Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pepe1125

    tag

    válasz simongab #58617 üzenetére

    Én csak megosztottam veletek a cikk kapcsán valamit.

    Egyértelmű a tranzisztorok egy paraméterének a kiemelése, ami miatt a negatív visszacsatolás zajokat tesz bele a rendszerbe. Ezáltal nehéz velük bánni. Volt róla szó, hogy sikerült azért jót összehozni tranyókkal is. De mindig ott lesz az a negatív v.cs.

    Eddig mért olyan módszerrel bárki is, hogy egy alacsony és magas frekis komponenst ráeresztett háromszöggel keverve egy erősítőre és azt analizálta? Ha igen, miért hallgat róla?! Pedig ez elég jól tükrözi azt amit hozzátesz egy rosszul megépített erősítő a hanghoz. Én még a nagy gyártóknál is csak azt láttam, hogy 1kHz szinusz, jó szép, mehet a levesbe. Megnézték még a sávszélességét, ráírták az erősítőre, majd veheti aki akarja. Paraméterek alapján válogat a boltba az ember.

    A koromat illetően, :) , már 3 évesen mértem apu műszerével. Valahol itt kezdődött el a történet. Azóta a zene, a hang, és ezáltal az erősítők világa érdekelt / érdekel a legjobban. Megépítettem számtalan kapcsolást. Össze se tudnám számolni a nagy dobozba mennyi kapcsolás van beszórva. Azóta eltelt 30 év... A D-osztályt a 2000-es évektől fejlesztem.

    electrojunkie

Új hozzászólás Aktív témák