Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Hogy ne csak mindig BabyRage legyen most játszottam 1 Reno lock ellen akit sikerült nagyon csúnyán megalázni. Ha így kapok ki, mint a srác szerintem elpukkan az agyam és eldőlök székestől... :D

    Aviana - Kun druidot játszottam, mert kellett még 1 win napi questhez. A srác nem játszotta rosszul a matchup-ot. Kicsit Greedy volt Turn 9-ben a Brann + Kazakus kombóval, de mákja volt, mert nem tudtam kombózni Kun-t.

    Kövi köre Reno volt amivel üres board ellen felment 33 HP-ra (kapott armort a potikból).
    Aztán ami következett... Hát nem kicsit volt undorító a részemről...
    Volt 1 csomó card draw kézben, viszont Alex nem ezért el kellett kezdenem elhúzni a deckkem. Laphúzásból egyedül 1 Nourish volt a kézben, viszont húztam egy wild growth-ot amivel így nézett ki a köröm:

    Aviana + Kun+ Wild Growth + Fandral(frissen felhúzva) + Nourish + Alex(frissen húzva) + Maly+ Living Roots + 2 Moonfire

    A vicc az, hogy volt még 1 innervate kézben, illetve 1 feral rage, tehát ha kellett volna igazából 56 HP-ról is leverhettem volna (nyilván alex miatt).

    Nagyon durva, hogy ilyen extrém körök előfordulhatnak, hogy 1 kör alatt simán 50+ mana értékben játszol ki lapokat. Hozzáteszem, hogy szerintem ez hozzátesz a játékhoz és nagyon távol van a curvestone iránytól. Magic-ben is általában az ilyen OTK-t vagy irtózatosan durva kombó play-ek nyerték meg a control matchup-okat.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák