Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salaam

    senior tag

    válasz h3lios #63409 üzenetére

    Jó, Amnesiac és Thijs egész múlthéten sírtak.
    Lifecoach, SomiTequila (Sokrates), aki #1 volt EU, ShtanUdachi és még sorolhatnék 116 másik játékost, nem sírtak, hanem feldolgozták azt, hogy van három pakli, amivel játszani lehet és ebből kell kihozni a maximumot. És nálam ez jelzi azt, hogy valaki "pro" player, nem az, hogy a lakásban rohangál dühében, mert az ellenfele x totemet rollolt, hanem, hogy képes x+1. alkalommal is nekiindulni.

    Lehet, hogy nekünk casual játékosoknak szar ami most van (Nem az, Naxx alatt ugyanez volt a midhunterrel, később ugyanez volt a patron warriorral, secret palával, aggro- majd a midsámánnal.) Amióta létezik a HS, mindig ugyanez volt, hogy volt egy-két-három nagyon jó pakli, majd volt néhány t2 pakli és a többi. Most is ez van, nem értem mi a bánatért kell sírni.
    Szerintem is szörnyen szar a meta, eltűnhetnének a reno deckek a bánatba és minden jobb lenne, de a blizzardra bízom ezt a döntést, nem írok egy 116. levelet a redditre és nem nyavalygok úton útfélen erről. Akkor meg hagyjuk már, hogy egy nagyrészt arénát játszó játékos ezért sipákol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák