Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz TazLeacher #11402 üzenetére
eddig én is eljutottam de matricát nem nagyon találtam
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Laraxior
titán
válasz nixx-21 #11403 üzenetére
papir irószer boltba? fekete fényes tapéta 1m 500ft
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz nixx-21 #11405 üzenetére
nem először vásároltam ilyet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
for3l
senior tag
válasz plejik #11383 üzenetére
állat!
mondjuk, amit hanyagolnék az a fehér optikai meghajtó + a matricák a szélénkülönben (nem okoskodás, csak tanács), próbálj meg vaku nélkül fotózni (ha van rá lehetőséged mindig), mert a visszavert fény elég zavaró (meg egyes gépek olyankor alapból bevágják magukat full-auto módba). egyébként a belsőről készült képek (amiből lehetne több is ) elég szép, tiszta fotók!
állványról csináltad a képeket? -
Laraxior
titán
válasz csimav #11408 üzenetére
a gép maga elég régi masina, látni milyen alaplap van benne, csak az optikai rész gyönyörű
-
for3l
senior tag
válasz Laraxior #11409 üzenetére
ez se teljesen korrekt kijelentés sztem. inkább úgy mondanám, hogy csak a design kedvéért beleraktak egy 3 éves lapot (ami mellesleg abban az időben sem a legjobbnak számitott - bár ez csak tipp).
még úgy lehet, proci sincs benne
ui.: "(rebuild of his 2006 design!)" - én kérek elnézést, mondjuk ettől még cserélhettek volna lapot
[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
Üdv.
Megvan a gépem, bár még nincs teljesen kész. Még kell bele pár dolog valamint a házzal/ táppal is terveim vannak.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
A képek minőségéért elnézést, a késöbbiekben még megpróbálok normális fotókat készíteni. ( sajna csak a teló volt kéznél )Az élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
Tudom, ugyan az mint az enyém, csak a az előlap más,normál táp valóban nem nagyon fér bele, magasággra még talán ok, de csak ha nagyon lapos hűtőt használunk, szélességge oké, de csak ha nem használunk bővítő kártyát ( vagy vga-t) málységre meg felejtős mert akkor nincs hova berakni a hdd, ill odd tartót. Olyan amibe itx és normál tápos az a lian li PC Q7 de ott meg a normális vga esett áldozatul a méretnek.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Wyll
őstag
Mit nem tud a Photoshop!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
Nekem is CM690-es van, és azon jár az agyam, hogy festeni kéne.
Az élén a műanyaghoz, illetve a külső (már festett) fekete fémre és a belső (még festetlen) fémre milyen festék a megfelelő, nem tudjátok?
Olajos zománc, vagy vízbázisú? Vagy valami más?A szín még nagyon nem tudom milyen legyen. Gondoltam hófehérre, csak hát az koszolódik (nem célom óvandó műtárgyat alkotni, használni akarom ).
Most eszembejutott, hogy lehetne valami sötétebb ezüst is az egész.
De lehet, hogy csak a belsejét fújom én is feketére.Meg az is lehet, hogy nem lesz belőle semmi, inkább csajozni kéne a nyáron
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
syC
addikt
Szeretnék mindenkit megkérni, akit érdekel a CM690 verseny, illetve szeretné a gépét látni egy un. "a ph legszebb gépei" jellegű oldalon, az írjon nekem mailt, vagy lépjen velem kapcsolatban msn-en.
•
-
Zájec
veterán
"fémre milyen festék a megfelelő, nem tudjátok?
Olajos zománc, vagy vízbázisú? Vagy valami más?"amiket felsoroltál , nem igazán javasoltak... inkább valami nitros akryl alapu festék kell.. és hozzá természetesen akryl lakk is...
egy két jótanács ha festésröl van szó :: [link] -
jegenye77
addikt
Hogy működnek ezek a világítós kábelek a házban?
Vagy az csak a vizesnél van?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
urbanjozsi
senior tag
Már bemutattam a HTPC-met itt a PH-n, most jöjjön az asztalim. Nem ér röhögni
Kb 6 éves konstrukció
Asus P4P800 E-Deluxe alaplap
Asus 9600XT Vivo vidkari
P4 2800 Prescott proci -
aero.
veterán
válasz urbanjozsi #11440 üzenetére
nekem se sokkal jobb csak nekem sima p800d a lapom
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz jegenye77 #11438 üzenetére
Lehet venni a kábelekre úgynevezett "harisnyát".Különböző szinűek vannak,és ha megvilágítod Uv fénnyel akkor világítanak.De lehet különböző kábeleket venni még ami világít Uv-ba: Ide,sata.És még a csatlakozókat is leszokták cserélni.
De vízet is meglehet csinálni úgy,hogy világítson.Kell bele önteni egy folyadékot,és azt is Uv fénnyel megvilágítod és világit
-
r-chee
őstag
válasz urbanjozsi #11440 üzenetére
Miért röhögnénk? Tény, hogy nem erőmű, de nem is kell, hogy az legyen. Én 3 éve örültem volna , ha ilyen konfigom lett volna .
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
syC
addikt
-
plejik
addikt
Ja én is hanyagolnám de tökéletesen teszi a dolgát még ha csúfocska is.Sajna nem az igazi a vaku a gépen próbáltam beállítani de nem igazán ment.Meg majd nappal akarok a gépről képet úgy nem kell vaku. Csak sok a meló mindig este vagyok.Nem állványról készült .
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest