- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Gratulálok! Nagyon szép kis gép! Nekem nagyon tetszik! A kialakítás illik a ház nevéhez!
Bogyorisz
-
Sonec
tag
Mert netre tökéletes. Régebbi játékokra is. Van benne 1Gb Ram 3Ghz-es P4 HT-val. Meg jön a HD3850-is bele. És még mindíg megy. Nem úgy mint a másik gépem amibe havonta tönkremegy valami
Előtte egy 2Ghz-es Cerka volt benne emi 2Évig ment 3Ghz-en.Egyébként meg egy átlag gép. Aki nem gamer annak tökéletes
[ Szerkesztve ]
LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd
-
TomiLi
addikt
Nagyon jó képek! Tetszik
A gép is nagyon szép! Írtad, hogy a vezetékeket nem tudod elrejteni!
Nekem lenne egy olyan ötletem - hátha neked is tetszik - hogy az előlapi vezetékeket a függőleges hdd tartó lemez mögött helyezném el (a másiknál, nem ott ahol most van), a gép elejénél alul jönne át arra az oldalra ahol most van. Nem tudom elöl mennyi hely van...
Bejelöltem az egyik képen.. A sima vonal ami látszik, a szaggatot ami nem.
Nem tudom érthető-eBogyorisz
-
Zefír
őstag
válasz TomiLi #25619 üzenetére
Feleslegesen magyarázol neki, Nem érti ez a segítséget..
Stirbivel ha nem magyaráztuk el 100szor hogy hogyan tegye azt a rohad ventillátort, akkor 1szerse.Most így a VGA-ra fújja a venti azt a meleget ami ott van a CPU hűtőn, vagy ha felfele fúj, akkor meg a táphoz. Mindegyik rossz választás.. Vízszintes szélcsatorna kialakítása a leg egyszerűbb...
A kábelek valami mániája lehet, hogy ott fűzögeti.Am a képek valóban ütősek lettek..
-
gooool
őstag
Hali!
Ma nagy unalmamban kicsit átrendeztem a 690-et,mert volt pár részlet,ami nem tetszett.
Íme az eredmény,az elsők között vannak a régi állapot képei,míg az utolsó 5 a mai munkám eredménye.Várom a kritikákat!
Üdv, Balázs
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
Ma reggel arra keltem, hogy nincs dolgom és rámjött a moddingolás .
először kapartam meg a gépet sajátkezűleg, bár már 1x átfestettem.
a mod csak annyi volt, hogy a ház tetejére felfúrtam 4 lyukat, amibe egy 12-es venti megy, + az összes szellőzőlyukat sajátkezűleg fúróval, mit ne mondjak elég fárasztó volt, de meglett, és így elsőre szvsz nem is lett rossz
képek:
link1
link2
link3
link4
link5így bekerült lentre 1db 92-es a vinyó elé, a ház hátuljára is egy 92-es, tetejére a 120-as és a cd meghajtó tetejére egy scythe katana II ventije, csak a táp vezetékei sajna rontják az összhangot, de segáz majd egy corsair hx620-al jobban fog festeni, már csak a modularitás miatt is
csak elég hangos a 2db 92-es venti, és a speedfan nem nagyon akarja őket szabályozni, esetleg vki tud vmilyen másik progit? -
DavideX
aktív tag
válasz TomiLi #25634 üzenetére
Köszi! Nemhiába, tőled van a ház
Sata kábelek fehér harisnyával lesznek behúzva, a ház kábelei pedig vékony feketével.
Ja és majd egy komolyabb fényképezővel lesznek csinálva az új képekpincehely: Gyári Silverstone, a házhoz adták. De amúgy lehet kapni külön is: [link]
BR4D:
[ Szerkesztve ]
-
-
LLKobe
veterán
50 fok idle Micsoda, a proci vagy a VGA? Az elég combos....
Nálam ez az átlag perpill:A procinak rossz a szenzora, mindíg 53 fokot mutat a magokra...
A VGA-n meg szar a hűtés, nincs mese[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Klímába? Nincs klíma Egy hete kb. 4 fokkal volt melegebb minden alkatrész.
Nemtom a TX3-al nincs tapasztalatom. De a C1E gondolom számít hogy be van-e kapcsolva vagy nincs.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
proci985
MODERÁTOR
nem a legjobb minőségű, holnap nap közben csinálok jobbat. a kötegelős ötlet bejött mondjuk nem két percbe tellt.
alul a kábelköteg veszélyesen néz ki, de alapvetően egy 500Wos táp összes kábele fel van használva, meg ott megy még az összes előlapi csati (4+4) és még 5 satás eszköz van odakötve. egyedül a 8pinest lehetne eltüntetni felfelé, de azzal se lenne sokkal jobb a helyzet (a hátlapi merevítő miatt nagyon nem lehet cable managelni, hiába vannak ott a lyukak)
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Öregszem
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest