Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Nyilván mehet a fika tenger, viszont utána számoltam, hogy mit bukok és mit vesztek az előrendelésekkel.

    A játékot nem szeretném abbahagyni, viszont ha most kihagyok akkor a következő kieg megjelenésekor nagyobb összeget kellene bele invesztálni, hogy ismét meglegyen az összes lap standard-en.

    Nálam a HS amolyan hobbi, mint annó a MTG volt. Nem csak a játék része érdekel, hanem az is hogy minden lehető cosmetic / lap meglegyen. Ehhez nyilván pénz költésre van szükség.

    Nem dohányzom, nem iszok, ezzel persze lehet hülyeség érvelni, mert az embert ezt a pénzt másra is költheti.

    Viszont ha feltételezem, hogy valaki nem is keményen bagózik, heti 3 dobozzal elszív, az is heti szinten 3300 Ft körül van. Éves szinten ez 170k.

    Most visszanéztem a Battlenet history-mat és a 3 év 1 hónap alatt összesen 480k ment bele a játékba. A helyzet a következő, hogy a fenti dohányos ember ezidő alatt 520 ezret költött arra, hogy a saját és a környezete egézsségét is károsíthassa.

    Lehet, hogy hülyeség és valamilyen szinten "függőség" is, viszont számomra még mindig jobb alternatív, mint a dohányzás.

    Egyébként az ajánlat, az előző kieghez képest továbbra is gyenge, ezt az állításomat tartom tegnap óta is. Egyébként nem csak én vagyok a topicból "whale" a blizzard számára, max a többiek ezt nem emlegetik ilyen gyakran. Más kérdés, hogy ilyen hülyék nélkül, mint én ez a játék már rég nem lenne sehol, mert a F2P modellből nem lehet megélni. :)

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák