- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Hmmm...simán előfordulhat, nem csak az ebay-en, hanem akár a boltban is. Persze azért a gari sem mindegy. De hát valamit valamiért.
Normálisabb seller élből küld helyette egy másikat.(#6404) BobMaster...köszi, lehet hogy megpróbálkozom vele...nagy kár, hogy nem frissíti a lenovo ezeket a Switchable™ Graphics drivereket . Az lenne a tuti ha lenne egy kis progi, ami drivertől független lenne és külön épülne be a PM-be.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
TOZ
addikt
válasz buherka #6405 üzenetére
A panaszkezeles nagyjabol rendben volt. Nem kuldtem vissza a hibasat, de kaptam 50% refund-ot. A masik opcio az lett volna, hogy visszakuldom es kuld masikat vagy visszateriti a teljes arat. Ez mar nem lett volna koltseghatekony, mert Mo-rol nem ingyenes a reklamajandekkent megjelolt csomag kezbesítesi dija... (Hongkongbol azert ingyenes a legtobb posta kisebb ertekeknel, mert reklamajandekkent adjak fel - tudomasom szerint.)
-
HÁZIGAZDA
no, megálmodtam, megválok a 250 gb-os 1,8"-as hdd-mtől. ha valakit érdekelne, részletek itt
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
nagyúr
-
tomi.tomi
tag
válasz Napfénysüti #6408 üzenetére
-
Szaszati
tag
Üdv minden TP-fannak és nemcsak!
Van egy T61 amit nyúzok egy fél éve és egyszerűen imádom. Szolgálati laptop és most felajánlották, hogy kérhetek újat én meg semmiképp nem tágítok lenovo/thinkpad famíliától. A kérdésem az lenne, hogy mi lenne a jó választás?
Ezen a vonalon mozognék továbbra is, tehát a lényeg a stabilitás, masszivitás, minnél hosszabb uptime, jó wifi és persze a teljesítmény. Videókártya nem elsődleges szempont, munkára fogom használni a notit. Maximum árat egyelőre nem szabtak meg, gondolom, hogy kb. 200K HUF még belefér, de ebbe még beleszólnak amint kiválasztok egy modellt.
Köszi a segítséget előre is!
MobileArsenal - World domination temporarily suspended...
-
nagyúr
-
taltos
senior tag
válasz Napfénysüti #6412 üzenetére
Ki tudja? Lehet, hogy az biza egy macbook volt, Thinkpadre moddolva.
[ Szerkesztve ]
-
Anklar
csendes tag
Honnan tudnék R400-ashoz dokkolót/port replikátort szerezni értelmes áron?
Olyan típus érdekelne amelyiken van soros és párhuzamos port is (a töltő nem lényeg)
Lenovo Thinkpad R400
-
nagyúr
-
sghc_toma
senior tag
1 dollarnal olcsobb postat akarsz a vilag masik felerol?
pont egy hete rendeltem en is egyet, cakk-pakk 4293 Ft-ot fizettem.. ma hivott edasanyam, hogy megjott a cucc, kicsit meglepodtem, ket-harom hetre szamitottam..amugy en is hasonlo cellal vettem, mint Parci, csak en a keretbe nem SSD-t pakolok.. van egy 320-as Western Digitak vinyom, az megy bele..
in asm we trust
-
nagyúr
-
rootmin
tag
Sziasztok!
X61 tabletem van nyár óta, még itt vettem hardveraprón, imádom. A héten azonban egyik pillanatról a másikra megadta magát az akksi. Éjjel még minden rendben volt, akkuról használtam, úgy 30% körül volt, mikor felraktam töltődni, és lefeküdtem. Reggel villogó sárga led fogadott, és a következő hibajelzés: "A battery error has occured. The battery cannot be charged. Replace the battery." Azóta táp nélkül meg se mukkan.
Bár minden nap használom mobilan a gépet, még közel sincs elhasználva az akkumulátor. (248 ciklus, nem kevés, de ennél bőven többet kell tudnia, pláne teljes halálig)
Everest szerint 9% az elhasználódás (ez szerintem is kb. stimmel).Rá Google-özve a témára az jött le, hogy az előző szériás gépeknél volt egy ilyen visszahívós para, de ez már nem aktuális. A szervizen kívül van valakinek ötlete?
-
-
buherka
addikt
válasz Napfénysüti #6408 üzenetére
it-glasses volt még akitől jött cucc. Van is most neki T400-ba való kerete. De jó T400s-be is.
(#6406) TOZ...igen ajándékként szokták feladni többnyire és értékmegjelölés nélkül. Így meg is lehet úszni a vámot és az Áfa-t, amit ugye bizonyos érték felett szemrebbenés nélkül rátolnak. Kis csomagokat meg amúgy sem szoktak bontogatni.
(#6416) sghc_toma ...tavaly decemberben volt a fejlesztés a kínai postánál. Azóta igen hamar megjönnek cuccok. Ha valahol megreked az árú, akkor az már csak a kis hazánkban lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
N4nI
tag
üdv urak
ha vkit érdekelne esetleg,barátom gépe [link]
-
tomi.tomi
tag
Rendelhetjük egyszerre, ha van értelme. Kérdés, hogy van-e? Egyébként én csak Winner_hun fórumtárs segítségével tudnám, mert lövésem sincs az e-bay-hez.
[ Szerkesztve ]
-
szabage
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy mi a nickneve a srácnak aki a t500.at.hu-ra pakolgat néha fel cuccokat?(valahol olvastam de elfelejtettem)
Illetve nem tudjátok, hogy ide csak random kerülnek fel dolgok , vagy esetleg kifejezett kérésre is vannak? -
lamazonia
tag
kérdés:
-honnan, hogyan, mennyiért tudnék legolcsóbban szerezni a t410 es gépemhez egy ultrabayes winchester keretet ?Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
evone
őstag
Na ezt mar X41rol irom. Hat ez egy kurvajo gep. ;D
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
nagyúr
válasz tomi.tomi #6424 üzenetére
Sajnos én sem értek az ebayes rendeléshez. Majd megbeszélhetjük.
Ma megláttuk mi a különbség egy jól szerelhető és egy szar között.
Áldozatok:
- párom R61e-je,
-saját T400-am,
-öcsém MSI EX600-a.
Nah mi a 2 fölsőt könnyen szétkaptuk némi belső tisztításra míg tesóm MSI-je egy katasztrófa volt. Úgy van megtervezve alul a fedél hogy pöcökletörés nélkül véletlenül se tudd leszedni. Fel is idegelte magát aztán hagytuk is a fenébe...Mondtam is neki hogy legközelebb Lenovo gépet vegyen.
Més que un club!
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Akinek esetleg opensusét használ, nem találkozott valami videó driverrel hozzá? Vagy howtoval? Néztem thinkwikin, de nem leltem megoldást. Amúgy kubuntu alatt ment rendesen, most az a baj, hogy nem tudok rátenni másik monitort, azt írja nem támogatja.
Intel kártya T400-ban, nincs Ati.#include <sör>
-
fjo
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni: van ötletetek, hol lehet IBM t43-hoz magyar nyelvű billentyűzetet kapni? (ill. kb. mennyibe kerül?)
Úgy tudom, a 14,1 ill. 15 zollos kijelzőjű gépekhez más-más billentyűzet van. Az én gépemnek 15 zollos a kijelzője. Valóban van különbség?Köszönöm a válaszokat, előre is!
fjo
-
hcpeter
tag
válasz hcpeter #6435 üzenetére
Na, ez nem az én napom. A kérdés felvetése után megtaláltam:
sax2 -r, és ott kell bepipálni hogy engedélyezve legyen a két monitor. Előtte init 3, majd init 5-el újra be kell jelentkezni.Király amúgy az opensuse, majdnem minden out-of-the-box, és gyors. Ráadásul a kde 4.4 is hasít rajta, tetszik. Ha valaki linuxban gondolkodik, ajánlani tudom.
#include <sör>
-
buherka
addikt
Volt már?
W510-es teszt
Rendesen melegszik a kicsike terhelésnél. Az a közel 50 fokos burkolat azért, kicsit sok
Az a két oldalsó hangszóróborítás meg úgy néz ki mint egy bazi nagy körömreszelő
Úgy ahogy van...nem tetszik az egész.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
ragereza
csendes tag
Hali!
A véleményeiteket szeretném kikérni, hogy a képen látható ([link]) hőmérsékletek nem túl magasak-e. Mostanában szinte állandóan megy a ventilátor (majd hogy nem felszáll a gép az ölemből ). Eddig nem használtam TPF-t, de felrakva sem lett sokkal jobb a helyzet, annyit értem el vele, hogy nem megy folyamatosan hanem kb 1-2 percenként pörög 3000 rpm-el aztán leáll.
A másik dolog ami nem világos számomra, hogy az everest a gpu diódára 70-72 °C-ot ír addig a TPF miért csak 60-62 °C-ot.És a gépre (T61) Win7 prof van telepítve.
A válaszokat, és a segítőkész hozzászólásokat előre is köszönöm.
-
taltos
senior tag
válasz buherka #6438 üzenetére
Nem volt még, de komolyan nem értem, hogy hogyan kaphat egy notebook ilyen jó értékelést úgy, hogy extrém módon melegszik, hangos, és az akku sem a legjobb. Hát nem ezek az egyik legfontosabb szempontok egy notebooknál?
Egyébként ha már szóba jött, akkor egy másik ThinkPad tesz: ThinkPad X100E.
-
brd
nagyúr
Közben megoldottam: ATT (Ati Tray Tools), Tweaks/Advanced Tweaks, a lenyíló sávban Advanced D3D Tweaks kiválaszt, aztán Tiling Settings/Local Texture Tiling, pipa ki (üres legyen a mező, a No Value nem jó, vagyis egyértelmű Disabled legyen).
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
Közben megnéztem, ez csökkenti a 3D-s teljesítményt, úgyhogy más, ennek a beállításnak az alapértelmezett módjával jól működő programokhoz vissza kell állítani az eredeti állapotot. Tehát mondjuk regkulcsot kell módosítani a játékot indító batch-ben, majd ha befejeződött a program, akkor vissza kell állíttatni ugyanilyen módon a default értéket.
The only real valuable thing is intuition.
-
buherka
addikt
válasz ragereza #6439 üzenetére
Mennyi idős a gép, és mennyit van használva?
Mert ha kb. így néz ki belül a lamella:
akkor tud is tud így melegedni. Képtelen a légkavaró elég levegőt juttatni a lamellák közé.
Lehet, hogy nem ártana neki egy kis takarítás
-
buherka
addikt
Igen...nálam is ez az első szempont, hogy kussban legyen a noti. Az aksi idő annyira nem izgat, mert ahol használom a gépet, mindig van 220.
De ha egy noti hangos, az már nálam megbukott. Extrém erős prociknak ez a nagy hátrányuk a notinál, hogy képtelenség normális hűtést alájuk fabrikálni.Ezért is szeretem a P-s procikat, mert csak 25W-os mindegyik.
Nálam az élményindex a Win7 alatt 5.8-as. A W510-ben egyedül a proci erősebb, a többi szinte tök ugyan az. Még a HD3650-es VGA-t is 6.3-ra értékeli az op. rendszer(#6443) Prom ...rosszabbnak biztos nem rosszabb...csak ez a melegedés ne lenne
[ Szerkesztve ]
-
taltos
senior tag
válasz buherka #6449 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy milyen géped van, de az én T500-ammal is az élményindex jóval 5 fölött van (nem tudom pontosan mennyi), és ehhez olyan hang társul, hogy a barátnőm állandóan kérdezgeti, hogy "be van kapcsolva a gép?". Egy-egy huzamosabb géphasználat után azon élem ki perverz mivoltomat, hogy tapicskolom a billentyűzetet, hogy mennyire hideg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest