Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Egyébként ma reggel toltam standard-en 1 Reno Mage-el kicsit... Olyan meccsel fejeztem be amitől a hideg is kirázott... :D

    Dragon Priest ellen mentem, akinek minden összejött. Jöttek Curve-ön az early mininok, doomsayert simán leszedte turn 3-ban.. Szóval az elején izzadtam, mint k.rva a templomban, viszont a végjátékra kicsit kifogyott a srác. Természetesen 4 db 5/6 volt a meccs során, az utolsóval Reno-t lopott a srác, valamint volt a Medivh-re Ooze. Viszont BOI a vége milyen epic volt. Mindketten a paklink végén jártunk én tudtam 1 teljes board cleart tolni, amire maradt a srácnak kézben brann + 3-4 kisebb dragon és 1 guardian. Kifosta a kezét és pont annyi removal maradt amivel a nagyrészét le tudtam szedni. Utolsó minionom kézben 1 anti és 1 Reno voltak (utóbbiból már 1-et eltoltam soulcasterrel. A végén az nyerte meg nekem a meccset, hogy Medivh-re eltolta a 2. death-et és antit nem tudta megoldani. Kb. végig a meccsen a lose széléről táncoltam vissza, mert el kellett korán használni az AOE spelljeimet. Viszont olyan jó érzés volt a végén a WIN- hogy az valami hihetetlen.

    Ilyennek kellene lennie a játéknak nem idióta turn 4-6 lethalnak.

    (#64405) saen

    Nem erősebb, mint Reno !

    Ha 2-3 korábbi lap kijátszása szükséges hozzá, mint a Golden Monkey és utána még fel is kell húzni sokkal szarabb Reno-nál.

    Egyébként hamár Quest lapok nézd meg Elise-t hány mostani deck futtat. Kb. ennyi értelme lesz ennek is, azt leszámítva, hogyha feljön fixen vered az aggro-t. Control matchup-ban nem lesz olyan erős, mint a majom, de mivel nem lesz Control a Jade Druid miatt ezért ez már lényegtelen is. Tök mindegy, hogy 50 vagy 60-at healelsz, ha agyonver 4 10/10-es golem.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák