- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
Hello!
Lenne egy olyan kerdesem,hogy milyen konnyen karcolodik a kijelzo?
-
sephirot
tag
Sziasztok. Vettem az órához egy fém szíjat, ami mágnesesen rögzül. Azóta volt egy szoftver frissítés is és most nem tudom eldönteni, hogy a compass csak simán nem működik, vagy a mágnes miatt nem tudom kalibrálni? Nálatok mi a helyzet ilyen téren?
-
Tiger.
nagyúr
válasz sephirot #2353 üzenetére
Működni működik, de a pebble timehez képest nagyon lassú, úgy is mondhatjuk kb 10fps a mozgása, míg a pebble time 25fps
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
S@c@
őstag
válasz szabi__memo #2359 üzenetére
Hol lehet ilyen jo aron venni kintrol?
-
S@c@
őstag
válasz szabi__memo #2361 üzenetére
Köszi és mik a tapasztalatok mennyi ido alatt erkezik meg?
-
gyemipapa
senior tag
Biztos, hogy ezt az android kontra ios magasröptű vitát az Amazfit Bip okosóra topikjában kell lefolytatni, tele offolással? Nem tudnátok egymás közt priviben?
[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Vagany
őstag
válasz gyemipapa #2365 üzenetére
Mivel az óra önmagában semmit nem ér csak egy másik okos eszközzel szinkronizálva, így annyira nem is offtopik, hogy milyen OS-szel, programmal szinkronizáljuk és az esetleges hiányosságok nem az óra miatt vannak, hanem az idiota OS miatt.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
pusihusi
addikt
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, ebből az egyszerűből valaki tudna esetleg csinálni egy 24 órás magyart?
[link] -
szpali
addikt
Amazfit kérdés
Gmail alkalmazás "Levelek szinkronizálása" ertesítés esetén is rezeg a cucc. Le lehet valshig, hogy tiltani ezt?
Ha a MiBandage-ben veszek fel szűrést erre, akkor az email-ek sem rétegnekiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
S@c@
őstag
Hello!
Budapesten van valakinek elado folia ra?
-
Upo
addikt
Most próbáltam ki a TCX exportos mi fit modot, és ezzel végre működik az export, a pulzus adatokat is rendesen exportálja. Endomondoba importálva gyors összehasonlítással hozza a mifit által mutatott adatokat, távolság, tempó, pulzus átlag és max-min értékek stimmelnek.
A mifit exporter nem volt jó, egész más értékek jöttek ki, és pár km után megszűnt a pulzus grafikon, nem exportálta rendesen. De végre itt egy működő megoldás, és eddig egész gyorsan követi a play-es mi fit verziókat a mod.Telegram @MifitTcxExport csoportot vegye fel akinek kell.
Ha az androidos endomondo app tudna importálni tcx-ből akkor tökéletes lenne az élmény, de megoldom mobil böngészőből.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Tiger.
nagyúr
Ma elég sokat szakadt meg a kapcsolat az óránál, másnál is?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
gyemipapa
senior tag
-
bl4ze
veterán
válasz gyemipapa #2378 üzenetére
Ezt én is észleltem, nem is annyira tetszik. 3-4 méteren túl már nem "látja".
Ma nálam egész normálisan mutatja az akt. hőmérsékletet, mondjuk 1 méterre vagyok a telefontól, de múlt héten még úgy is folyamatosan "dobálta" el az akt. hőfokot....
Jó kis óra ez a Bip, de vannak azért dolgok vele....:. bl4ze .:.
-
gyemipapa
senior tag
Neked is 1 méteren belül dobál??? (teló zsebben, óra csuklón)?
Mert akkor ott tényleg bibi van, vagy az órával, vagy a telóval.
Hogy melyikkel, az csak úgy derülhet ki, hogy órát másik telóhoz párosítod, illetve telóhoz másik BT eszközt párosítasz... De szerintem egy BT vagy műxik, vagy nem, spontán nem szokott "legyengülni" az ereje.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
Jaj az aktuális hőfok az egy külön kérdés... ez nem BT kérdése, nézd meg, hogy az óra ettől még csatlakozva van. Pl. nekem most is jönnek az értesítések, de az aktuális hőfokot épp nem jelzi, pedig fél órája még mutatta, hogy 23 fok van.
Ez az időjárás rész frissítésével függ össze... De persze ha elégedetlen vagy az órával, szabadulj meg tőle.
Nekem ennyi pénzért tökéletesen megfelel.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
bl4ze
veterán
válasz gyemipapa #2386 üzenetére
Aktuális hőfokkal van gond : mással nem igen látom.
A BT "távolság" érdekes - nem kéne, hogy 3 méter után gond legyen vele.Megszabadulni nem fogok tőle, ennyi pénzért (14 E Ft) tökéletesen megfelel, van egy-két buta dolog, idegesítő dolog, de nem egy 60-70 ezres óra, szóval ezzel együtt tudok élni.
.:. bl4ze .:.
-
nyzoli72
csendes tag
hát passz, nálam eddig semmi gondom nem volt a bt kapcsolattal, sőt, ma meg is lepődtem, ház előtt megálltam a kocsival, telefon maradt a tartóban, én felszaladtam az elsőre. igaz közel az ablakhoz voltam, de jött egy hívás és a teló jelezte a csuklómon. kb légvonalban úgy 15-20 méterre lehettem a kocsitól, a teló bent bezárva én meg egy ablakkal beljebb egy szinttel magasabban.
-
S@c@
őstag
Hello!
Nektek is minimum 5percenkent pulzust mer az ora? Hiaba allitottam 10 vagy 30 percre. Az ora 5percenkent mer pulzust,ha setalok percenkent.
-
gyemipapa
senior tag
Nyugalmi pulzust jól mér, csak épp ennek nem sok értelme, sportoláshoz viszont alkalmatlan, hasonlóan a drágább társaihoz, ahhoz mellkaspánt kell. Nálam is ki van kapcsolva, csak feleslegesen terhelné az akksit.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
pusihusi
addikt
Nekem kb. ugyanannyit mért futás után, mint a felkaros vérnyomásmérő (pulzus mérős is) 2-3 +- . Azonnal mérem így nem a nyugalmit méri!!!
Üdv. Feri!!
-
Upo
addikt
Telegram @MifitTcxExport csoport (mint írtam párral előtte). [link]
Ahogy jön ki a play-en új mifit, csinálja is a modot a srác.
Ez a tcx exportálás durván komolyabb benne mint a mifit exporter sima outputja, sokat dolgozott a korrekciós algoritmusán, és amin én eddig próbáltam, az endomondoba importálva ugyanazok az adatok jönnek ki mint amit a mifit is mutat. Ez meglepetés, a mifit exporter exportot importálva totál más dolgok jönnek ki, távolságok, sebességek, pulzus adatok totál szét vannak csúszva.
Kis apróság amire rátaláltam: [link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Én az activity export miatt kezdtem használni ezt a verziót, de felfigyeltem rá hogy ezzel stabil a hőfok jelzés is. Az utolsó verziónál írta a srác, hogy a bluetooth connection kódot is tanulmányozta benne, és emiatt a 3.3.1-ből csinált egy újabb, módosított változatot. Elvileg a hívás azonosításon is segít, bár nekem az a gyárival is jó volt, mellékhatásként meg a hőfok is stabilabb lett vele.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Xbs
csendes újonc
Ebben a Bip órában nincs pulzusmérő szenzor, csak közelség érzékelő szenzor!
Aki azt írja vagy mondja, hogy neki pontosan mér, az valótlant állít erősen!
Mozgásból próbál kalkulálni, nulla sikerrel.
Nekem van egy profi versenyzőknek fejlesztett
pulzusmérőm, Scosche RHYTHM+. Ezt ajánlom annak, aki valós idejű
mérést akar.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Arra még jó egy polar hrv képes mellkaspánt is, pl. a H7 az egyik legpontosabb a mezőnyben. Futós topikban volt linkelve összehasonlító teszt sok típussal, a H7 gyakorlatilag a laboratóriumi orvosi diagosztikai műszerrel összehasonlítható pontosságú, a mezőny legjobbja és legolcsóbbja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs