- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12301 üzenetére
A munkáidat ismerve szerintem mondhatom sokak nevében, hogy:
[ Szerkesztve ]
•
-
DEJVID
őstag
A topiknak rendszeres olvasója vagyok, habár, csak ritkán szólok hozzá. Ki kérem magamnak az ovizást és a sörözés megtiltását a többiek(18 alattiak) nevében.
[ Szerkesztve ]
-
beteg
őstag
nem volt időm két napig, ahogy ma este sem lesz.
szóval nem tüntem el, csak meló van. holnap majd csinálom az oldalt.Csak futni kell!
-
Zefír
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12301 üzenetére
Jó ezt téleg elírtam, de értetted, hogy mit akartam
-
Wyll
őstag
Végigfutottam a bejegyzéseket a legutóbbi hozzászólásom óta: 139 db Megy a szekér!
A hozzászólnivalóim:Megtiszteltetés, hogy a javaslatom (fixméret ügyben) végül meghallgatásra talált. Én is éreztem, hogy kicsit nagy az az 1024, node az MDPC képeit azért néha kicsinylem - és nem azért mert nagyképernyőjű vagyok (1440x900).
Ha már belevesszük a szavazást (ami szerintem erősen gagyító dolog egy ilyen jellegű honlapon), akkor már
1. a gépekre lehessen szavazni, ne a képekre
2. legyen nagyon igényesen, szolidan, nem tolakodóan megoldva.Végül álljon itt egy kép ösztönzésnek/ötletnek/motivációnak:
PS-ben történt a dolog, és csak félig-meddig volt szándékos.Wyll - virtuális modder
Én majd asszem egy belül is (mindenhol) feketére fújt, kábelileg szépenelrendezett típusú, igényesen fotózott CM690-nel fogok jelentkezni.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
Na még két dolog:
photoshop/képkivágás ügyben esetleg engem is lehet keresni (képkivágós referencia nincs (nem is értem...), csak három címlap: 1, 2, 3)
Wyll - helyettes PS-felelősJelzem, a '86-os születésemmel (ez jelenleg 23 éve volt) én a vének tanácsát erősítem.
Amúgy nagyon érdekes fejezete az internetológiának, mikor kiderül, hogy kik vannak az egyes nick-ek mögött...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
for3l
senior tag
ejnye..! úgy látom pörgés van!
először is köszönöm a tiszteletet - jer1cho - hogy helyet adnátok a csapatban, de van néhány gátló tényező:
- a személyes találkozás necces lesz, mert külföldön tartózkodom (hollandia, ha vki esetleg kijönne - természetesen csak a személyes csekkolás érdekében - azt lehet, hogy nem csak sörrel kinálom meg )
- valószinű, hogy az elkövetkezendő pár hétben csak hétvégéken jutok gép elé, mert hétköznap hotelben nyomjuk (amolyan "ottalvósmeló", messze a lakóhelytől), szóval nem tudok aktiv tag lenni csak kb olyan szinten mint batman a justice league-ben (részidős)!na, most találjátok ki a koromat!
ja, és nem mellesleg respect! az aktivan tevékenykedőknek az eddigiekért! és ha más nem, én is tudok egy kicsit a photoshop-pal bánni (csak nagyon elemi szinten), szóval ha úgy adódik, be tudok segiteni..
-
jones965
Modder
válasz TazLeacher #12314 üzenetére
Mi lesz már az igért képekkel ?
-
syC
addikt
2 lehetőség van: Vagy azért nem tudja megcsinálni, mert mentally disadvantaged, vagy azért mert nem fér bele az idejébe. Semmi gond. Ide kell jönni, szólni, hogy ez van. Mint már korábban említettem, ott csücsül a gépen egy félkész motor, 3 nap alatt működőképes oldalt lehet belőle varázsolni.
•
-
pszihó
aktív tag
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs, i39100f-asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #12339 üzenetére
Feladom...megírtam az 1. hsz-t, erre mielőtt elküldtem volna, elszállt az áram. (Pedig van szünetmentesm nem értem.) Majd egyszer...
-
TazLeacher
nagyúr
És igen, 4. folyamatos hsz...
Szóval az ígért képek az én Antec P182-mről.
A "Hogyan készült" cikk már elküldve, majd a nagyok döntenek, hogy mikor kerül ki a Logoutra.
-
G4ga
őstag
válasz TazLeacher #12341 üzenetére
Hali!
Itt vannak a CM 690-es képek is!
-
aero.
veterán
jer1cho/G4ga: nagyon jók lettek a gépek, igazi fotók, ilyen kell nekünk
-
jones965
Modder
Időszerű volt már .
No szóval:- igen ilyen gépek/képek kapcsán kellett elgondolkodni az új weboldalról.Nagyon komoly munka, minden elismerésem.
G4ga:- a Te munkádra sem tudok semmi kifogásolni valót mondani, szép lett de nagyon.
Viszont látszik, hogy egy helyen lett fényképezve mindkettő gép.A külső fényviszonyokat egy picit erősíteni kellett volna: szerintem. Magán a látványon és az elvégzett munka értékéből viszont semmit nem von le.
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi mindenkinek...igen, együtt lett fényképezve mind2.
-
for3l
senior tag
jer1cho, G4ga,
ez már igen! mondhatni tökéletesek a gépek! a képek is nagyon jól sikerültek - bár a fényviszonyok 1-2 képen valóban nem a legjobbak. milyen iso-val lettek különben ezek a képek készitve? (csak kiváncsiságból kérdem).
na, azt hiszem ezek a gépek/képek után lehet mondani, hogy level up-olt a topic!
BR4D, majdnem talált, de annyi még nem vagyok.
-
törölt tag
JUJJ DE FASZA KÉPEK!!!
ÖRÖM LESZ EZZEL DOLGOZNI!!!
Sry de ehhez be kellett nyomni a Caps-ot! Rohadt szépek!
Teljes elismerésem nektek!Neki is látok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest