Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    Hali,
    Akik rendszeresen olvassák a topicot tudják, h nem igazán köt le a létrázás és ha mégis úgy adódik akkor inkább wildon szoktam menni a kicsit nagyobb változatosság miatt. Viszont gyorsan lekellett tudnom a hétvégén egy 10 elementálos questet. Szóval bedobáltam az olcsókat egy magebe majd megtámogatva 1-2 spellel utcu neki. Bele is futottam standard rank23-on egy ilyen "új" játékosba. Basic beast és hunter lapokat használt 1-2 Frozen Throne-ossal megtámogatva. Semmi extrára nem kell gondolni common lapok, pl.: turn1 Dragonhawk, turn3 StitchedTracker.
    Nyílván nagyon nem egy súlycsoport voltunk, szerencsére nem lépet ki rögtön mikor látta mi a szitu. Így kidobáltam h meglegyen a quest majd feladtam, gondoltam had örüljön. Még játék közben nyomott egy Thanks-et, majd jött is tőle a felkérés. Nem mondom jól esett, különösen azok után, hogy már nekem volt kellemetlen, miután curveon dobáltam ki az ő szemszögéből OP lapokat.
    Kicsit elbeszélgettünk. GVG alatt hagyta abba a játékot most a haverok unszolására belekezdett újra. ők segítettek neki összerakni ezt a huntert. Elmondása szerint már itt is nagyon nehezen tud haladni, így is h nem lehet visszesni, nah jól megnyugtattam, hogy ez "fentebb" még inkább így lesz.

    Nyílván nem lehet felvenni a versenyt egy meta deckkel ilyen tákolt szarrokkal még ha tényleg jobb is vagy. Viszont sztem reállis célkitűzéssel igenis lehet fejlődni ezen a szinten is. Csak az emberek elszoktak attól, hogy gondolkodjanak, és ne adj isten vmit nem rögtön a képükbe tolnak.

    Ezek mellett nyílván drágább is lett a játék. 3 féle booster/év és a classonkénti 2 legenddel eléggé megnövelték a szükséges nyitások számát. Arról nem is szólva, hogy tanulva az előző kieg hibáiból most biztosra mentek és jól túltolták a DK-k nagyrészét. Viszont sztem és ez számomra fájó, de közel nincs annyi jó epic mint Ungoroban volt. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy aki rendszeresen játszik, és nem csak a napikat tolja le azt is tömbösítve, vmint van egy kis megtakarított dustja és goldja még mindig képes f2pben tolni.
    Inkább itt arról lehet szó és most nézzen mindenki magába (nálam is ez a helyzet), hogy már közel nem köti le huzamosabb ideig az embert ez a játék mint egykoron, ami nem is csoda majdnem 4 éve van kint, az open beta is több mint 3. Ennyi idő után nem sok játék képes annyi újdonságot hozni ami huzamosabb ideig leköti az embereket.
    Viszont úgy látszik ez a Blizznél bevált szokás, hiszen a WOWban is ezt csinálják és úgyfest nekik ez megfelel. Kijön az új content (kieg) power creepekkel, hogy lehetőleg minnél több lapot használnod kelljen. Majd 2 hónap után elindul a huzamos leépülés, újabb 2 hónap eltelte után a pofádba tolják a kövit. Ami jól müxik ha egy erőset sikerül nekik összerakni, de ez a mostani közel nem ütött akkorát mint az elöző.

    Pont a múltheti brawl közben jutott eszembe hogy classicban igazából 2 jelentős random volt az MCtech és a Kodo. Ehhez képest most mi van arénában is... Nah nem akarom még ezt is kivesézni, nyugi!
    Köszönöm annak aki elolvasta.
    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák