- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
Hat nemtudom, feltudnad jegyezni valahogy? Nagyon erdekelne. Sztem amint meglesz az X41em, eljuttatom szervizbe ezt a szart, megcsinaltatok mindent rajta amit lehet, amit nem azt sajat penzbol, es ha ugy tapasztalaom hogy az X41 sokkal jobban ossze van rakva mint ez, akkor azt hiszem megszabadulok ettol a geptol.
Amugy mit vizsgaltatasz át rajta?
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Tim82
félisten
-
orbano
félisten
Néha vibrál a kijelző háttérvilágítása, főleg amikor lejjebb ugrik a fényerő. ezen felül őőő fu nem is tudom mi volt mindjárt eszembe jut. ja igen, van egy kis holtjátéka a zsanérnak tablet módban, nem tudom ez normális-e. ezen felül a táccs is kehes, olyan mint ha el lenne mozdulva az érzékelő réteg vagy nem tudom. nem lehet rendesen bekalibrálni. és mint ha fel is lenne púposodva, a kijelző közepe felé van benne egy nagy holtjáték.
A vér nem válik VAZZE!™
-
nagyúr
-
sghc_toma
senior tag
nem, Thinkpad-del kapcsolatos hir volt az: Öt új ThinkPad a láthatáron.. utolso bekezdes..
[ Szerkesztve ]
in asm we trust
-
orbano
félisten
válasz Napfénysüti #6256 üzenetére
A T400-ban a vinyó kezdett el gyanús szektorokat észlelni, és emiatt néha belassul. Nem tudom cserélik-e, kivizsgálás alatt van. Egyzser már volt szegény, akkor az akksija halt be, kaptam helyette újat.
A vér nem válik VAZZE!™
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #6245 üzenetére
Tegnap mint írtam újra raktam a drivert amit a TVSU talált a FP-nek, azóta tökéletesen működik ismét mint Vista alatt.
Azért köszi.Mikor az első win7-re tettem a frissítéseket akkor a power managert sem rakta fel jól. Leszedtem újra raktam, csak azt külön és az is tökéletes lett.
Lehet meg kellene játszani ezt a leszed, külön újra rak dolgot a HSDPA driverrel is.
Üdv.
-
nagyúr
-
taltos
senior tag
Ha a szűz Win 7-re az AC-t rakod először, az nem jó. A hivatalos álláspont szerint:
The device driver install sequence is depenant on the System Interface Driver install being the first to be installed. This driver has common DLL's that other Lenovo utilities use. After the SMIF driver, with the exception of Access Connections, the remaining device driver install is user's choice.
Access Connections needs the Power Manager Driver installed first, followed by Hotkey Utility, Wireless NIC driver, and then Access Conections itself. -
rankesz
veterán
Az a durva amikor a tulaj erősen kannabisz hívő, és kis dzsangadarabok vannak a befilcesedett porcicába szövődve.
Olyan is volt amikor hirtelen világos lett hogy a tulaj miért beszél kb 3 szó/sec sebességgel: a billentyűzetet kitakarítva kb fél g fehér por jött ki...Sok minden történik egy laptopszervízben (ott dolgoztam), tudnék mesélni de az már egy másik topik.
-
BFeco
aktív tag
Töltsd leLenovo Support & downloads - Hardware Maintenance Manual index - ThinkPad oldalról, a notidnak megfelelő leírást.
Most, nálam nem megy az oldal.20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
N4nI
tag
Üdv
Lenne még egy kérdésemm TP - Linux kapcsolatban. X40, ezt már tudja mindenki...a görgetést (scroll), hogy lehet működésre bírni? Pl.: firefox-ban zavaro h nem tudok görgetni, csak ha megfogom jobb oldalt a sávot és huzgálom.
-
TOZ
addikt
Hozz letre egy fajlt a kovetkezo paranccsal:
sudo gedit /etc/hal/fdi/policy/mouse-wheel.fdi
A tartalma legyen ez:
<match key="info.product" string="TPPS/2 IBM TrackPoint">
<merge key="input.x11_options.EmulateWheel" type="string">true</merge>
<merge key="input.x11_options.EmulateWheelButton" type="string">2</merge>
<merge key="input.x11_options.ZAxsisMapping" type="string">4 5</merge>
<merge key="input.x11_options.Emulate3Buttons" type="string">true</merge>
</match>lehet, hogy a ket utolso merge key sor felesleges is...
A www.thinkwiki.org nekem eddig minden TP vs linux gondomra tudott valaszt adni.
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
köszi, de bátrabb voltam, szétkaptam pikk pakk viszont , brutál mennyiségű porcicát nem találtam, pedig arra gyanakodtam, hogy amiatt kezdett el kerregni a ventilátor. mondjuk mos, hogy kiporszívóztam egyenlőre nincs felesleges kerregő hang, bár még nagy terhelése se volt a procinak, majd figyelem. Viszont jó tanács annak, aki hasonlóképp szét akarja kapni a notit, hogy figyelje a kis piktogrammokat és a szerint csavarozzon, ne észnélkül ,ahogy nekem sikerült első körbe :-)
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy kb 1 hónapja folyamatosan melegszik a vinyóm, legalábbis ezt állítja a HDD Life progi!
Legalábbis eddig nem rémlett hogy sipolt volna hogy "veszélyes túlmelegedés"! Most is 44°c-ot mutat (a max 48°c volt), de most nem jelez, persze CD íráskor szokott csipogni.Megtudnátok mondani, hogy normális-e ez, illetve foglalkozzak a gondolattal hogy vehetek lassan egy új vinyót, vagy egy új gépet, vagy engedjem el a fülem mellett a figyelmeztető jelzést? Ja, egy 2 éves R61-em van! És eddig a ventinek a hangját se hallottam.
[ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
rankesz
veterán
Hmmm, érdekes.
Letiltom a taccspadot, hogy csak a trackpoint menjen, leküldöm sleepbe a gépet, és amikor újra elindítom megint megy mind a kettő. -
evone
őstag
Régen beszéltetek róla, hogy a T4x szeriaknak még sokkal fémesebb hangja volt mikor lecsuktak a kijelzojuket, es ez a T6x szeriaknal elveszett, mar csak egy jellegtelen kattanas hallhato. Kerdes: ez fennall az X41nel is?
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Gondwana
addikt
-
buherka
addikt
Fiúk-lányok...
Kérdés:
Úgy vagyok vele, hogy feltolnám a notira a 64 bites Win7-et. Csak még mindig dilemmában vagyok, hogy fog e működni a Hibrid VGA. Amikor tavaly próbálkoztam vele, nem volt valami okés a dolog, plusz a hotkey driver is xar volt.Az asztali gépemre felraktam otthon a 64 bitest és nem kicsit megtáltosodott tőle...ezért is gondoltam, hogy a notira is felraknám.
Szerintetek?
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Nem akar bekapcsolni a t61-em, melyik szervizébe érdemes elvinni Budapesten?
Előre is köszönöm.Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
nagyúr
-
buherka
addikt
hm-hm..
igaz is...csinálok egy ghost-ot a mostani rendszerről, a biztonság kedvéért...ez jó ötlet.
(#6294) Napfénysüti ...aj-aj...ettől tartottam én is. Akkor marad a Bios alóli kapcsolgatás?
A hotkey driver az jó nálad?(#6295) taltos ....biza megtaltosodott... (értem ám a viccet )
Még a memória kezelés is ugrott vagy 10%-ot és a filmkonvertálást is gyorsabban csinálja meg. Nem gondoltam volna. Valmint netezés közben csak 600Mb körül zabál a renszer a 4GB-ból... Firefox-al.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
buherka
addikt
válasz Napfénysüti #6298 üzenetére
Abból a szempontból talán jobb is kapcsolgatni a Bios-ból a VGA-t, mert így legalább tudok felrakni eredeti ATI drivert és abból a is a legújabbat + legalább az magyar nyelvű is lesz...nem úgy mint a rákos lenovo-é, mert az angol.
Ha meg egy hónapban 1X használom a HD3650-es VGA-t, akkor sokat mondtam, de azt is csak a Display port miatt, mivel csak azon tudok HD filmet nézni.
-
hcpeter
tag
No, sikerült úrrá lennem a driverek egy részén. Leírom, hátha segít másnak is.
A legfrisebb videó driver a win updateről olyat produkált, hogy teljesen elállította a színegyensúlyt. Vissza lehetett állítani, de nehezen, az egér mutatót alig lehetett látni.
Leszedtem, és feltettem a legfrisebb lenovo-s drivert: jó, és végre láttam a fényerő kijelzőt.
Ujjlenyomat érzékelő: legfrisebb wines-el nem ment. Leszedni nem egyszerű, legjobb ha az eszközkezelőben tiltom le, és szedem a drivert, fel a lenovos (ezt megcsináltam vagy 3-szor), és egyszer csak megy.
Hibernálni még mindig nem tudom, de már azon is dolgozok.
Nagyon sok dolog van a gépen, nehéz dolog lenne újrahúzni, de meg fogom tenni.Ha valaki tudna abban segíteni, hogy milyen drivereket tett fel win7 64-bitre, amivel működik minden, azt megköszönném. Felraknák mindent, aztán ghost, meg rendszer visszaállítási pont... Régen mindig csináltam ilyet winre, de most a 7-nél kihagytam :S
#include <sör>
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest