Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fausto

    addikt

    válasz freelanced #81093 üzenetére

    Most ahogy kirotál 3 kiegészítő, jó belépési pont lehet. Szerintem először kezdj el játszani, ismerkedni vele, és majd meglátod, hogy mennyire tetszik. Kezdőként úgy is rank50-ről indulsz, 25-ig csak olyanokkal találkozhatsz, akik szintén nem rég kezdték, remélhetőleg nekik nincs óriási lapkészletük. Az elején van elég sok achivement, amiért arany vagy pakk jár. Közben csináld meg minden nap a küldetéseket, próbálgasd a brawl-okat.
    Aztán érdemes minden kiegészítőből addig bontogatni pakkokat, amíg nem kapsz legendary kártyát (az első 10-ben biztosan van, utána max. 40 pakkonként)
    Azt hiszem a solo adventure-esért is kapsz ajándék pakkot, de ebbe nem vagyok biztos.
    Mire ezekkel megvagy, már lesz egy elképzelésed a játékról.
    Az, hogy költeni kell rá, nem feltétlen biztos, de ha nem költesz, elég lassan lehet haladni. Szerintem minimum 1 év, mire ingame aranyból felhozod magad egy vállalható szintre, de akkor sem lesz meg minden kártyád. Ha nem költesz rá, meg kell fontolni, hogy miből mennyit veszel és miket kraftolsz, spórolni kell és még így sem feltétlen tudsz mindennel játszani.
    Ha van valamilyen akciós bundle, azokat érdemes megvenni valós pénzért, pl. az Welcome Bundle szerintem nagyon jó (sajnos ezekből általában csak egyet lehet venni)
    A többiek majd kiegészítenek vagy megcáfolnak :)

Új hozzászólás Aktív témák