Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz salaam #63407 üzenetére

    Igen, mindig jó hallgatni Krippet ahogy előadja a nagy ranked gurut. Arról nem is szólva, hogy csupa olyan eredeti ötletet hallhattunk a videóban, amik az utóbbi 2 hónapban nem fordultak elő napi szinten a nagyobb fórumokon.
    Jólvan nem ekézem itt tovább, csak örülök, hogy nem csak nekem szúrt ez szemet.

    Ettől függetlenül amiket említ azok sajnos jogos és sűrgősen orvosalandó problémák. De ne éljünk már álom világban, hogy majd ez a videó hatására micsoda változások fognak a közel jövőben bekövetkezni. Biztos, hogy jönni fog a nerf és szokásukhoz híven átesnek a ló másik oldalára.

    Az igazi kérdés inkább az, hogy mi a hosszú távú tervük, mert ahogy itt többen rá is világítottak, 1-1 kiegnél visszanéznek még az emberek. Viszont ha vki legalább a napikat nem tolja le, annak pénzt kell beletenni a játékba. Ok külföldön az a 50, max 100 euró nem tétel 3havonta. Nyílván ez Wowban remekül bevált nekik. Kiadnak egy kieget megveszik az emberek meg mellé 2 hónapot és utánna jön a drasztikus lemorzsolódás. A kérdés, hogy HSben ez mennyire átültethető, de gyanítom kerestek ezzel már ők annyit, meg fognak is mire eléri azt a szintet ahol már nemfogja megérni jelentős erőforást belölni, hogy magasról tojnak rá.

Új hozzászólás Aktív témák