- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapírVilla
tag
Az új hivatalos Mi Fit-el visszaállt az eredeti állapot, most már jó (magyar nyelvű telefon).
-
vampire17
addikt
válasz PapírVilla #1304 üzenetére
igen? nem lesz kinai az ora, ha szinkronizalsz Mi Fit-ben?
-
Viper26
nagyúr
Flight mode van az órán?
Értesítést hogyan lehet törölni, mindig végig kell lapozni az összeset?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
retesz147
addikt
Én felraktam az általad linkelt 3.2.8-as eng-et....nekem helyrerakta a számlapot és nem lett kínai (nekem sose volt kínai szerencsére).
Most viszont nem jelez frissítést....Kikeresem play-en a Mifitet és ott azt írja, hogy verzió 3.2.9 és hogy telepítve van,nem dob frissítsét, pedig a 3.2.8 eng van telepítve...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
vampire17
addikt
Akinek kinai maradt a telo:Mi Fit app-ot torolni teljesen. telefon nyelvet allitsatok angolra, telefon restart, aztan a Playbol rakjatok ujra a Mi Fit-et.Fontos, hogy a Mi fit telepitesekor a bejelentkezesi kepernyonel "united states" legyen!Ha folraktatok, mehet vissza magyarra a telo, az ora angol marad.elsiettem.... ugyanugy visszaall kinaira elso BT elvesztes utan.
[ Szerkesztve ]
-
fzoli86
tag
nalam is müxik csak 4* kellett csatlakoztatni
mondjuk a pulzust nem tölti le az órából a mifit...
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem most az a legújabb, hogy csak negyedik-ötödik próbálkozásra megy végig a frissítés. Play Store-os MiFit. Nem tudom, miért csinálja.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
fzoli86
tag
válasz darthsmoke #1313 üzenetére
detto....
viszont face lite ertesítését nem jelzi...pedig be van lőve...[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Nekem az előzővel is csak a nyelv probléma volt de a mai frissítés ezt nem oldotta meg... Marad az angol telefon.
-
kicsizee
aktív tag
hali, a 3.2.9-es frissítés az csak az update képernyő problémára magyar nyelvű teló esetén adott megoldást? aki feltette annak hiba nélkül műxik a band?
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
-
retesz147
addikt
válasz vampire17 #1317 üzenetére
Akkor nálam ezért nem volt soha kínai. (int-et vettem)
Első bekapcsoláskor ugye rögtön frissített angolra, aztán 3.2.8-al jött a csatlakozós képernyő. (vagy 6x flesselgettem a millchaout, de sose lett jó, ha elvesztette a BT-t visszajött a csatlakozós képernyő), tegnap pedig megcsináltam a módosított 3.2.8-at és most tökéletes.
3.2.9 még nem tettem fel, de nem is tudom, mert play azt írja az van fent, pedig nem. Újratelepíteni most nem fogom.Xiaomi 13 eu dev...
-
kicsizee
aktív tag
válasz Grisa bácsi #1319 üzenetére
nekem soha sem volt kínai írásjelem, csak az ékezetes karaktereket nem tudja kezelni. köszi a választ
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
Upo
addikt
Gadgetbridge Changelog
Version 0.24.4
Amazfit Bip: Fix language setting on new firmwaresBlogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
vampire17
addikt
válasz mucsgyver70 #1328 üzenetére
Nalam most tartja magat, nem vallt at kinaira mar kb 2 oraja.
pusihusi : Igen egyutt hasznalom, a Notify-t ertesitesekre+zenevezerles, a Mi fit minden masra. (szinkronizalas, stb)
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz vampire17 #1330 üzenetére
Én bizony most visszadobtam a play 3.2.7 mi fit-ből az 1.0.70 firmware-t, play-en mifit frissítés letiltva, 3.2.7 telepítve. Befrissítette az agps-t, tökéletesen működik magyar telefonnal angol az óra. Rátoltam az olaszok font fájlját is, ékezetek is jók most. Nekem visszaállt az ideális állapot, mi fit-el működik ami nekem kell.
A buborékos fóliáért én kérek elnézést. Poros helyen felperdült, tiszta por lett a fólia alatt. Leszedtem, elmostam, visszaraktam, de buborékos maradt (elsőre tök jó volt). Amíg nem ér ide a másik addig ez marad.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
xedos
addikt
Szóval...
Mindent próbáltam, emmi nem segített :-(
Végül a Notifiynél rámentem a latest firmwarre, kiválasztottam a 3.2.6-os Mifittet (ekkor ő kiszedi belőle a megfelelő fájlokat) és megkérdezi, hogy mit frissítsen: Res- firmware vagy GPS.
Idáig hiába választottam a RES-t vagy firmwaret, semmi nem változott. Most a GPS-t választva lefrissítette és megjelent a számlap! Közben a Mifit 3.2.9 fent volt és az óra is 1.8.6-os firmwaret mutat. -
Upo
addikt
válasz Viper26 #1333 üzenetére
Ugyanúgy mint a .res és .fw-t, a gadgetbridge simán felteszi.
Innen letöltöd a "this file" linket (nézem hogy elég gyakran frissítik, már újabb mint amit én felraktam). Ez egy .ft fájl lesz. A többi már nem kell hozzá, mert azóta a sima gadgetbridge is tudja frissíteni a fontot.
A play-ről a 3.2.7 mifit-ben levő 1.0.70 firmware támogat fontokat, a 3.2.6-ban levő még nem!
Tehát .ft fájlt fel kell rakni és ennyi, onnantól kockák helyett ékezetek lesznek.
Szerencse hogy a 3.2.7-nél még nem kezdték a baromkodást, mert az eggyel régebbit nem lehet ékezetesíteni, az eggyel (kettővel) újabb meg kínaira teszi az órát.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Boresz
tag
Sziasztok!
A Mi Bandage app béta verzió elérhető (2.4.1)
Itt kell regisztrálni: https://play.google.com/apps/testing/hu ... .mibandage- új Mi Fit firmware támogatása (Bip angol nyelv probléma javítása) - tyúkláb 3.2.9 Mi fit-el
- egyedi font firmware karakterek megjelenítése - ékezetes font fimware támogatása, aki feltöltötte egyedileg (ki kell kapcsolni: Beállítások/Szöveges ikon/Karakterek átalakítása)
- leggyakoribb hangulatjelek megjelenítése - emodzsi ikonok átkódolása karakteres verzióra
- Kínai nyelv támogatása -
ro3000
tag
Jó volt ez a Mi Fit baki. De ténylegesen mi is változott? Mert én semmit nem vettem észre.
-
Elek_tron
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni, hogy BIP-re telepített ékezetes betűkészletet hogyan lehet eltávolítani, felülírni???
A kendvenc appom (Bandage ) nem működik megfelelően miatta...
Poco F4 mobiltelefonról
-
rasky
senior tag
válasz darthsmoke #1336 üzenetére
https://play.google.com/apps/testing/hu.tiborsosdevs.mibandage
-
Elek_tron
csendes tag
hogyan lehet a mi fit apk-t kicsomagolni?... és vegyem ki belőle az ft fájlt?... és csak azt tegyem föl az órára?... A legfrissebb mi fit (3.3.0.1 van fent...
Poco F4 mobiltelefonról
-
sax1
csendes újonc
Sziasztok! International verzió esetén simán Mi Fit frissítéssel (3.2.9) minden ok. Teló magyar, óra angol.
3.2.9 Fw-1.0.86 - Több órája minden ok. Szinkronizálás, bluetooth bontás, teló újraindítás után is. -
Upo
addikt
válasz vampire17 #1347 üzenetére
De akkor angolra állított telefon nyelvvel se kéne mennie! De úgy megy! Akkor ennek mi értelme? Tehát az angol/amerikai piacnak tökmindegy hogy mi a helyzet, mert náluk angolul megy a kínai bip is! És mivel spanyol is van már az órában, spanyolnál meg spanyol. Tehát a kínai-angol-usa-spanyol nyelvű piac kivételével szopatnak mindenkit, aminek nem sok füle-farka van. Ez már a cn újév előtti bódultság lesz, majd feb. 26 után kijózanodnak és megcsinálják.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- 15 Pro 128GB Black Titanium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest