Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsuha

    aktív tag

    válasz fogtunder #54643 üzenetére

    Nekem se tetszik hogy szar lapot kapott megint a priest, de egyrészt nem szeretem a priestet - értsd kicsit örülök h nincs :D, másrészt olvastam redditet [link] és elég értelmes dolgokat írtak commentekben: egy kieget legalább 1 évvel megjelenés előtt megterveznek már, és hónapokig playtest van. Távolabbi tervekben pedig évekre előre megvannak már a kiegek.
    Mikor ezt a kieget megtervezték és tesztelték, még nem is tudták, hogy szar lesz a priest, mikor ez megjelenik. Utólagos, közvetlen megjelenés előtti, playtest nélküli kártya változtatások pedig beláthatatlan következményekkel járnak, és MTG-ből is mutattak pár példát erre.

    Talán annyiban kéne más hozzállás, hogy utólag, rendes playtestek után javítanak a kártyákon, balance-olják, vagy csinálnak egy reworkot. Ehhez bátorság, idő, és meló is kéne. De gondolom így is kva sok pénzt keresnek, és leszarják, vagy még egyszerűen nem jutottak el idág. Vagy mind2 :DD Pedig ez lenne a legnagyobb előnye h a játék digitális: sokkal jobban hozzá lehet nyúlni.

    Kiszedték purifyt arénából, sztem ennyi elég. Pár hónap múlva talán jobban játszható lesz a pap: addig is játsszatok más casttal :) btw purify elég jól néz ki :D

Új hozzászólás Aktív témák