- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Urak, Mi Bandage-ot ki használ ?
Hol lehet beállítani, hogy minden vacak ne jelezzen, csak amit én akarok APP ?
Sok ilyen "pre configured" jelzése van : Waze, Messenger, stb. Nem szeretném ha mindenre jelezne, rezegne, csak az általam "kért" appokra, jelzésekre, notification-okra.
Valaki tudna ebben segíteni, aki használja a Mi Bandage-ot? Köszönöm.
.:. bl4ze .:.
-
Upo
addikt
Most nem használom aktívan, de az értesítések alatt lehet hozzáadni-elvenni nem?
A nagy zöld + ad hozzá értesítés csoportot, csoporton belül a kis + ad hozzá alkalmazást, és kukázni is lehet.
Illetve az előre definiált appokhoz lehet kizárás csoportot valahogy hozzáadni ahol kizárhatsz appokat (pontosan nem tudom, ezt a részt nem használtam soha).
Jobb felső sarokban az i gomb alatti szövegeket érdemes végigolvasni, csomó olyan dolgot tud amire nem is gondolnál.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
beci
őstag
Sziasztok.
Mifit-el frissitettem az orat majd felraktam a Notifyt.
Viszont ha torlom a gyari alkalmazasban a parositast,es torlom a Mifitet,nem kapcsolodik az ora a Notifyhez.
Azt irja,hogy varja a csatlakozast a Mifittel.
Egyutt jol mukodik de kulon csak a Notify nem akar.
Mi lehet a gond?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
igmetall
csendes tag
Nem kell. Törölt a csatlakozast a Mifitből, majd töröld a Mifitet a telefonról. Utána óra és telefont úja kell indítani.
Notifyban: Beállításokban biztonságos üzemmód, speciális beállításokban erőltetett csatlakozás legyen bekapcsolva.
Csatlakozás. Ha nem megy 2x sem, oldalsó menü amazfit újracsatlakoztatása, várj 1 percen, majd csatlakozás. Ha így sem, BT logó ablak tetején (újra csatlakozás,)
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Köszönöm, abban a részben mindent kikapcsoltam, így remélem csak az egyéni értesítések fognak működni.
MÁS : Egyéni értesítéshez felvettem, hogy az Android "Óra"-t is kezelje, azaz ha ébreszt az "Óra" alkalmazás - jelezzen a Bip. Nem jelez. Ez normális, nem fogja "kezelni" az óra riasztását, ébresztést ?
.:. bl4ze .:.
-
igmetall
csendes tag
De gond! Leírom neked...
1. Legújabb Mifit-vel (apkmirror 3.3.1) frissítsd le az órádat. FW 1.1.0.15 telepítve lesz.
2. FONTOS: Mifit és az óra között töröld a kapcsolatot és uninstalláld a Mifitet és minden Bip alkalmazást a telefonról.
(3. lehet hogy egy fura kép jön be https://i.imgur.com/vgCzSA6.jpg ne ijedj meg!)
(4. Ha a fura kép fennáll, töltsd le a Gadgetbridge alkalmazást és csatlakozz az órához. Ezután már megjelenik a rendes kijelző (óra lépés stb). Ezt követően csatlakoztasd szét az órát a Gadgetbridgeben és töröld is a kapcsolatot (kuka ikon)
Gadgetbridge uninstallálás!)
5. Telepítsd a Notifyt.
6. Indítsd el engedélyezd a Beállításokban a Biztonságos üzemmódot, ill. az utolsó menüben az előltetett csatlakozást is.
7. Indítsd újra a telefont majd az órát.
8. Kapcsold be a GPS-t, Wifit, Bluetooth-t.
9. Notify indít, kapcsolódik [engedélyezni kell az órán a csatlakozást (pipa ikon)], szinkronizál. (1-3 perc)
(10. Ha nem, oldalsó menü Amazfit újra csatlakoztatása, vársz 1-2 perc, csatlakozik. ... vagy nem.)
(11. Főoldalon felül BT jel (BT újra csatlakoztatása), majd várj 1-2 percet, csatlakozik.).
12. Ha még mindig nem, telefon újra indít, 10-11 lépés újra.
13. Ha így sem, telefon és óra újra indít, majd 10-11 lépés újra.
14. Csatlakozott, szinkronizált. Örül[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Ma kézhez kaptam a Bip-et. Hát ez nagyon jó cucc! Már most imádom. Notify & Fitness alkalmazással használom, feltettem a magyar font készletet, csak sajna ha Messengeren küldték a különböző emojikat, eléggé hülyeségeket jelenített meg, így beállítottam hogy spéci karaktereket felejtse el, de így marad az ékezet nélküli betű.. de inkább ez..
Jó kis óra, ennyit bőven megért. Melóba tökéletes lesz. GPS adatokat milyen app-al lehet kiszedni belőle?
-
igmetall
csendes tag
válasz pusihusi #2114 üzenetére
3.3.1-nek írja a legújabbat
https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/Nem pontosan fogalmaztam. Nem gond, de megy néküle is. Ha Mifit jól van párosítva mennie kell a Nofity-nak is.
Csak én nem szeretem a Mifitet, mert nem hagyja aludni a telefonom
[ Szerkesztve ]
-
takidj
csendes tag
Sziasztok.
Nekem olyan gondom van, hogy semmire nem reagál az óra. Pinek megtisztítva, a töltőn ott az 5,15V, töltőre rakva is megpróbáltam bekapcsolni, de se kép se hang, hosszan nyomva se a powert.
Valakinek valami ötlete? Pár külföldi fórumon is találkoztam már a kérdéssel, de megoldásra nem lelek.
Köszi!
-
Boresz
tag
Szia!
Ha a telefon ébresztő jelzésekor akarsz automatikus jelzést a Bip-en, akkor az Idő/ébresztő/jelzés telefon ébresztésekor funkciót kapcsold be.
Nem biztos, hogy kompatibilis a gyári óráddal (amiről tuodk: Xiaomi, Sony, LineageOs, Cyanogenmod alatt eddig jó volt), ha nem jó de szeretnéd a funkciót akkor telepítsd a Google Clock-ot a play-ről azzal kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
sLINKy
tag
-
igmetall
csendes tag
-
sLINKy
tag
Aki esetleg iOS alól akarja megszűntetni a sok sok ?-et az értesítésekben leírom mielőtt elverne ő is egy fél napot az életéből.
-Rögzített post-ban levő módon magyarítod az órát ANDROID készülékről.
(Kérdések között ott a leírás: K: Magyar nyelven van lehetőség a Bip használatára? részen keresd)
-Kinyomod a bluetoothot az ANDROID eszközödön.
-Mi Fit-et feltolod iOS eszközödre, belépsz, párosítod az órát vársz, hogyha szinkronizál.(Ha akarsz WatchFace-t is akkor ezt is megcsinálod: )
-Kinyomod a bluetoothot az iOS eszközödön.
-Visszanyomod a bluetoothot az ANDROID eszközödön.
Mivel Gadgetbridgeben párosítottad az eszközt megmarad a párosítás. (én mondjuk töröltem a párosítást és letöröltem a Gadgetbridget ezért ha nem jó a megmaradt párosítással töröld a párosítást és töröld a Gadgetbridget majd rakd fel megint és párosítsd a BIP-eddel)
-Felrakhatod a Notify & Fitness-t és mivel párosítva van az ANDROID eszközöddel tudsz rá rakni WatchFace-t a leírt módszerekkel.
-Kinyomod az ANDROID eszközödön a bluetoothot.
-Visszanyomod a bluetoothot az iOS eszközödön.
-Ha nem jönnének az értesítésekről rezgések, indítsd úrja az órát megoldja.-Örülsz, hogy működnek az ékezetes karakterek és magyar az órád plusz van WatchFaced. (ö és ü még problémás ö? és ü? lesz belőle)
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
bl4ze
veterán
Szia,
A gyári Stock Google Clock (Óra) van fent, azzal ébresztek.
Annyi, hogy a telefon éjjel repülő módban van, így a BT nem megy - megnéztem a "Idő/ébresztő/jelzés telefon ébresztésekor" részt, be volt kapcsolva, de a BT nem - így most rányomtam, hogy BT bekapcsolása.
Ezzel remélem átveszi a Clock ébresztést majd.:. bl4ze .:.
-
pusihusi
addikt
válasz igmetall #2116 üzenetére
Miért, nem azért van hogy állandóan műkődjon? Énnálam minden megy kb 20 nap alatt merül le!
"Csak én nem szeretem a Mifitet" Nem muszály törölni, elég kikapcsolni! V. nem?
[link] ez a legujabb.
beci: Szerintem a miFit fent maradhat, nekem fent van a Mifit, MiBandage,Gadgetbridge,Notify & Fitness for Amazfit.Tools & Amazfit-s faszául működik minden.
Gadgetbridge,Notify & Fitness for Amazfit-MiBandage ez a 3 kikapcsolva, ha kell valamit csinálni akkor aktíválom! A telefonom Nokia 8 8.1droid.[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
beci
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,jó lett.
Meg is vettem a pro változatot.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
szabi__memo
nagyúr
Playen a 3.3.1
-
darthsmoke
Korrektor
válasz szabi__memo #2129 üzenetére
Én is köszönettel tartozom, srácok!
Magyarosított kínai órám volt, de ma inkább először felraktam a hardververziót változtató firmware-t, majd a Play-es új MiFit-et, az új firmware-rel, majd az ékezetes fontot. Úgyhogy lett egy international, angol órám magyar betűkkel.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
sLINKy
tag
válasz darthsmoke #2130 üzenetére
ö-ü jó benne? vagy ?ö ?ü lett? meg emoticonok ?-ek
-
darthsmoke
Korrektor
Küldtem magamnak egy mailt "árvíztűrő tükörfúrógép" tárggyal, és abban minden ékezet rendben volt, nem voltak mellette ?-ek. Az emotikonokat nem tudom, olyan üzenetet még nem kaptam azóta. Viszont a MiFit mellett nekem fenn van a Mi Bandage is, a karakterkonvertálást kikapcsoltam, míg az emotikonok konvertálása be van kapcsolva. Majd ha kapok olyan üzenetet, jelzem, mi a helyzet.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
őstag
Nekem ma a Notify PRO teljesen meghülyült.. nem hajlandó jelezni a messenger üzeneteket és az emaileket.
Most visszaváltottam Mifit-re. Egyenlőre az szépen megy. Csak ugye a emojik helyett húzza a vonalat, de hát ez van. -
sLINKy
tag
válasz darthsmoke #2132 üzenetére
ios alól vagyok ezért csak a Mi Fit-es alkalmazás játszik. Leírnád majd a teljes telepítés menetét? most nekem is a legfrissebb magyar verzió van. Amikor simán a legfrissebb Mi Fit appból frissített fw-re akartam felrakni a fontot gadgetbridge-el azt írta, hogy nem megfelelő verzió. :\
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ezzel a programmal tud együtt működni az óra?Valaki próbálta már?
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
sLINKy
tag
Berendeltem egy Pace-t is a teszt kedvéért max eladom. Egyenlőre nem látom miért lenne szükségem BIP-nél komolyabb eszközre, de a kíváncsiság nagy úr.
-
szabi__memo
nagyúr
Még mindig a 3.2.7-en vagyok. Vajon a 3.3.1 is visszateszi kínaiba? :-s
Ha nem muszáj nem erőltetem még az international átalakítást[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz szabi__memo #2138 üzenetére
Vissza teszi sajnos.
-
szpali
addikt
válasz Grisa bácsi #2140 üzenetére
Ez csak részben igaz, a MiBand 2 legjobb tudomásom szerint együtt tud működni vele.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Upo
addikt
válasz szabi__memo #2138 üzenetére
Átalakított óra, 3.3.1 play, frissítette a firmware-t 0.1.1.14-re és maradt angol. Amúgy kínai lenne ez is az átalakítás nélkül. Uni font gadgetbridge alól visszarakva, működik mint előtte is.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
beci
őstag
válasz Grisa bácsi #2140 üzenetére
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
válasz Grisa bácsi #2147 üzenetére
Csak az van integrálva,hogy kommunikál vele.
Sajna a progit külön meg kellene venni...Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest