Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Összességében egyet értek azzal, hogy érdemes spórolni a golddal. Én most mondhatni jól állok, mert van 2k goldom (1-et eltoltam old gods packokra, mert nem esett még a garantált lego pechemre pont a 10. packból esett... :DDD

    Egyébként a Dusttal jobban érdemes spórolni meglátásom szerint, mert a goldot viszonylag menet közben is össze lehet spórolni. Ha viszont kb. 0 dusttal és mondjuk 5-10k golddal indulsz neki 1 kiegnek a szerencsétlen bontás nagyon meg tud szopatni.

    Most a KFT-nél nagyon sok pénzt beletoltam a játékba, mert felkúrt a rossz nyitásom és sok minden hiányzott. Lecraftoltam az összes DK-t (ami hiányzott) emellett 1-2 használhatónak tűnő lapot.

    Mivel elég sok kieg van már a hátam mögött azt tudom mondani, hogy kb. 200-250 pack + 10k dust elég 1 kiegnél ahhoz, hogy a lapok 90%-a meglegyen és csak 1-2 hulladék legendary - epic hiányozzon.

    Én a HS-t jelenleg többre tartom 1 sz.rás mellé való játéknál. Nagyon sok órát beletolok akár a stream nézésbe - játékba, mégha casual-ban is teszem ezt mindezt. Engem nem a rewardok és a golden portrék érdekelnek (és nem hokizok a legend back-ra), hanem az hogy bármelyik paklival tudjak játszani amikor kedvem tartja.

    A craftolásra pedig a legjobb példa nálam Kruul. Amikor kijött a MSG-vel lecraftoltam, mert tetszett, de a büdös életben nem játszottam vele 1 meccset sem. Most Wild-on nagyon jól elvagyok az ultra greedy, mégis hatásos Lockkal. Itt megtaláljátok a decklist-et, ha valakit érdekel. Itt is látszik, hogy 15k dust nem kis ár 1 pakliért, de hosszú távon leköt és jól szórakozik akkor megéri rákölteni a dustot.

    Persze aki csak és kizárólag standard-re koncentrál annak át kell gondolni, hogy mikor mit craftol.
    Ahogy előttem írták a Raza Priest nem épp a költséghatékonyságáról híres. Ha F2P -ben tolnám akkor én sem craftolnám most a hozzá szükséges 3-4 legendet.

    (#73555) F-ECT$

    A 90%-al nem értek egyet. Inkább 65-70%-ra teszem a valóban Tier 1-2 paklik listáját, amit okos craftolással lehet játszani. Persze lehet helyettesíteni lapokat másokkal, de onnantól az már csak 1 gyengébb utánzat lesz.

    Persze most van sok budget pakli. A Tempo rogue most filléres ahhoz képest, hogy milyen konzisztensen tudja hozni wineket.

    És akkor a hunterről még nem is beszéltem, amibe csak 1 Rexxar kell.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák