Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Szerintem is megindultunk lefelé a lejtőn. Ez 4 dologra vezethető vissza:

    1. Greedy árazás, ami hatalmas kihatással lesz a játékos számra. Elértünk oda, hogy olcsóbb IRL magic packot vásárolni, mint HS virtuális tartalmat, ami 1 kib.szott vicc.
    Én max előrendelem a kövi kieget, ha tetszik, de ezen kívül nem költök rá, pedig előtte mindig megvolt a 150 körüli pack nyitás.
    Egyszerűen a saját vásárlóikat köpik szembe az áremeléssel, holott a minőség semmit nem javult.

    Lehetetlen elindulni kezdőként így, hogy évente 3 lapos kieg jön. Pont azért hozták be a standard-et, hogy az új játékosoknak ne 1000+ lapos lemaradást kelljen behozni. Valaki Redditen írta, hogy nincs még ilyen drága játék a piacon, mint a HS. Reálisan nézve 200 dollár elköltésére van szükség, ha valaki 1 közel teljes kieget szeretne magáénak tudni. És akkor még nem beszültünk arról, hogy ott a classic + az esetleges régi kiegek, amik még mindig sok lapot jelentenek.

    Ez éves szinten kb. 800-1000 dolcsi, ha minden meta paklit ki akarsz próbálni.

    2. Egyre csökken a szükséges skill mennyisége. Most gyakorlatilag bárki nyerhet VB- EB-t aki sokat grind-ol. Nézzétek meg a bajnokságokat, hogy hány ismeretlen ember veri el a "nagy" játékosokat. Sok missplay után is képesek nyerni. Hol vannak már a Thijs vs Ostkaka freezemage mirrorhoz hasonló meccsek ?!
    Jelenleg az a legnagyobb izgalom, hogy 24x mellő lő a rag heropower a döntő pillanatban.

    3. 4 év után még mindig nem voltak képesek 1 tournament módot vagy úgy unblock bármi érdekeset berakni a játékba. Berakták a brawl-t, de béta óta azt leszámítva SEMMI újdonság nem került be, ami 1 rossz vicc.
    Nem értem, hogy miért nem tudnak legalább 1 achievement rendszert berakni. Annó 1 reddit felhasználó konkrétan megrajzolta nekik a felületet, ami tökéletesen illett a játékba. Többszáz acsi-t felsorolt miket lehetne berakni. Ezeket nyilván jutalmazhatná a játék. De semmi hajlandóság nincs ilyenrekre, mert hát ugye Small Indie Company...

    4. A többi játékhoz képest semmi jutalom nincs azért cserébe, hogy napi szinten több órát játszol. A 3 meccsenkénti 10 gold 1 rossz vicc.
    Komolyabb pénzráfordítás nélkül konkrétan nem lehet felzárkózni. Arénában már rettenetesen sz.r rewardok vannak, tehát ha valaki napi 24 órában tolja az arénát 8-as átlag winnel (ami nincs senkinek), még akkor sem lesznek meg a teljes készlethez szükséges lapok.

    Szóval csak ássák a játék sírját, de azért ameddig ki nem végzik teljesen lehúznak róla még pár bőrt.
    Nem, hogy 10-en évet nem fog megélni a HS, ha így haladunk, de 1-2 éven belül a SC 2 szintjére süllyedhet a játékosok száma.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák