- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz ---Lasali--- #44036 üzenetére
Nem, és nem is lesz hozzá.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SG3rg0
őstag
Nincs valakinek elfekvőbe egy Lenovo 40Y8519 Webcam?
-
audi100td
nagyúr
válasz SzalaiG #44051 üzenetére
T61p-t helyedben hanyagolnám, őszintén szólva a rev2-es nvidia chipekben sem bíznék meg 100%-ig, lehet idővel hasonló sorsra jutna mint a mostani alaplapod.
Ha a szerviz nem cseréli ingyen garancia időn túl, még úgy jársz a legjobban ha elbontod a gépet, a bejött pénzből meg veszel mondjuk egy T500-at, vagy ha elég 14" T400-at, utóbbi olcsóbb.
-
Borote
addikt
válasz SG3rg0 #44056 üzenetére
Wow, van Lenovo Webcam? Náluk csak potom 750 csájna máni
Hasonló stílusú Lenovo hangfal nem létezik? -
soldi3r
veterán
jogos, en azt az orszagot nem neztem
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
nagyúr
Hello!
Úgy nézem, kicsit kontaktos a t60-asom a tápcsatlakozónál (megmozdulok, és azt jelzi, hogy épp az akksiról megy, nincs bedugva).
Kicsit mintha mozogna maga a csatlakozó. Találkoztatok már ilyennel?
Mit lehet ezzel csinálni?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tikakukac
titán
válasz MrSealRD #44041 üzenetére
Régi gép, általános felhasználás, esetleg olyan játék, ahol olyan GPU limit, mint állat, ott mindegy. Ha kiherélem tesóm gépét, és rakok 2 gigát 4 helyett, akkor is pont ugyanaz lesz nagyon sokáig a gép, max, amikor elkezdi tolni a 30 chat ablakot, akkor lehet olyan, hogy indul a lapfájl. Most, hogy toltam a Run-t, még mindig hamarabb fogyott el a GPU, pedig azért ez a kari még mindig nem egy integrált.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
spyspyspy
csendes tag
Sziasztok! x200 dilemmában oda jutottam, hogy elakadtam.
1. versenyző: 55-ért 6 cellás gyári akkuval x200s (sajna csak celeron M-es)
2. versenyző 65-ért szar akkuval x200 (ez core 2 duo)
Nekem fontos nagyon az akkuidő de szeretnék olyan vételt amiből majd ki is tudok szállni és nem akkor jövök rá, hogy én voltam a balek akire mindenki várt
köszi előre is ha van javaslat! -
spyspyspy
csendes tag
válasz spyspyspy #44072 üzenetére
már azon is agyaltam hogy ha ennyire nincs eladó ezekből a típusokból, akkor veszek egy t60-t61 valamelyiket 14-esben amihez jó az akku, és tud mindent. ez akkor megvan 50-ből fél év garival. Csak nekem nagy és súlyos. Én azt gondoltam ebből a típusból van bőven eladó, lesz majd jó vétel. Aztán sehol semmi.
-
Tikakukac
titán
válasz spyspyspy #44076 üzenetére
Az a Celeron M azért minden, de annyira nem ok. SL procisat keress, az meg nem lesz minden bokorban, pláne rendes akkuval meg minden körítéssel. Hidd el, elég sok időnkbe telt nekünk is mire összehoztuk.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz btudos #44077 üzenetére
nagyon jól mondod, annyira ez van bennem. Én a 60-at is sokallom, de tény, hogy nem nagyon van. Lehet, hogy megpróbálom, ha nem akkor várok. Még nem tudom. De köszönöm a megerősítést. Menekülőútnak az van bennem, hogy a laptopsystem árul felújíott 6hó garis t60-t61 gépeket. 45-50 ezer Ft.-ért talán megteszi aztán ha lesz jó x200 akkor ezt talán könnyebben el tudom adni. Ez rossz terv?
-
btudos
nagyúr
válasz spyspyspy #44079 üzenetére
Én nem cifráznék. Légy türelmes, előbb utóbb lesz megfelelő X200, ha nem tudod lealkudni. Úgyse lesz nyugtod addig amíg meg nem veszed, viszont ha veszel mást, akkor azt megint el kell adni hogy legyen pénz az X200-ra, extra szívás az is.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz Dhampir #44088 üzenetére
áááá ennyire lúzer nem lehetek. Én a harmadik oldalnál meguntam a sok árukereső-vatera-apronet és egyéb hirdetéseket meg a sokk akkut és újnotebook oldalt.
Na jó szóval köszönöm szépen, igen, ez elég jó ajánlatnak tűnik, sőt. Ma elmegyek megnézem. Van egy x61s is, az is jónak tűnik.
http://www.mindenolcso.hu/hasznalt-notebook/lenovo-thinkpad-x61s-b-/c2d-l7500/2048/80/flypage.tpl.html
Nekem mindkettő megfelel. Szerintetek a dokkoló kellhet manapság valakinek és ha igen milyen nagyságrendért lehet eladni? -
ielektros
senior tag
válasz spyspyspy #44089 üzenetére
az ultrabase dokkoló olyan 15-25 euro kozott mozog ebay-en Nemetorszagban. En is annyiert vettem az enyemet. De en hardverezem sokat, es neha kell I2C programozas stb., igy nekem a dokolon levo hardveres soros port is jol jon parszor. A dokkoloban van az optikai meghajto is. Az is jol jon neha. Ritkan az igaz de akkor mindig nagyon kell.
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
bocs az kimaradt a hozzaszolasombol, hogy Ultrabase X6-ra gondoltam. Az X200 valoban tobbet er ha nem is nagyon sokkal.
-
balaaazs
senior tag
Olybá tűnik sokat károgtam, meghallotta a gép Felteszem az nem normál, ha az 'n' meg az 'r' betű csak középen érzékeli a nyomkodást. Bármi más betűt bármelyik sarkán megnyomva érzékeli, de ez a kettő nem?
Ok, megoldás esetleg? Vagy gari, vagy küldjem vissza hogy egy másikat kérek? Mert még 8 napon beül vagyok.¯\_(ツ)_/¯
-
Kbali
nagyúr
válasz balaaazs #44094 üzenetére
Nem ment semmi morzsa a billentyűzetbe? Bár 430-ad van? Akkor ez nem áll. Ha 8 napon belül küldöd vissza, akkor nem cseréltetheted, csak az árát kérheted, ill. rendelsz egy másikat.
Ha 3 napon belül vagy, akkor kérheted a cserét, bár ez nem tudom, hogy netes rendelés esetén él-e?
Vagy egyenest jelzed mondjuk a Smartservice-nek és beviheted, megcsinálják (legalább a gépet nem kell újra belaknod). -
spyspyspy
csendes tag
válasz balaaazs #44098 üzenetére
ok, de tulajdonképpen van értelme áhítoznom rá?
Régi lenovomban volt de sosem használtam, nyűgös volt. Most is olvastam pár helyen, hogy többször le kell húzni blabla. Tulajdonképpen hol érezni igazán szükségét? Vagy ki mire használja? Valóban működik, hogy összegyűjtöd a jelszavakat és pl gmailbe az ujjaddal lépsz be?! -
Azazael
aktív tag
Köszönöm a tippet! Van amúgy különbség, hogy az SSD-t az optibaybe teszem, vagy a HDD helyére? Mert a HDD-n rajta van a gumi keret, meg a szalag, hogy könnyebb legyen kivenni, míg az SSD-n ugye nincs semmi, nem remeg, egyszerűbbnek tűnik berakni az optika helyére. Cserélgetni meg az optikát nem fogom, van külső meghajtóm is, telepíteni pendrive-ról szoktam. Magyarul ha az oprendszert tartalmazó SSD-t az optibaybe teszem, az okozhat bármilyen problémát? Bootolásnál/sebességben stb? (Mert a sima optikát ha nem használom akkor simán leválasztja a gép, amivel a Thinkpadnél találkoztam először).
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest