Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz fogtunder #73028 üzenetére

    ,,És az jó, hogy két év múlva eljutunk majd oda a jelenlegi tendencia szerint, hogy a jó classic lapokat mind vagy nerfelték, vagy rotáltak hall of fame-be?"

    Épp ezt irom hogy nem értem miért kéne őket nerfelni egyáltalán. Innervate-re ezer lehetöségük lett volna hogy gyengítsenek rajta de játszható maradjon, de inkább ment a warsong commander mellé, mert még a rouge aki a kombó lapok meg auctiuoneer miatt jól tudja hasznosítani a 0 mana spelleket, még közülük se játsza mindegyik a coint.

    De én azt is vitatom hogy egyáltalán nerfelni kellett az innervate-et. UI textjének a felét leszedték volna úgy hogy card draw maradjon, és ugyanúgy játszható maradt volna az is, meg az innervate se a kukában landolt volna. SuperJJ csak kacagott mikor a változásokat nézte.

    ,,Nem kellene a war axe-et használhatatlanná tenni, mondhatnák, hogy amíg a pirate ki nem rotál, addig nincs ilyen lap standarden, egy év múlva visszajön."

    Vagy csak ráírják hogy "Can't attack face" (nem is lenne új dolog, már van ilyen fegyver) és akkor a control warriort vagy bármilyen warriort ami controlra használta a FWA-t (kalózon kivül kb mindegyik) nem zsigerelik ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák