Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
őstag
Köszönöm mindenkinek
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
shteer
titán
-
MarioAna
senior tag
válasz TazLeacher #11872 üzenetére
Úgy értem, hogy már régóta ott porosodik, meg kicsit szét van kapva részeire==>a bekapcs gomb, reset meg ilyenek külön (de legalább meg)vannak.
De amugy a házban lakni szoktak .
Tomate: most igazából nincs szükségem semmire a számítástechnikából (ejj de rég mondtam már ezt ), pénzért meg egyikünknek sem érné meg (posta is sok lenne), meg ki tudja még lehet egyszer kelleni fog, gondolkoztam már én is rajta, hogy átalakítom egy kicsit, csak nincs se 2. konfig bele, se pénz, se idő hozzá .
-
MarioAna
senior tag
válasz TazLeacher #11874 üzenetére
Dehogynem, bílom én a tléfát .
-
for3l
senior tag
válasz TazLeacher #11863 üzenetére
én azt mondom megérte a szenvedést! (már ha az én szavam ér vmit )
nagyon szép lett!
-
veterán
-
zedok
őstag
Hali! Esetleg tudnátok ajánlani valami olcsó de megteszi házat amibe van táp is? ( a kellemest a hasznossal) amibe elfér az Asrock A780GXH/128M alaplap? max 8ezer ft-körül
előre is kösziHyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
válasz TazLeacher #11881 üzenetére
Elnézést! Köszönöm!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
félisten
Ha esetleg megtetszett valakinek a harisnyázás, én is terveznék ilyet, csak a minimális mennyiség 100 méter ebből a harisnyából.
Kéne még 1-2-3 ember akinek kellhet harisnya, a 100m olyan 13K körül lehet, ha minden igaz, ezt dobnánk szét arányosan.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
for3l
senior tag
válasz D1Rect #11883 üzenetére
az igazat megvallva, most nézegetem jer1cho blogját és engem is elkapott a hév csak velem annyi a "gond", hogy külföldön vagyok, szóval nem tudom hogy mennyire lenne egyszerű kivitelezni az osztozkodást.
most éppen - a már párszor emlitett - chilled pc oldalát nézegetem
-
TazLeacher
nagyúr
Segétség kéne kollégák, egy esztétikai kérdés lenne a már említett Front Audió kábellel kapcsolatban. Ha valaki esetleg erre tudná a választ, megköszönném.
-
TazLeacher
nagyúr
-
félisten
válasz TazLeacher #11887 üzenetére
Igen, őt már linkelted nekem, komplett átalakítás lesz, úgyhogy kéne vagy 20-30m.
-
for3l
senior tag
válasz TazLeacher #11886 üzenetére
valóban nem a legolcsóbb, de akkor már egyben vennék szerszámot is, a csatlakozók eltávolitásához, szóval akkor egyben letudnék mindent.
különben jó kérdés (a hangkaris), próbáld ki, baja nem igen lehet semminek (bár hátha a másik topicban kapsz vmi komolyabb választ). én különben egyszerűen oldottam meg a dolgot, mert nekem sem tetszett, hogy ott fityegett az ac97 kábel: levágtam és a kis csonkot egy kis darab zsugorcsővel összehúztam/eltüntettem.
ezen a képen látni (az nb fénye előtt), igy sem valami esztétikus, de legalább nem annyira szembe tűnő. de gondolom te már nem akaod lenyisszantani a tegnapi vérizzadás utánszerk.: most elkezdtem közben számolgatni és én is 15 méternél tartok.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
max ilyen codegen, delux, mercury-s megoldások vannak ált. csúnyácska házakkal
én az fsp 350pnf-et 3k-ért vettem, mákom volt
egyébként jer1cho, nagyon jól alakul a házad, bejövős ez a full fekete
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz TazLeacher #11889 üzenetére
Sz*pjak én is mi?
A ventikről mivel szedted le a csatit?
Én régebben - ha jól emlékszem - injekciós tűvel csináltam, de az iszonyat szívás..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Gerisz #11893 üzenetére
Rendicsek. De legalább 20-30m-t vigyél Az sem több mint 3-5K
(#11894) aero. :Ha kolléga elvisz tényleg egy adagot, akkor már csak olyan 50m-re kéne vállalkozó kedvű egyén(ek). Én a magam részéről bevállalok 30-at.
[ Szerkesztve ]
-
Pero
senior tag
hamár kábelezés, 24pin-es tápcsatiból hogyan lehet kiszedni a szálakat?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz D1Rect #11897 üzenetére
Én már megcsináltam eddig életemben olyan 200 pint. Egy 8 pines csatit 4-5 perc alatt szétkapok. Tegnap csináltam meg 2 db 24-est, és 2 db 8-ast. Mondjuk függ a csatitól is. Volt olyan 24-es, amivel kb. 20 perc alatt végeztem, de vot már 3-4 órás móka is. Minnél gyakorlottabb vagy, annál könnybb.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest