Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz spuros #25150 üzenetére
Szerintem ezen a házon csak az előlap osztja meg az embereket. Mert amúgy 11k-ért nagyon jutányos, alsó tápos, fekete belül is meg minden szóval jó vétel. Én személy szerint nem mondanám az elejére hogy csúnya, azt sem hogy szép, inkább érdekes.
A belsejét szépen elrendezted, ennél sokkal jobban a ház adottságai miatt nemhinném hogy lehet.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
csokad
senior tag
Spuros: nekem is tetszik! bár a házikó nem de a lényeg ugye hogy neked tetszen.
a hétvégén össze dobtam a gépet én is, majd talán ha nem leszek lusta leszedni az oldallapot rakok pár képet.
lemondtam a PC-Style-ról, mert se pénzem se időm nincs rá és nekem így is megfelel.[ Szerkesztve ]
-
Probber
őstag
(#25150) spuros
Szerintem abszolúte vállalható a ház, ennyit bőven megért és korrekt lett az elrendezés is.Válasz akart lenni...
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
félisten
-
spuros
őstag
válasz D1Rect #25157 üzenetére
Lapítgatás? Megpróbálom holnap. Az a zsugorcső vagymi amit gyárilag rátesznek a kábel harisnyára az szörnyen kemény.. Nem tudom mennyire lesz sikeres. Ha vhogy szét lehetne teríteni a kábeleket akkor simán elférne..Mindenkinek köszönöm a sok szép szót és igérem leszokom a Monster energy-ről.. Csak a fejem meg a hasam nő tőle..
-
albert8
veterán
Ez hogy tetszik?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
valaki tud mutatni olyan vidit amin a kábeleket egyenként harisnyázzák?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
ADAM1337
nagyúr
válasz jones965 #25156 üzenetére
Igen sajnos, de rajta vagyok az ügyön..
A h50 meg igen vizhűtés, meg kell a hely a ram és a mosfeteknél és persze designben se utolsó számomra.
Már csak 3 update kell és egy darabig megvagyok a géppel.
-kábelharisnya ez ha jól megy a héten meg van meg megcsinálom a vga-t az alsó slotba mivel arra is megy harisnya úgyhogy akkor már lejebb rakom.
-Ram bordák egyelőre elég a 3gb túl drágálom a 6gb-s kit-eket amikor jó áron volt akkor voltam leégve most meg +20k-t nem adok még érte az is ziher... Erre várom akár a javaslatokat ha valaki tud vmi fasza bordákat ne tartsa magában.
-H50 ez valószínűleg kövi fizukor lesz megvalósítva. -
pincehely
addikt
Próbálom jobban elvezetni a kábeleket alul, de a tápom harisnázott vezetékei rendkívűl kemények, nehezen hajlíthatók.
Az előlapi kábelek harisnyázása tervben van, csak egyenlőre kifogyott a pénzes zsák.http://kefetemap.deviantart.com/
-
zodo
nagyúr
Bemutatnám az új építésű gépemet, ha lehet, mert nincs moddingolva, ha csak a szolid vga megvilágítás nem vesszük annak.
Elsőként Zafir kártyám volt, de a képek vége felé látható Msi Hawk-al lett véglegesnek kikiáltva., de ha ez mégsem felel meg akkor van vagyis volt egy Compaq Ipaq PIII-as gép amit kissé átalakítottam, de sosem készült el, mert színre lépett az SG05-ös kuckó.
-
pincehely
addikt
válasz Tothgera30 #25190 üzenetére
Köszi, igyekszem!
Még alulra akarok egy olyan elemet vágni, ami kitakarja a tápot, és a kábeleket.
Aztán több ötletem nincs.http://kefetemap.deviantart.com/
-
ltsoma
csendes tag
Üdv!
Csináltam pár képet a gépemről, gondoltam megosztom veletek. Tervben van a ház kábeleinek harisnyázása feketével, illetve a kék ventiben a ledeket narancs színűre szeretném cserélni. Táp is hamarosan cserélve lesz Corsair modulárisra. Plexi oldallapon még gondolkozok.
(Bocs a minőségért, csak telefon volt kéznél...)[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Gorneck #25179 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Úgy látom az Ipaq keltette fel leginkább az érdeklődéseteket. Gondolhattam volna, mivel modding.
, de részben ennek is örülők!, hogy mi lett vele?
A régi belsőségeit itt árulom egy ideje.
Miután elkészült a képeken látható mértékig, használatba vettem és örültem magamnak.
, mert hosszú ideje (kb.1-1.5 év) terveztem, hogy egyszer "felélesztem" a legendás kis házikót, mármint modernizálom kissé. Azt hiszem, sikerült is.
Viszont ezt a kuckót végleges konfignak képzeltem, de rá kellett jönnöm, hogy soha nem lesz olyan, mint amilyennek megálmodtam.
pl.: anyagi vonzat,
nem kielégítő, szerszám park és szaktudás
ill. a ház felépítése sem teszi lehetővé az elképzelt további, elemek beépítését.Nem akartam már költeni a mini-itx projektre, de az előzetes tesztek alapján arra jutottam, hogy kb. ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a régi "nagy" gépem.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev1.1
AMD Athlon64 AM2 X2 4850e
Geil Ultra ddr2 PC6400 800MHz cl4 2x1024Mb
FSP Everest 400W 80+
ref. Sapphire HD 5770
Sajnos ezt el kellett adnom, mert két gép minek is a házhoz ill. kellett a plusz pénz.Ekkor érkezett az SG05-ös házikó, amibe átköltözött az Ipaq-ban lévő konfig ill. lecseréltem a vga-t egy csendesebb, hűvösebb Msi Hawk-ra.
Ezért a kis Ipaq ház itt álldogál üresen az asztalom alatt, várva az újabb, szebb napjait.
-
ADAM1337
nagyúr
Nem érkeztek meg a nzxt-s kábelek, szóval úgy döntöttem nem ülök tétlenül.
Ezért a kis "hely eltakaró" lemezt szét reszelem és csinálok helyet a vga-nak hogy az alsó slot-ba kerüljön így jobban látszódik maga az alaplapi hűtés is.
Képek a szokásos helyen: [link]
Szóval ma is haladtam valamennyit a cél felé, lehet a késői rendelés miatt nem jött meg ma a kábel a pcgear-ből remélem holnapra itt lesz és haladok tovább a géppel. -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Mutassatok már légyszi olyan oldalt/tagot, akitől olyan 1eres kábeleket, 3pines, molex, stb csatlakozókat lehet venni.
Valamint olyan oldalt vagy ph-s korrekt tagot, melytől lehet zsugorcsövet és kábelharisnyát venni.Köszi előre is!
Üdv.
Gabi -
TazLeacher
nagyúr
1. Hardverapró, itt a link, ha nem ismernéd az oldalt.
2. Bal felső sarokban kicsi fehér téglalap, mellete kiseb kicsi négyzet, benne kettő betű: O és K.
3. Kicsi fehér részbe beírod: kábelharisnya (vagy innen kimásolod a szót, és oda beilleszted), utána ráklikkelsz a kisebb kockára, amiben a 2 betű van (az O és a K!), esetleg klikk helyett ENTER.
4. Megvilágosodsz.
Nincs harag...ugye?
-
G@ß!
őstag
válasz TazLeacher #25199 üzenetére
Látom nem érted, hogy miről beszélek.
Megbízható ph-s tagról, vagy webshopról beszélek.
Azt nem lehet beikszelni a hardverapón...Ennyi erővel megírhattad volna, hogy annak idején a p182-ődhöz hol vetted a cuccokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest