- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz sirzollee #11947 üzenetére
én akkor döntöttem el, hogy cserélem a full világítós UV-s gépet amikor megláttam, hogy egy dupla UV cső 15W-ot zabált. volt 2 dupla a gépemben 30W-ot esett a fogyasztás miután kikerültek belőle...
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
G4ga
őstag
épp itt az ideje hogy a gép dizájnolás elött megosszam veletek milyen volt, milyen most a computerem ...
hát ime:
Ilyen most -
Ilyen volt -hogy milyen lesz... az napokon belül kiderül. ha minden igaz holnap hozzom el a fényezöböl. még 1 kábelt kell megcsinálni + várjuk a PCIe kábeleket külföldröl.
Ha minden jól megy csavart is sikerül szerezni a Zalman VF1000 hez, igy a videó kari is lassan uj pompályában tündökölhet!
[ Szerkesztve ]
-
-
fireproof
őstag
Én akarok a két flopy meghajtó helyére csináln iegy panelt (fából) kapcsolóknak.De ugya a fa az nem épp egy sima dolog szal ti tudtok valami ajánlani amitől olyan lesz mintha műanyag lenne vagy fém?
-
félisten
válasz TazLeacher #11972 üzenetére
Ezt így nem tudom eldönteni, így üzemképes?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
fireproof
őstag
Ti hogy festettétek le a gépház belsehét?lecsiszoltátok? zsírtalanítás?milyen festék?alapozó?
-
fireproof
őstag
válasz TazLeacher #11976 üzenetére
cím ?név?e-mail?
-
shteer
titán
-
veterán
-
G4ga
őstag
válasz D1Rect #11980 üzenetére
annyira sok embert azért ne toborozz. látod nálunk is közbe jöttek olyan dolgok amit 2x kellet megcsinálni. mivel nem tudod pontosan kiszámolni mennyi kábel kell egy gépre. igy azt mondom a 100m 3 embernek elég.
Vedd azt figyelmebe hogy a harsinya visszafoszlik, egy rossz muzdulat és a kábel közepéig felhuzott harisnya kuka. ne hogy ugy járj hogy 1-2 méteren muljon a dolog! nekünk 90m ált rendelkezésünkre. annak a felét elhasználtuk kb. tény elég extrem mennyiségeket harisnyáztunk le... több mint 10 ventit, 3x a front kábeleket, 2 1394-et, 4 Usb-t, 7 venti hosszabitott, 1 molex hosszabitott, 2 30cm 24pinest, 2 30cm 8 pinest, ugye lesz a 4 30cm 6 pines,
pontosan nehéz megállapitani mennyi is kell a gépre!
-
fireproof
őstag
Én a gépház belsejét szeretném lefesteni ami ugye nyers fém.Szóval ti mit ajánlotok?csiszolás?milyen csiszolópapírral?zsírtalanítás?Festés?milyen Festék? (matt feketét szeretnék).
-
TazLeacher
nagyúr
válasz D1Rect #11983 üzenetére
Szerintem 4 már sok. Ott már nagy lehet a rizikófaktor, hogy kevés lesz.
Pl. átlagos házzal, nem táp, hanem csak hosszabító átalakítással:
Ventilátor: 5 db - 5x 0,3 m = 1,5 m
Ház kábelei: 5 x 0,5 m = 2,5 m
Front kábelek: 5 x 0,5 m = 2,5 m
Hosszabító: 1x8 pin, 1x 24 pin, 2x6 pin =38 pin: 38x 0,4 m= 15,2 mEz összesen kb. 22 m. Így már necces lehet a 25m/fő ill. a tápkebelek hosszbbak, ha nem hosszabítót harisnyázol, ott szerintem csak arra kelleht 25-30m.
-
fireproof
őstag
-
14adam
addikt
-
G4ga
őstag
válasz fireproof #11989 üzenetére
csiszolni szerintem csak akkor kell ha érdes a felület. szvsz a ház belsejét biztos hogy nem kell. A zsirtalanitás nem árt, igy ugy egyszerübben fog tapadni a festék. a festék terén pedig egy festékboltba is megtudják szerintem mondi. SyC, Tomate, SID is tud szerintem tanácsott adni, hisz ha visszalapozol láthatod ök maguk fulyták a gépet!
Szerintem és kiindulva abból hogy a gépházamra szerény 3K mondott a fényezö, nem hiszem hogy ennyiböl ugyan igy kifogod tudni hozni. Szvsz csak a festék lesz annyi, és nem ismerlek, félre ne értsd nem hiszem hogy olyan cuccod van mint egy profi fényezönek. Ha igen akkor vágj bele
jer1cho: Tényleg, a Cm házadat is megcsináltad már... ez kiment a felyemböl... a 10 métert vontam csak le ...
FoBCRaistlin: szerintem is f.szára sikerült... mit nekem dizájnoloás...
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Most hivott anyuka... átvették a házat! 3K volt. annyit mondott szép fekete! már uton vannak hozzám, ugyhogy este gyönyörködhetek benne!
fireproof : Javaslom neked : X. ker Gyömröi út 76 sz alatt található fényezöt...
én hivtam többet is olyan 10 körüli árat mondak mindenhol.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest