Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz pepe1125 #58706 üzenetére

    Gondolom, tudod, hogy sokszor, ha pontosságra törekednek, nem megfelelő a névleges érték, azaz, a példádnál maradva, a pozitív oldalra 981 ohm, a negatívra pedig 1013 ohm kell a szimmetriához.
    Ne felejtsd el, hogy gyártóktól és gyártmányokról beszélünk, amiknél nem realitás, mondhatni nonszensz a havi egy darabos termelés.
    Tök jó, hogy próbálsz Mindenre figyelni, a kvarc állandó hőmérsékleten tartásán kívül arra is érdemes, hogy rezgések , a mikrofónia, is elkerülje, mert az is befolyásolja a végeredményt. Érdemes kézben tartani a termikus zajt is, ami nem biztos, hogy 42 C fokon a legalacsonyabb. Kapcsolástechnikában, felhasznált alkatrészek minőségében nagyobb problémák vannak, mint az alkatrészek tűrését 0.5 %-on belül tartás, mely azért sok komoly gyártó esetben megvalósul ( AN, Mark Levinson, Accuphase, Audionet stb). A két füled sem egyforma, a hallásunkat meg iszonyatosan befolyásolja az idegállapotunk, kedvünk, érzelmi állapotunk, azaz a pszichoakusztika,azt meg semmilyen mérhető, műszeresen detektálható produktummal nem tudod szabályozni.

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák