Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Gyarilag harisnyazott tapkabel hosszabitot mar talaltam, csak abban segitsetek, hogy letezik-e olyan, ami nem csak fekete szinnel harisnyazott, hanem mondjuk Fekete/feher kombinacioval, vagyik 2 szineben kombinaltak. Satas tapkabel harisnyazott hosszabbito letezik? Mert eddig csak olyat talaltam, hogy Molex-Sata tapkabel, ami harisnyazott.
-
GabN73
addikt
válasz molnarpeter #25549 üzenetére
van,egy likörös,fekete(vagy sötétbarna) + fehér likőr van benne. Csak nem méretes
-
zalman90
őstag
ez szerintetek?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Recon666
Közösségépítő
Boros üveg van nagy méretű, nekünk is van itthon 10 literestől-50 literesig , az 50L-ben már elfér egy szerver terem is.
[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
-
LLKobe
veterán
Na mik a tapasztalataid a házzal? Minőség, zajszint?
Amúgy szép lett, sokat segít ha a ház belseje alapból fekete, nem kell házilag mázolni vagy festőhöz vinni.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
kelzsoca
félisten
válasz Tothgera30 #25544 üzenetére
A probléma ott kezdődik hogy nem mini itx lapot használt a srác, hanem pico itx-est ami alsóhangon is ~50k körül mozog (külföldön) szóval pénz kell az ilyenhez
[link][ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz LLKobe #25568 üzenetére
Na első bikkre azt mondom, hogy nem olyan vészes mint amilyennek leírták és próbáltak lebeszélni róla.
A gyári ventije szabályzás nélkül iszonyat hangos. A kábelezés megoldása nem igazán megoldott gyárilag, tényleg agyalni kell rajta, hogy hova lehet a kábeleket elrejteni.
Normális minőségű ventivel elég halk és hűvös konfigot lehet bele építeni.
Ezt a 10k körüli árat mindenképpen megéri.
Igazából azt sajnálom, hogy a Zipangot nem lehet ( vagyis csak nagy küzdelmek árán lehet ) berakni, illetve ha már bent van akkor 2 alaplapi csavart nem lehet becsavarni és a proci kiegészítő tápcsatit nem lehet bedugni vagy kihúzniAndrewTdi, mijos, Stirbi, - nektek is köszönöm
-
AndrewTdi
addikt
Itt vannak olyasmi kékek!
-
balasig
tag
[Itt a gépem és az összeszerelése] A tápegység színe és a harisnyázatlanság nem olyan szép, de egyelőre erre futotta.
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
Első beköltözés.
Még várom a ventiket...ha megvannak jön több kép is
-
Krisinto
őstag
Ez kb 1 hónapja készült ez a kép...
Azóta változott a helyzet!
Gyors kötözők,meg fekete filc
HDD elejéhez sikerült betenni olyan hang elnyelő szivacsot.
Ezek a képek az első beköltözés után lettek készítve.
Azóta nem volt időm foglalkozni vele.
Ráadásul a VGA-n a hűtő sem az már[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Egyáltalán nem, sőt nagyon jó választás volt Szerintem rohadt jól néz ki, a rácsos oldallap miatt sokkal jobban szellőzik mint eddig bármelyik. Egyetlen negatívum hogy kicsit hangosabb mint az előző (ez szintén betudható a rácsos oldallapnak, illetve annak hogy több venti van benne) de úgyis venni akarok majd egy ventiszabályzót, és szépen letekerve nem lesz hangjuk.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Qru
MODERÁTOR
Némi kábelrendezés ráférna a "kecóra" de majd...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Krisinto #25596 üzenetére
Jaja, használtan vettem a kuckót itt a ph!-n és rajta volt már, nem volt szvem lekaparni, engem sem zavar.
Meg az elején lévő ROG-os Asus matrica se.Jaja Sytche ventik vannak felül, hátul Raidmax és elöl meg a gyár CM venti van. Egész szellős így.
zH.: Előtte OCZ Platinum volt de ott döglött volt a 3-ból az egyik modul aztán Corsairt kaptam gariból vissza. Az is jó, a nagyobb borda miatt sokkal kevésbé melegszik mint az OCZ és feszben is kevesebbel beéri mint az OCZ. Szóval csak elismerően tudok nyilatkozni ezekről a Dominatorokról.
aero.: Az a baj, hogy az ATX pin nem ér körbe ha hátul vezetem el. Hosszabítót meg lusta voltam venni még. Ha meg már az nem megy körbe akkor a többivel se vacakoltam, úgy is szét kell majd kapjam az egészet ha végre rászánom magam a rendrakásra.
mod:
spuros: Ettől egyedi.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest