Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz Cathfaern #63549 üzenetére

    Hááát, nem tudom, szerintem ez a két példa nem igazán azt támasztja alá, hogy hallgatnak a rajongókra, inkább csak a saját hülyeségüket:) No meg ha a kalózok azért is születtek, mert már sokan és régóta sírtak érte, akkor is lehetne annyi eszük, hogy nem egyből OP kalózként lépnek szintre, mert így pár hónapig voltak, dolgoztak vele, aztán a saját hülyeségük miatt jön a nerf és többet nem lesznek, megy a munkájuk is a kukába, s egy újabb semmit nem érő legenddel gyarapodik az egyébkéntis népes tábor patches személyében:)

    Nekem már eleve az böki a csőrömet, hogy miért kell a klasszokat felváltva szétbarmolni, illetve csak részben felváltva, mert vannak olyan classok amik nagyjából végig egyenletesen erősek maradtak. Na, a priest az pont nem ilyen, most is "csak" egy T2 paklija van, hosszú szünet után. Kicsit olyan érzésem van, mintha túl sok lenne nekik ez a 9 darab hős, általában a fele csak mutatóban van jelen, illetve remek lapkészlet duzzasztó szerepük van :)

    Azt az ötletet én is támogatnám, hogy a neutrál lapok menjenek a levesbe, de sajnos erre tényleg kb. 1% esély van, pedig az javíthatna hosszútávon a dolgokon:)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák