Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A képfeltöltés.hu-val sincs gond, amig nem 23210x021012-as képet töltesz fel. Gyors, könnyen használható, olyn 1024-ig.
Én az Infranview-t használom, minden megvan benne, ami kell...
Re.: előző hsz:
A Paint pont nem jó. Ha használtad már, akkor tudod miért. -
MattX
tag
-
aero.
veterán
windows 7-ben már normálisan ment a paint jpg-be
-
Henk
veterán
-
aero.
veterán
válasz TazLeacher #11608 üzenetére
centire és pixelre is lehet, a két mezőt egyszerre módosítja, persze kikapcsolható
-
törölt tag
Hát jó, ilyen programról én nem tudtam, de sejtettem hogy létezik, mert miért ne létezne, hisz jó dolog a képméretezés. (most mondjátok azt, hogy nem mondtam jól )
Különben egy ideig én is azt hittem hogy huuu de jó, nagy megapixel biztos szép a kép. A francot szép, kicsinyíteni kell min. a felére az alapból jól eltalált képet, hogy nézzen ki valahogy, mert tiszta szemcsés meg pixeles alapból...Henk: Szép! És egy ember, aki megfogadta a tanácsunkat Jól látom hogy Prolimatech Megahalems hűtőd van? VÉLEMÉNY?
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
Nyár, 117ezer Ft-os monitorommal
•
-
Gyick
őstag
Hi!
Akinek van 1 Thermaltek Soprano rs 101 háza meg tudná nekem mérni hogy milyen magas pontosan? -
törölt tag
-
törölt tag
plejik:
Zsubi: Köszi, nekem is nagyon tetszik. Kicsit drága, de egy ilyen böszme házért nem volt pénz. Ahhoz képest, hogy Lian Li, meg Silverstone hol kezdődik, és belsőre nem hinném hogy ilyenek.
Külsőre lehetne szebb is a HAF 932, de nekem tökéletesen megfelel ez! Nagyon tetszik, és élőbe még szebb mint képeken.
Nem, nem kell festés. 690-nél jó lett volna, de én ezt sztem nem festetném (festeni meg végképp nem) le.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Huh köszi mindenkinek.
Éééééés most jöjjön egy szerkesztett kép is (nem én csináltam):Remélem lesz majd még...
-
Laraxior
titán
válasz #97544192 #11635 üzenetére
ha megengeded igy jobban mutat a topikban
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gaben01
őstag
Nagy nehezen rávettem magam én is,hogy lőjjek pár képet a gépről.Tudom,pár helyen poros,de amennyire most az erőmből futotta kitakarítottam.Sajnos a kábeleket nem lehet eldugni az alaplapi tálca mögött,mert nincs hely,pedig annó nem 2Ft volt az Aurora.
Szemből
Oldalról
Hátulról
Belső1
Belső2
Belső3
Belső4
Belső5
Belső6http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Tomi 16
őstag
Unatkoztam,és csináltam megint képet!!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs