Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salaam

    senior tag

    válasz h3lios #63412 üzenetére

    Ha nem a skill számít a meccsek legnagyobb részében, hanem az, hogy milyen a kezdő kezed nem fognak kidomborodni az egyéni skillek

    Kérlek nézz vissza néhány száz oldalt a fórumban, kezdve a midhunter metától egészen a patronig és nézd meg, hogy miről ment a sírás. T1 webspinner, t2 creeper, t3 coin houndmaster. t1 secretkeeper, t2, shielded minibot, t3 coin shredder (blablabla), t6 dr6. Noskill meta, bárki lehet legend, stb. stb.
    Ezeknek a hozománya volt, amikor Strifecro, akinél talán csak két jobb control játékos van a világon (Lc és Stancika) kijelentette, hogy a patron egy szörnyű pakli, de mivel mindenki ezt játszik, muszáj lesz megtanulnia. SPOILER.: ÉS MEGTANULTA

    Ezek szörnyen unalmas ügyek, ahogy a fórumos előrejelzések is, ahol rendre kiderül, hogy x lap op, y lap nem op. Később meg kiderül, hogy az az x lap, ami miatt mindenki sírt itt nem is lett játszva sehol, az y lap meg természtesen szerves részévé vált a metának.

    Én tényleg nem akarok ezzel kötözködni, de úgy tenni, mintha nem erről szólna a Hearthstone az open beta óta a legnagyobb képmutatás a világon. Úgy érzem, hogy akik itt sírtok az unbalanced meta miatt és Ben Brodeoztok itt két hónapja egy teljesen hétköznapi dolgot felejtetek el, mégpedig, hogy lassan három egész éve ez megy ebben a játékban, tehát egyszerűen nem értem, hogy mire fel ez a nagy meglepődés. (Nem akarok politikás lenni <hogy egy kis Svejket csempésszek ide>, de ez olyan, mintha meglepődnétek az elmúlt nyolc év után azon, hogy Magyarországon az egészségügy lassan a román és bolgár szint alatt van).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák