, de arra hívtam fel a figyelmedet, hogy olyant ne is tegyél. Ezen a fórumon az Androidos Primo telepítésében való segítségnyújtás tiltott téma. Mint írták, warez.
u.i. Másik topikban olvasom, hogy most akciósan féláron lehet Sygic-et venni. [link] Bár ezt a honlapjukon nem látom.
Esetleg nézd meg, sokan megvannak vele elégedve. Azt legálisan telepítheted a gépedre. [link]
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
fil
őstag
válasz Ghostman78 #15959 üzenetére
Már megjelent.
-
snowdog
veterán
válasz Ghostman78 #15959 üzenetére
Nem hiszem hogy a warez tiltás változna. Az illegális, vagyis warez verzió telepítéséhez a segítségnyújtás a legális verzió megjelenése után is tilos lesz. Az attól teljesen független.
Ha lesz legális verzió, annak telepítéséhez nem lesz szükség segítségre, az magától fog települni.
fil
Magyar verzió nem jelent meg, a külföldiek kitárgyalása meg tilos. Nem kellene ezt a témát elölről kezdeni. Már jó pár kört futottunk e körül, és a végén feketén-fehéren megmondták, a téma tabu.
[ Szerkesztve ]
-
magortaltos
csendes tag
Segítséget kérnék!
IGO My Way 8.4.2.134242 apr 16 2010 van Huawey Y200 gépemen. Megy.
Csakhogy egykoron valami Galaxy-n volt és ezért csak a 2/3-át használja a képernyőmnek. sys.txt nem is volt hozzá. Letöltöttem egyet, átjavítottam benne a képernyő felbontást, betettem az IGO könyvtárba, de nagyívben tojik rá... Mit tehetek?A fenti, működő IGO-t átraktam egy MyAudio 7 tabletre. Ott el sem indul, mert nem találja a content könyvtárat. A Huawey-en /mnt/sdcard az SD kártya könyvtára a tableten /mnt/external_sd. Gondolom, emiatt nem találja. De ugye a sys.txt -ben hiába írom át az elérési útvonalakat, semmit sem használ, más szerkeszthető állomány pedig nincs az egész IGO könyvtárszerkezetben. Hogyan tudnám működésre bírni?
-
snowdog
veterán
válasz magortaltos #15964 üzenetére
Nálam a jobb felső sarokban ez olvasható:
"Az iGO Primo szoftver működésével kapcsolatos kérdések és válaszok gyűjtőhelye.
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!" -
eax1650
aktív tag
Szia!
Ez a scheme editor igen összetett! Én kizárólag az út színét - amin haladok - szeretném megváltoztatni!
Jelenleg az általánosnak mondható erős narancssárga. Mi a bejegyzés, ami az útszínt jelenti?Köszönöm a segítséget!
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
hojos
aktív tag
válasz eax1650 #15966 üzenetére
Helló.
A használt scheme, color.ini-ben vannak a színek definiálva.
Ezt találtam:
Nem tudom kinek a feltöltése ill. nem tudom, hogy Primo esetében is jó-e, de egy próbát megér.
Minden esetre így ismeretlenül is köszönet a feltöltőnek. -
o.karesz
csendes tag
Szeretném a segítségeteket kérni! Primo-t használok a navigációmon és az szeretném ha bekapcsolom a navit és elindul a Primo rajta akkor egyből a térképet adja be és ne a megszokott menüt!
Gondolom ez egy sys.txt beírással elérhető? Ha igen akkor segítenél nekem benne?
lőre is köszönöm!
Szép napot!A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.
-
Bálint85
senior tag
válasz zozika77 #15971 üzenetére
sztem a sys.txt fájlba kell átírnod a képernyőfelbontásodat amekkora a felbontása a kütyüdnek. 1024 x 600
[interface]
resolution_dir="1024_600"[rawdisplay]
screen_x=1024
screen_y=600[ Szerkesztve ]
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
-
zozika77
csendes tag
válasz snowdog #15974 üzenetére
igy szedtem le egybe androidra csak galaxy 4-re lett csinálva és data-ba 480x272 800x400 1024x768 van
azaz nincs 1024x600-as.Azért volt fura hogy minden okés csak ez a kettő dolog van elcsuszva.Azt hittem elég lesz átirnom valamit és kész.De ugy látszik több kell hozzá,én meg annyira nem vágom. -
snowdog
veterán
válasz kulatyor #15977 üzenetére
Szia! Mit tartalmaz egy ilyen adapter? Hardver+szoftver, vagy csak a szoftver valamilyen adathordozón?
Ha a program egy eszközön előretelepített, akkor nincs ellentmondás. Eszközre előretelepítetten természetesen lehet kapni. A programot külön nem árulják itthon (vagy eddig nem árulták).A tiltás arra vonatkozik, ha valaki olyan eszközre telepítéshez kér segítséget, amihez külön nem lehet NNG terméket kapni. Ezek tipikusan a Wayteq gépek, vagy az androidos Primo program.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz kulatyor #15979 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, nem tudok róla hogy SD-n Primo-t lehetne kapni. Nagy valószínűséggel nem legális verzióról van szó. Androidos multimédiát nyilván lehet kapni, talán még Primo-val is, de nem hiszem hogy ahhoz SD-n adnák a Primo-t.
Na mindegy, csak találgatjuk, mivel semmi konkrétumot nem írtál. Ez marad urban legend kategória.
-
SteveL
aktív tag
A naviextras.com-on fenn van az említett Jensen eszköz, tehát akkor csak meg lehet hivatalosan vásárolni a szoftvert az adott eszközzel, vagy rosszul gondolom?
-
snowdog
veterán
válasz SteveL #15982 üzenetére
"...meg lehet hivatalosan vásárolni a szoftvert az adott eszközzel"
A vastagon kiemelt részen van a hangsúly, tehát csakis az eszközzel együtt vásárolható. Külön nem, és erről beszéltünk. A frissítés mindig az adott eszközköz kötött, tehát annak azonosítása nélkül a frissítés nem lehetséges. Természetesen a legális verzióról beszélek. Warez verziót a naviextras.com-on nem lehet frissíteni. Bár olvastam már itt olyant, hogy volt aki ezt is megpróbálta, és nem értette miért nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz snowdog #15983 üzenetére
Navon készülékemmel kapcsolatosan nem egyszer kaptam itt választ.
Droidomon is fent van és fogalmazzak úgy, hogy a jóval frissebb verzió.
A kérdéseimben nem említettem a típust...Sokszor nevetek az ilyen figyelmeztetéseken, mintha az lenne tilos, hogy vezetékes vizet igyunk, holott ott a kút.
Nemrég épp egy Note 3 típusra lett éppen itt megoldva probléma...Ne legyünk már ennyire röghöz kötöttek, kérem.
(I'm not from israel...)
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz the radish #15984 üzenetére
Nézd! Ha nem tetszenek a szabályok akkor KÉT dolgot tehetsz!
1, tudomásul veszed a szabályokat!
2, nem veszed tudomásul és elhúzol a fórumról!Senki sem állítja, hogy amiről beszélsz azt nem lehet megcsinálni.......de ezen a fórumon nem szabad!......még beszélni sem róla.
Ennyi!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
snowdog
veterán
válasz the radish #15984 üzenetére
Az ilyen hozzáállással három dolgot kockáztatsz:
1. mivel egyértelműen utalsz rá hogy warez dolgokat kérdezel, senki sem fog neked válaszolni, aki betartja az itteni szabályokat,
2. a Modi figyelmeztet, felfüggeszt, vagy kirúg,
3. veszélyezteted a Fórum működését, és létét (szerintem ez a legsúlyosabb).Döntsd el magad mit szeretnél. Azt meg hogy a Modik néha engedékenyek, és nem azonnal alkalmaznak szankciókat, talán nem kellene firtatni, mert csak olaj lesz a tűzre.
u.i. Szerinted itt nem tudtam milyen verzióról van szó? [link] [link] Dehogynem, mégis válaszoltam, és eredménye is lett. Szóval ha valaki okosan kérdez, akkor válaszolni is tudunk.
[ Szerkesztve ]
-
s.martin69
csendes tag
Üdv!
Van egy 800x480-as készülékem amin a navigáció tökéletesen fut zozo v2.0.12 skinnel.
Viszont van egy 480x272-es gépem amin a program, zozov2.0.12 skin nélkül (alaphelyzetben)
rendesen fut,de ahogy a (beállítások,kijelző,nappali,éjszakai, képernyőnél beállítom a zozo skint)
és újraindítom a betöltés felénél megáll.
Pedig a zozo v2.0.12 is tartalmaz 480x272 felbontást.
Ennek a megoldásában szeretném a segítségeteket kérni.Köszönettel:s.martin69
-
snowdog
veterán
válasz s.martin69 #15987 üzenetére
Mindkét iGO verzió ugyan az, értem ez alatt, hogy 8.0 vagy 8.3? Mert a skin csak az egyik verzióval fog működni. Más skin kell a 8.0-hoz, és más a 8.3 verzióhoz.
-
the radish
senior tag
válasz snowdog #15986 üzenetére
Félreértés ne essék, senkit nem buzdítok warez használatára és Én sem ez miatt látogatom ezt a topikot.
De! Pont azt nem értem, hogy míg egyeseknek segítő kezet nyújtanak, másokat egy egyszerű figyelmeztetéssel leráznak ugyanazon személyek.
Akkor ki is érdemel büntetést? No comment. Nálam a fehér holnap is fehér lesz...
Téma részemről lezárva. -
Rapture
csendes tag
Én sem értem ezt. Galaxy Tab-ra ment a segítség ami -talán nem mondok újat- Androidot futtat. Aztán ha bárki megemlíti egy hozzászóláson belül az Androidot és a Primo-t, azt vagy csúnyán leoltják vagy azonnal törlik a hozzászólását. Azt sem értem, hogy az Android-on futtatott Primo miért annyira egyértelmű, hogy warez?
[link]
[link]
Értem én, hogy tiltott a warez és ez egy ilyen helyen így is van rendben, de annyira görcsösen csináljátok ezt, hogy racionalitását veszti ez egész topic.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Rapture #15990 üzenetére
Az a baj, hogy az igazságod CSAK részigazság! Igaz, hogy meg lehet vásárolni az Izraeli,a Török és az Indiai verziókat a Play-en, de azok egyikéhez sincs Magyar térkép, így azokat hazánkban NEM TUDJA SENKI használni. A másik nem kevésbé fontos dolog, hogy a kapható primo verziók csak BIZONYOS készülékeken működnek, tehát ha bárki hivatkozik a török Primora, de mondjuk egy Nexus 4-es készüléken az CSAKIS warez lehet......sajnos ez van! De egy LG P880/Török primo már lehet jogtiszta is, mert ott van a támogatott készülékek listáján. Az már más kérdés, hogy itthon nem lehet vele navigálni.
A Basarsoft Primot az elsők között (lehet én vagyok az egyetlen ) vásároltam meg, de jelenleg csak törökországban tudom használni.Szóval, birkóztam én is eleget a moderátorokkal, a következetesség hiánya miatt, de a helyzet az, hogy itt az alap álláspont, hogy a Primo/Android/Magyarország/utólag megvásárolt kombó nem létezik! És ez az igazság.
Az, hogy átcsúszik az ellenőrzésen egy-két post ami warez, vagy warezra hajazó, annak az illetők örüljenek és húzzák meg magukat, osztjónapot! Ha a VÁM-on nem veszik észre, hogy egy nagyértékű műkincset behozunk az országba, azt sem fogjuk kikiabálni, hogy "Milyen figyelmetlenek voltak a vámosok!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Nudlee
aktív tag
válasz gipsztigris #15991 üzenetére
A naviextras.com -ról nem lehet utólagosan térképeket vásárolni a fent említett Primokhoz?
-
Rapture
csendes tag
Na de tegyük fel, hogy én Isztambulban élek és androidos telefonom van. Megvettem a BasarSoft féle Primo-t és felmerül bármilyen kérdés amit felteszek itt. Esélyem sincs, mert amint az adminok meglátják, hogy Android és Primo, már törölték is a hozzászólást. Annyira túllihegik ezt a warez kérdést, hogy sokszor olyan témák tűnnek el amiben én semmi illegálisat nem látok.
-
gipsztigris
addikt
válasz Nudlee #15992 üzenetére
Nem!
Leveleztem a Basarsoft-al, és azt mondták, hogy 2014 első negyedévében elérhető lesz hozzá a külön vásárolható térkép, de NEM naviextras-on keresztül, hanem rajtuk keresztül.(#15993) Rapture
Tegyük fel!
De! A basarsoft Primo a fájlszerkezeténél fogva alkalmatlan bármilyen skin, vagy színséma, esetleg speedcam fogadására, mert egy darab 540 megás .apk-ból áll. Annak megbontása, módosítása már szintén warez.
Szóval, ha általános beállításokról kérdezel és ha típust megjelölsz, és a típus benne van a támogatott készülékek listájában, akkor lehet beszélgetni a Basarsoft Primoról. De úgy nem, hogy Soroksár és Álsónémedi között rosszul tervez a basarsoft féle Primo.
Szóval, tanuljanak meg a júzerek kérdezni (ha már ilyenek a szabályok) és a legjobb tudásunk szerint adunk majd válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Rapture #15990 üzenetére
Aztán ha bárki megemlíti egy hozzászóláson belül az Androidot és a Primo-t, azt vagy csúnyán leoltják vagy azonnal törlik a hozzászólását.
Itt ilyenek a szabályok. Megpróbálunk hozzá alkalmazkodni. Akinek ez nem tetszik, annak talán másik fórumot kellene keresni, és nem azokkal kötözködni, akik ezek ellenére megpróbálnak segíteni.
Aki okosan kérdez, és választ kap a kérdésére, az örüljön neki, aki meg nem kap választ, vagy felhívják rá a figyelmét, hogy itt tilos a warez, az az Adminoknál reklamáljon (van erre külön topik, akit érdekel biztos megtalálja), vagy hallgasson.
Gondolom ez elég egyértelműnek hangzik.[ Szerkesztve ]
-
trikko
tag
Üdv.
Két kérdésben szeretném s egítségeteket kérni!
Az egyik hogy végre sikerült életet lehelnem a TMC-be viszont azt kérdezném hogy van e lehetőség a TMC-nél megjelenő ikonok méretének változtatására?
Kéepkkel illusztrálnám mire gondolok:
Az eggyik képen látszik hogy van esemény csak kicsinek találom az ikont ahoz képest mint pl a másik képen ahol látható egy esemény.
Nem olyan nagy probléma csak engem zavar kicsit.A másik hogy ha jól emlékszem van egy olyan beállítás hogy a kurzor mindíg északnak áll!Ezt hol lehet beállítani mert nekem össze vissza tekereg és idegesít!
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
bisza
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A problémám az lenne, hogy eddig tökéletesen indult az igo program, de be akartam állítani a nappali és az éjszakai színeket, hogy automatikusan váltson a színek között. Itt állíthattam el valamit, mert most ezt a hibaüzenetet kapom: "Failed to open file: GFX/skin_night/small/small_flags.spr exiting application"
A problémám az, hogy most már nem indul el az igo, hanem ezzel a hibaüzenettel kilép. Hol, és mit kellene csinálnom ahhoz, hogy újra elinduljon rendesen az igo? A sys txt-ben kell átírni valamit, vagy mást kell csinálnom?A válaszokat és a segítségeket előre is köszönöm!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
snowdog
veterán
Szia! A GFX mappát ideiglenesen nevezd át bármire, és akkor a program az alap színkészlettel fog elindulni. Ezt követően megkeresheted a hiba okát.
Egyébként nem te állítottál el valamit, hanem valamelyik skin hibás a GFX mappában. Tehát úgy pontos a megfogalmazás, hogy egy hibás skint választottál ki.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest