Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Nap közben néztem végig a lapokat a véleményem.

    Shaman fegyó: Hulladék... Nem kell a kasztnak még 1 hard removal, pláne nem szituációs. Jelenleg ott a devolve, a hex és a jade lightning. Ezek mellett fölöslegesnek érzem.

    Warrior fegyó: Imba Control warriorban vagy midrange-ben. Tökéletesen combózható a turn 3 acolyte - forthing berserkerrel. Power levelben közel áll majd a death's bite-hoz (végre)

    Posion-t adó rogue minion: Hasonló lesz, mint a wild pyro-s adapt. Jól hangzik, de 3-ért 2/3 szerintem drága lesz.

    Új Neutral legendary: nem lehet megmondani, mivel még nem láttuk a lapokat. Egyértelműen kombó lap lesz, mint Brann volt, majd meglátjuk, hogy mennyire működik. A paklik 90%-ban hulladék lesz, mert a 3. drop nagyon sok helyen elhagyhatatlan.

    Új class nélküli, de nem neutral legend: Mi az a Warlock ?! Valami új pokemon ? Viccet félretéve a discard szinergia jelenleg sz.r és szerintem az is marad. Maga a lap nagyon király lenne, ha végre te dönthetnél mit discard-olsz. Magic-ben van 1 csomó ilyen és ehhez hasonló lény ami nagyon jól működik.
    Az a baj a discard szinergiával, hogy önmaga ellensége. Ez a lap is nagyon fasza, egészen addig a pontig ameddig fel nem húzod és véletlen el nem dobod.

    Ettől függetlenül örölök, hogy ismét új dolgokat próbálnak ki a devek, mert a warlock legendary tényleg nagyon király lenne, ha befolyásolható lenne az effekt. Valami ilyesmi heal-re lenne szüksége a kasztnak. (és a rogue-nak is amúgy).

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák